HCL.HR

Predator će ganjati ekipu u Ghost Recon Wildlandsu

Zoran Žalac 13.12.2017.   •   2 komentara


Ubisoft je najavio poseban, jednokratni događaj u kojemu će igra Ghost Recon Wildlands ugostiti opakog vanzemaljca iz filmskog serijala Predator.

ghost-recon-wildlands

Znali smo da će Ghost Recon Wildlands dobiti hrpu dodataka i poneki besplatan sadržaj, no definitivno se nismo nadali da bi mogao ostvariti suradnju ekstraterestrijarne naravi. Naime, Ubisoft je najavio da će spomenuta igra sutra (14. 12.) dobiti poseban event zvan The Hunt.

Premda nisu izričito rekli da će ovaj poseban događaj ugostiti Predatora, naznake za to vrlo su jasne – od strategije kojom neprijatelj lovi svoj plijen, preko fonta koji koristi te načina na koji se glasa. Igrači će morati preživjeti “lov”, a s obzirom da će se raditi o događaju koji će trajati tek na određeno vrijeme, šanse su da u pitanju neće biti asinkroni multiplayer, odnosno da igrači neće moći kontrolirati Predatora.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • GAMEmaher

    13.12.2017 - 15:18

    Ovo djeluje odlično… neki survive mode s ekipom da preživiš zadano vrijeme. Djeluje ful napeto, obožavam predatora 🙂

  • funky0308

    13.12.2017 - 16:13

    Zanimljiva ideja za survive kao promo igre. Nije igra losa. Nije nista posebno ali ako na njoj budu radili kao sto su na Divisionu radili – biti ce sve bolja i bolja..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?