HCL.HR

FIFA 20 donosi detaljniji sustav kreiranja nogometaša

Zoran Žalac 25.07.2019.   •   7 komentara


EA Sports podijelio je nekoliko detalja o novitetima Fife 20 koji se vežu za njezin Pro Clubs mod i stvaranje vlastitog nogometaša.

FIFA ove godine neće imati svoj mod s pričom kao u prethodna tri izdanja. Ipak, opcija stvaranja vlastitog nogometaša i natjecanja s njime, bilo u modu karijere ili Pro Clubs modu i dalje postoji. A dobra je vijest da će kreiranje nogometaša u Fifi 20 biti detaljnije no prije.

Dok su prethodne igre u serijalu bile dosta rudimentarne po pitanju kreiranja nogometaša, ovdje ćemo njegov izgled definirati i modificirati pomoću kvadrata podijeljenog s dvije osi. Evo kako će izgledati to sređivanje, gotovo u stilu Sims igara:

Ovo se neće odnositi samo na izgled lica već i na fizikalnost samog nogometaša. Karakteristike tjelesne težine i visine imat će značajniji utjecaj na fizičke atribute poput agilnosti, balansa, akceleracije, izdržljivosti i snage. Zgodno je i to što će virtualni nogometaši u Pro Clubs modu moći igrati na dodatnim pozicijama: LF/RF, LM/RM te RWB/LWB.

Svom nogometašu također ćete moći udijeliti 30 novih traitovaslično kao u Journey modu. Doduše, ove pogodnosti uz pluseve donose i minuse. Primjerice, ako se fokusirate na fizikalnost igrača, past će mu ocjena za reagiranje.

U Pro Clubs mod bit će dodane dvije nove vrste mečeva: House Rule kupovi i trening mečevi. House Rule kupovi temelje se na prošlogodišnjoj shemi Kick-off moda po kojoj se utakmice mogu igrati s modificiranim pravilima – npr. bez priznavanja golova unutar 16-erca, bez ofsajda i faulova, itd. Trening mečevima ne treba posebno pojašnjenje.

Osim ovih noviteta EA Sports obećava još niz pozitivnih izmjena i popravaka, a više o njima možete pročitati na službenoj stranici. Do kraja mjeseca trebali bismo inače dobiti i uvid u to kakve novosti donosi Career Mode.

Označeno sa: ,

Komentari (7)

  • Ki-ya Karate Monster

    25.07.2019 - 20:17

    Da, još ne upotrebljavaju centimetre.

    • rajv0sa

      @Ki-ya Karate Monster, 25.07.2019 - 23:27

      Imaju centimetri, ali ako odabereš neki drugi jezik umjesto engleskog, njemački, talijanski, francuski itd. Glupo, znam.

  • IQ118

    25.07.2019 - 20:52

    Ne kužim kojeg vraga ne koriste onu NBAovu fintu skeniranja lica. Ok, shvaćam da neki možda žele izgledati drugačije ali ne vidim zašto bi detaljno radili lika ako neće izgledati kao vi. Daj mi taj prokleti face scan, eA!

    • marjanovicut

      @IQ118, 25.07.2019 - 20:56

      Apsolutno se slazem ta opcija iz nba je savrsena, ima je i u fudbal menadzeru, ali ipak i ovo je napredak od onih plasticnih generic faca, NBA je daleko iznad Fifa, doduse krenuli su i oni previse s p2w.

    • Zoran Žalac

      @IQ118, 26.07.2019 - 08:26

      Bilo je toga i prije nba, još u Fifi 12. Samo se izvan igre radilo. Valjda su ukinuli.

    • IQ118

      @Zoran Žalac, 26.07.2019 - 10:25

      Da… Uopće sam zaboravio na to. Na neku onu stranicu se išlo da uploadaš snimke. Najbolja fifa ikad, još jedan dokaz 😛

  • blacklist0907

    25.07.2019 - 22:58

    Ovo je ko neki patch a ne novi nastavak…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?