HCL.HR

GIVEAWAY: Osvojite brutalni The Division 2 gaming PC na HCL-u

Igor Belan 27.02.2019.   •   HCL objave


HCL u suradnji s Ubisoftom i CD Mediom organizira veliki nagradni natječaj u kojemu možete osvojiti punokrvni gaming PC posebno krojen za The Division 2. Evo što morate učiniti da biste dobili šansu da ga osvojite.

The Division 2 open beta je iza ugla, a mi smo vam uoči tog tog beta testa pripremili ekskluzivni nagradni natječaj u suradnji s Ubisoftom. Najkreativniji screenshoter među vama dobit će ni više ni manje nego jedinstven i moćan The Division 2 gaming PC! Ovo je konfiguracija za koju ćete se boriti hvatanjem screenshota iz open bete:

Procesor: AMD Ryzen 5 2600
Matična ploča: MSI B450M Mortar
Grafička kartica: MSI nVidia GeForce 1060 6GB
RAM: 16GB DDR4 2666mhz (2x8GB)
SSD: 480GB Sata SSD
Napajanje: 600W 80+ Bronze
Hlađenje: AIO 280mm RGB
Kućište: Phanteks P350X customized
OS: Microsoft Windows 10 Home 64bit ENG

Kao što vidite na slikama, to Phanteksovo P350X kućište nije baš standardno. Ukrašeno je The Division 2 motivima, uz posebno vodeno hlađenje i RGB osvjetljenje. Komponente unutra možda nisu sam vrh današnje ponude PC gaming hardvera, ali su i dalje iznimno poželjne te sposobne vrtjeti nove igre poput The Divisiona 2 na visokim detaljima. Naravno, uz ovu punokrvnu gaming mašinu dobit ćete i primjerak The Divisiona 2 za PC i to posebno Dark Zone izdanje.

Ubisoft se za kompletan posao slaganja ovog računala i vizualne prilagodbe kućišta odlučio za hrvatsku tvrtku Mikronis i njihovu Avenio ekipu pa se ovim putem želi zahvaliti Mikronisu i prijateljima iz Avenia za ovo limitirano izdanje Division 2 tematskog Avenio računala.


KAKO DA OSVOJIM TO ČUDO?

Sve što morate napraviti za šansu da ga osvojite je zaigrati open betu The Divisiona 2 koja kreće ovog petka (01.03.) u 10 ujutro i završava u utorak (05.03), također u 10 ujutro. U tom periodu pokušajte uhvatiti što zanimljiviji screenshot iz igre, bilo da igrate na PC-ju, PS4 ili Xbox One konzoli. Zatim ga uploadajte na neki od besplatnih servisa za objavu slika (primjerice: imgur) i ostavite nam link do istoga u komentarima ovog članka.

Na žurite jer nije poanta biti prvi koji ostavi screenshot – poanta je biti najzanimljiviji sa svojim screenshotom iz igre. Naša redakcija izabrat će jedan jedini, najbolji screenshot po našem osobnom sudu, što će sigurno biti iznimno nezahvalan posao jer očekujemo hrpu dobrih kandidata. I naravno, jedan korisnik HCL-a može ostaviti  jedan i samo jedan screenshot.

Posebno ćemo cijeniti screenshote koji su lijepi, ali i zabavni – pokazuju smisao za humor ili osjećaj za estetiku, kao i one koji koristeći The Division 2 betu prenašaju nešto vezano za HCL u sebi. Možda nešto vezano za sadržaj na HCL portalu ili našem YouTube kanalu. Da se razumijemo, screenshot ne mora biti vezan za HCL, to uopće nije presudno, ali imajte na umu da upravo naša redakcija bira pobjednika i želimo nagraditi člana naše zajednice koji nas duže prati i pozna kako razmišljamo, kao i interne fore koje se provlače kroz naš sadržaj.

Preporučamo da igrajući open betu razmišljate o svemu tome što bi vaš screenshot moglo izdvojiti iz mase i zapeti za oko naše redakcije. Uhvatite ih nekoliko i onda se odlučite za jedan najbolji koji ćete ostaviti ovdje u komentarima i tako ga prijaviti za natjecanje.

Upute kako instalirati betu i uhvatiti screenshot možete pronaći u ovome članku.

TEKST ZA KONTEKST

Slobodno u istom komentaru napišite i par riječi uz vaš screenshot da mu podarite malo konteksta jer i to ćemo uzeti u obzir pri našem konačnom odabiru. Ispričajte u vrlo kratkim crtama priču iza tog screenshota, dajte mu neku pozadinu. Dapače, kratki tekst uz screenshot može biti ono što na kraju presudi cijeloj stvari. Tražimo od vas kreativnost – nešto što će nas iznenaditi, nasmijati ili zadiviti na neki način. I da, smijete koristiti sve što je dostupno u igri da ulovite taj pobjednički screenshot, uključujući igrin Photo Mode.

A ŠTO JE ZABRANJENO?

Nemamo prestroga pravila za ovaj natječaj jer ne želimo ograničavati tok vaših kreativnih sokova, no neke stvari se podrazumijevaju pa ‘ajmo ih i spomenuti:

  • nije dopušteno prilagođavati screenshote na bilo koji način izvan sâme igre (koristeći Photoshop i bilo kakav sličan softver)
  • svaki screenshot mora biti u potpunosti vaš i uslikan u open beti The Divisiona 2, nije dopušteno bilo kakvo kopiranje tuđih screenshota

Screenshote za ovaj natječaj ćemo primati do samog kraja The Divison 2 open bete (utorak u 10 ujutro), kada ćemo zaključati komentare ovog članka.

Provjeravat ćemo koliko je u našim mogućnostima jesu li screenshoti u skladu s pravilima i jesu li na bilo koji način neprirodno modificirani. Možete nam i pomoći u tome tako da u svom komentaru (uz sâm screenshot i tekst) postavite i dodatni link do fotografije na kojoj se u istom kadru vidi ekran sa ulovljenim screenshotom koji ste prijavili za natječaj te naslovnica HCL-a otvorena na nekom drugom uređaju. Nije obavezno da nam dostavite ovakav ili sličan fotografski dokaz uz svoj screenshot jer ćemo svakako provjeravati sve screenshote, ali je poželjno da to učinite kako bi svima bilo što jasnije da nema muljanja.

Na HCL-u nema mogućnosti uređivanja komentara, a u ovom natječaju priznajemo samo jedan komentar kao vašu prijavu za natječaj. Taj jedan jedini komentar koji ostavite za vrijeme trajanja natječaja je tu da vas predstavlja u ovom natječaju pa se potrudite sve jasno sročiti u jednom komentaru. Ako ipak nešto pogriješite ili imate nekakvo dodatno pitanje, uvijek možete otvoriti forumsku temu s tim pitanjem u HCL podforumu.

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA

Naša redakcija cijelo će vrijeme trajanja ovog nagradnog natječaja pratiti screenshote koje objavljujete, a pobjednika ćemo objaviti u subotu 9. 3., dakle puna četiri dana nakon završetka The Division 2 open bete i ovog natječaja. To bi nam trebalo dati dovoljno vremena da provjerimo sve kandidate koji uđu u uži izbor i donesemo odluku.

Moramo se unaprijed ispričati našim posjetiteljima iz okolnih zemalja no ovaj natječaj moramo ograničiti na područje Hrvatske. Dakle samo naši korisnici s adresom u Hrvatskoj mogu osvojiti nagradu. Nakon što proglasimo pobjednika kontaktirat ćemo ga kroz naš sustav privatnih poruka s detaljima o slanju nagrade i dati mu do pet dana da nam odgovori. Ako se pobjednik ne javi u tom roku ili ispadne da nema adresu u Hrvatskoj, proglasit ćemo drugog pobjednika.

Slobodno pišite komentare ispod ovog članka prije nego natječaj zapravo krene, no imajte na umu da ćemo na dan početka natječaja obrisati sve dotadašnje komentare kako bi sve bilo čisto za vaše screenshote.

Sve jasno? Jedva čekamo vidjet što ste smislili.

Komentari (407)

  • Zoran Žalac

    01.03.2019 - 09:21

    Svi komentari prije početka natječaja sada su izbrisani kako bi bilo lakše i preglednije ostavljati i pregledavati komentare. Nekoliko napomena samo: ako na HCL-u po prvi put ostavljate komentar, on vam se neće odmah pojaviti nego prvo mora proći odobrenje administratora. Ne brinite ako se ne pojavi odmah nakon što ga napišete – zabilježen je u sustavu i bit će pregledan.

  • Zoran Žalac

    01.03.2019 - 09:26

    Za TL;DR ekipu još jednom pravila, ukratko: traži se neki poseban screenshot – bilo smiješan, bilo umjetnički, bilo nekakav rekord u igri – što god mislite da je posebno i po nečemu jedinstveno. Može biti screenshot i sa PC-a i sa konzola, ali mora biti vaš. Natječaj vrijedi za one koji imaju adresu u Hrvatskoj. Zabranjeno je svako dodatno sređivanje slika izvan same igre.

  • GeT_oWnEd

    01.03.2019 - 14:19

    https://imgur.com/P9tSjW7

    Malo jutarnje tjelovježbe nikome ne škodi ?

  • antisa25

    01.03.2019 - 14:36

    https://imgur.com/a/xZqlH2J

    Screenshot uploadan 😀 jedan od boljih dijelova na mapi samo steta sto sam morao igrat na low grafici jel na vecim mi steka 🙁 ali i na low se vidi ta kvaliteta donekle 😀 volio bi da sam mogao na ultra igrat i da bude to estetski duplo bolje i lijepse ali ako osvojim racunalo onda cu moci 😀

  • Albisher

    01.03.2019 - 15:16

    https://i.imgur.com/ebImTJN.jpg

    10 fpsa a teksura ni nema

  • kaxy98

    01.03.2019 - 15:29

    Uspio sam uslikati najrjeđu životinju u igrici u svom prirodnom okruženju.
    Hijenosvinja je inače poznata da iskače iz betonskih blokova.

  • TeroXCro

    01.03.2019 - 17:12

    Division agent status: Missing in action.

    1. ožujka, 2019.
    Putujući prema središtu DC-a naletio sam na nepoznati i iznimno ratoborni faction.
    Ti Dabrovi su sa svojim zlatnim zubima srušili stabla na mene.
    Ovako nešto ni bura kod moje prababe iz “Kroejše” nije bila u stanju napravit.
    3. ožujka, 2019.
    Unatoč iznimnim naporima, skokovima i trčanju ne uspjevam u pokušaju bjega.
    Mislim da je ovo zadnji unos u dnevnik.
    https://imgur.com/ypBVTZT
    #beta

    • Terox

      @TeroXCro, 02.03.2019 - 14:29

      Slika je upotpunosti izvedena pomoću igrinog photo moda uključujući i blackbars.

  • IvanHR

    01.03.2019 - 17:13

    Nakon New Yorka neki agenti sele u Washington, naravno što se prvo mora napraviti 🙂
    https://imgur.com/a/JJQlVbG

  • hUm3x

    01.03.2019 - 17:26

    https://imgur.com/gallery/KWETBT1

    Gotta pay my respects to those who stood in my way. They were brave enough, but it wasn’t enough …

  • Kari77

    01.03.2019 - 18:35
  • WhiteShadow

    01.03.2019 - 19:02

    https://imgur.com/5gegccF

    Ne brinite ljudi, spasiti ću ja Bijelu Kuću, but first let me take a selfie.
    Nadam se da možete vidjeti i vojnike koji napadaju kuću dok se ja tu zezam sa photo modeom.

    Screenshot sam uslikao putem PS4 share funkcije i evo vam i link za “dokaz”
    https://imgur.com/a/Vmh1e5Y

  • crolink07

    01.03.2019 - 19:08
  • leonidacro3

    01.03.2019 - 19:43

    https://imgur.com/a/qKLVoPQ

    Mali slelfie nikad ne škodi.

  • samosalata

    01.03.2019 - 19:50
  • dubravkokil

    01.03.2019 - 20:00
  • Astnya

    01.03.2019 - 20:06

    https://imgur.com/KMrAFg7
    Da dočaramo postapokalipsu.

  • ElSi

    01.03.2019 - 20:08

    https://imgur.com/a/FD5E222
    Obelisk Division

    • ElSi

      @ElSi, 02.03.2019 - 10:42

      Kratki komentar kao dodatak slici:

      Prvo hvala njadrazem momku gejmeru sto mi je posudio ps4 za ovu predivnu sliku, nadam se da ce te i vi vidjeti posebnost ovog screenshota i da ce mi pomoci u osvajanju PCa! (jer stvarno se ne znam dobro sluziti s joystickom 🙂 )

  • MaD

    01.03.2019 - 20:13

    subota poslje day one open bete..aka ko preživi pričati će..

    izvini sestro jel ovo tvoje ili je meni ostalo..

    rano jutarnje diskusije s division2 klobukom koji pomaže u odabiru end game klase..

    https://imgur.com/NGvFbhH

  • Malipas

    01.03.2019 - 20:13

    https://imgur.com/a/MeOHAj2
    Gospođo, ima i boljih mjesta za popodnevni spavanac od shooting range-a

  • kuky90

    01.03.2019 - 20:42

    Napisali se da je dozvoljeno dodati neki tekst uz sliku pa eto da nešto napiše.
    Iskreno, nisam mislio igrati Divison 2, a ni znao za open betu jer mi jedinica nije sjela. Ali ovim putem, zahvaljujući HCLu skinuo i probao. Igra je vrh, eto u komadu 3-4 sata spiskao. Totalno zarazna. a grafika čak i na low dobro izgleda. Washington prekrasno modeliran. Možda uzmem igru jednom kad skupim dovoljno za upgrade jer mi malo trzucka, možda tada bude i kakav sale. Ali igrivo je kolko tolko…

    Tako da ovim putem bi htio zahvaliti HCL što su me naveli da probam igru, a i naravno na organizaciji, te prilici da se osvoji ovaj prekrasan build. A sad slika…

    Kad procvatu u proljeće jabuke… https://i.imgur.com/t1fvqyL.png

    • kuky90

      @kuky90, 01.03.2019 - 20:44

      slikano je sa Photo modom iz igre, da nebi bilo zabune kako sam editirao sliku i dodavao ovaj “žig” u kutu

    • kuky90

      @kuky90, 04.03.2019 - 13:11

      inače referenca na ovu pjesmu 😀
      https://youtu.be/XUk9O8tyO-0

  • loyaavod

    01.03.2019 - 20:47

    https://imgur.com/5POy2Dk
    Jutarnji selfie s Keithom Richardsom nakon cijelonoćnog provoda.
    Naravno, čak ni on nije uspio držati korak s našom heroinom.

  • Melem

    01.03.2019 - 21:27

    “flipam” likove crvenim kanistrom goriva i granatom
    http://imgur.com/gallery/duFXNKw

    Screenshot je iz igrinog photo moda

  • pintaric10

    01.03.2019 - 21:42

    U to da je grafika The Division 2 sjajna, nema dvojbe……
    al samo jedna stvar može ovu scenu učiniti još boljom…

    a to je……………………………………………………………………………..

    https://imgur.com/a/FkWQYLS

    Ovaj kanister goriva! 😉

  • Ezioforever123

    01.03.2019 - 21:58

    Lagana potraga za tim slatkim, slatkim lootom na kraju duge.
    https://imgur.com/a/MtFX0VY
    Za sliku je koristen igrin Photo Mode i dokaz da je moja:
    https://imgur.com/a/X7Jie5n

  • funky0308

    01.03.2019 - 22:05

    Pozdrav domovini …. POZDRAV! (bacite pogled iznad mog lika, pisano pistoljem) https://i.imgur.com/47ezMDE.jpg

  • manjo

    01.03.2019 - 22:50

    Čekajući dragu da skoči u zagrljaj… ili možda PC (koji će biti u dobrim rukama)… ili taaaj prokleti kaaanister goriva, za helić da pobjegnem iz Dark Zonea ili od drage!? ??

    1. ss
    2. pc setup
    Powered by: DELL Inspiron Gaming 7567; i5- 7300HQ, GTX 1050 -usput na low fps je oko 80, a kad izađe u punokrvnom izdanju očekujem da fiksaju random crasheve i zvuk, očito joj ne odgovara što je grafa oc-ana, ovo je slikano na ultra detaljima i jednostavno pojede lap, vrti se na kojih 25 fpsa. ?
    Sretno!

  • borko males

    01.03.2019 - 22:57

    Hajmo ruke gore
    Slika uploadana . LAGANO 😀

  • Noghri

    01.03.2019 - 23:37

    Jaegermeister

    Covjek nade svoje, pa makar i u igri bilo 🙂

    S telefona

  • drazensi

    01.03.2019 - 23:37

    https://imgur.com/o1jQXIk

    Let’s go see what Trump is doing 🙂

  • Dada1234

    01.03.2019 - 23:45
  • MarioTina

    02.03.2019 - 01:25

    Ako ova fotka ne osvoji nagradu onda stvarno je namještena nagradna igra, jer sam se napatio ko idiot dok sam u uplodao a i komična je i jel je samo tu stojao nekim čudom.
    http://imgur.com/gallery/oKlIFvh

  • Ogil

    02.03.2019 - 01:59

    https://imgur.com/a/FFdKVPD

    Prvi ulazak u igru.

  • kozmos098

    02.03.2019 - 02:25

    Boli ruka,boli noga, vježbaj piz.. ti mate… 🙂

  • DJ_SERVER_PC

    02.03.2019 - 09:02

    https://imgur.com/a/HuORlYC

    Nakon teškog (007) dana uspio uzeti malo slobodnog vremena za čagicu

  • dubravkokil

    02.03.2019 - 12:54
  • ivan4gamer44

    02.03.2019 - 13:20

    Mali jelen ćeka da mu djeda Igor donese novi pc.
    https://imgur.com/JDFy5Yf

    • ivan4gamer44

      @ivan4gamer44, 02.03.2019 - 14:34

      Ćak je i okitio bor, ako mozete vidjeti tamo u pozadini.

  • ThunderKing_

    02.03.2019 - 13:43

    U grad je tigao novi šerif 😀
    https://imgur.com/2tzNKLQ

  • Hamza15

    02.03.2019 - 13:48
  • EzzWinZip

    02.03.2019 - 13:59
  • rokonja

    02.03.2019 - 14:00

    https://imgur.com/1bSKMAX
    Samo po naredbi…

  • pbanovic64

    02.03.2019 - 14:02

    (https://imgur.com/TTi8KvJ) Nisan tia puno komplicirat, tijekom gameplaya uzea san par screenova al ovaj mi se najvise dojmia definitivno. Uslikano je FotoModom te je isto tako screen ureden u tom istom FotoModu InGame.
    Ovaj screen docarava sami bit igre, apokalipticnost, rat, vandalizam. Doduse na slici je prikazana sama igra jer kako bi se rekla slika govori tisucu rijeci. 😉

  • donbenja

    02.03.2019 - 14:03

    https://imgur.com/KV2wXpH kad izades van pa slikas koliko si piva popio

  • marko712

    02.03.2019 - 14:05

    Evo malo sam se našalio s emotom i hranom. Pogledajte sliku i opis slike na linku: https://imgur.com/1N6doPR.
    Nadam se da će vam se svidjeti i da će te se nasmijati.

  • Spajkii21

    02.03.2019 - 14:26

    https://imgur.com/KG60mEG

    Hodam ulicom kad naletim na luđake s pištoljima, izvadim svoj vjerni turret i uz moju pomoć on se riješi hijena. Te tako ja ostanem u zaklonu i vidim lijepi pejzaž,još par tijela po cesti te si kažem uspio sam dočarati cijeli Division. Kad vidim tijela mislim si Igora iza strojnice kako puca po ovima šta komentiraju kad će Thief simulator.

  • igor8162

    02.03.2019 - 14:34

    Šaljiva slika gdje agent “printa ruke” 🙂

    https://imgur.com/gallery/OmgHlf5

  • Ivan1212

    02.03.2019 - 15:24

    https://imgur.com/a/rwGT07X Postapokalipsa, sve razrušeno i u lošem stanju…samo ukrasi na zgradama ostali.

  • Kajkakko

    02.03.2019 - 15:34
  • Loki_

    02.03.2019 - 16:11

    “Doin ur mom”
    https://imgur.com/a/EYagiWF

  • miha0606

    02.03.2019 - 16:15

    https://imgur.com/2wxlNVy

    Igor prvi put izašao iz baze pa se hvali kako je ubio jednog NPC-a 😀 😀 😀

  • bert_raccoon

    02.03.2019 - 16:40

    Hangout with friends and “friends” (foes)!

  • Danijel_01

    02.03.2019 - 18:03

    Onaj osecaj kad zapravo kupis igru i shvatis da nisi pogresio.

    https://imgur.com/aWG75PB

  • tothwow

    02.03.2019 - 18:10
  • bitterlemon17

    02.03.2019 - 18:20
  • Kanzje

    02.03.2019 - 18:24

    T-posing with my bois to assert dominance
    https://imgur.com/a/QbpQ8Hv

  • Danixhcl

    02.03.2019 - 18:29

    Dok me u Tom clancy’s-u bijeli medo grli…HCL-ov komp mi u zagrljaj hrli. I dok od zelje za ovom konfom gorim…sa neprijateljima u Washingtonu zestoko se borim..HCL mi od svih portala bolji..a to sto ne znam igrati na controlleru i dusa me boli..Da tv ne uzmem zeni zato ovaj pc pripada meni…ps4 bih poklonio bratu da i on vidi HCL-a tatu 😉
    Poklonite ovaj pc meni da dam mira svojoj zeni.
    I dok zlatni dabar po HCL-u seta bez mog screenshota sve bi bila steta.
    Za ovaj pc borit cu se do krvi a sto se tice svega HCL je prvi 😉 I sve dok me pere rima zelio bih biti dio vaseg tima.
    Dok RGB u pc-u svijetli sin ce od srece da poleti.
    Zato ostvarite mi ovaj san da meni,bratu,sinu i zeni bude sretan dan 😉
    Hcl <3 https://imgur.com/gallery/o1sOFvd

  • SuperMario0o

    02.03.2019 - 18:39

    Developeri su poradili na najsitnijim detaljima da bi igra bila sto realnija, u blizini bijele kuce mozete naici i na Kolindu. https://imgur.com/y1mwiMC

  • jokerlakih

    02.03.2019 - 18:48

    https://imgur.com/1WpbdxO

    Malo probe na PS4 biti će ovo zabavna igra pogotovo na takvom PC-u 🙂

  • HypnotiX

    02.03.2019 - 19:58

    Prilikom posjeta Washington D.C., na putu do Bijele kuće zastao sam na nekakvome Božićnome festivalu. I sad idem da pogledam okolo čega sve ima naletim na jednog medu, a pored njega na ogromnim poklonima piše “Hyenas” i reko ne može tako, još uz to razbili medi kolu koju je držao u ruci. Nakon malo uloženog truda prekrižio to njihovo i dodao ovo pravo naše ‘rvatsko “Dabrovi”. Tu je problem nastao jer su me uhvatili nakon mojega finog uradka i prijete mi se da će me ubiti ako me netko ne dođe spasiti. Bilo bi idealno da moj buraz dođe sa novim kompom i igrom da me izvuće iz ove nevolje u koju sam se uvalio. I da mi pokažemo tim Hyenama tko su pravi Dabrovi!
    https://imgur.com/hWgaF1p

  • StatusQuo

    02.03.2019 - 20:00
  • Monty_CRO

    02.03.2019 - 20:13

    Nisam ni krenuo igrati igru, već sam morao zastati i pronaci screenshot button i naknadno skuzio da igra ima photo mode. Prakticki fotorealisticno, a igra se vrti na mix postavki od low do high, stabilnih 60 je san
    https://imgur.com/2yEApT7

    I dokaz o originalnost
    https://imgur.com/29Mox6C

  • domba333

    02.03.2019 - 20:27

    https://imgur.com/t4l7oCs
    Ono kad ti je dosta puta, pa se odlucis odmoriti.

  • Vlahs

    02.03.2019 - 20:35

    Karakter kojeg sam odabrao dovoljno je cool da liči na Igora pa me inspirirao da razmišljam kao i on, pošto mi treba PC nadam se da ću ga uzeti kao i u The Divisionu 2 sve što mi je potrebno “Take what you need” (ps. zamislite lika koji izgovara Igorovo ime i prezime u Hitman 2 stilu)

    https://imgur.com/gallery/jpCEvHm
    The Division 2

  • Fljek

    02.03.2019 - 20:36

    Neznaš ko je gori Američka željeznica ili HŽ
    https://imgur.com/zvTHdPA

  • Dejvas

    02.03.2019 - 20:43
  • JakovBokulic

    02.03.2019 - 21:16

    Evo i Samuel L. Jackson je odlucio uci u division 2 da napravi malo reda,
    bijela kuca gori sprijeda. Vruce je ali on se neda,
    hijene okolo haraju, vise nije hladno kao New York city,
    ali dosao je Mace Windu da Washington stiti.

    https://imgur.com/Dq63tJo

    To ga je zapravo slikao poznati Igor House Flipper, nemojte nikome reci,
    dosao je u Washington radi preuredenja Bijele kuce XD

  • JesterCRO

    02.03.2019 - 21:24

    Bjezi kiso s prozora… (slikano u kisnoj Rijeci)

    https://imgur.com/a/Qu69oT9

  • MASTER of COD

    02.03.2019 - 21:31

    https://imgur.com/E1bltpk
    Igor i njegov fan base kad je prestao snimati ark 😉

  • daryzix

    02.03.2019 - 22:30

    https://imgur.com/vApo4OJ

    Zabavica uz vatru, pola litre znoja i 5 kila metaka.

  • tree_boa22

    02.03.2019 - 23:56

    Evo i moj ss…
    https://imgur.com/sUy0wfC

    • tree_boa22

      @tree_boa22, 05.03.2019 - 09:10

      Inace ovo je Igor koji nije dobro zavrsio na prosvjedu protiv komentara na HCL-u #kaCeARK I #PRVI, na transparentu je pisalo ~zar je ovo HCL? STOP komentarima #kaCeARK I #PRVI ~ ali Ubisoft je zbog svoje politike stavio drugi natpis 🙁 , a autori komentara su ovo napravili jadnom Ementaleru te su jos jednom dokazali da su jaci od portala….

  • Vladimir Mitic

    03.03.2019 - 02:10

    https://prnt.sc/ms22u3
    Koliko je sati? Vreme je za novi PC xD
    Nemam uslova da napravim bolji pa se nadam da ce ovaj biti dovoljno dobar.
    Ako dobijem pc samo cu reci: I vreme je vec bilo…

  • Kuretsuma

    03.03.2019 - 04:17

    https://imgur.com/a/zWK1OVZ

    Nakon zavrsetka end game mode-a, frend i ja odlucili smo salutirati za Hcl, necu se bezveze raspisivat. Hvala i puno srece svima

  • Castoroides

    03.03.2019 - 04:55

    Legenda kaže da svake godine jedna mala, posebna, strogo zaštićena, ali vrlo mudra i pametna životinjica voli da glođući svoje zalihe grančica utone u duboki san i prespava sve nove video igre. Ali kada godini dođe kraj i kada svi izdavači bace sve svoje karte na stol..taj mali zubati stvor se probudi, odigra sve igre, a zatim objavi svoj vrlo iskren i pravedan članak i nagradi one koji su tu godinu bili najbolji, a onda nakon svog tog posla se vrati na zasluženi spavanac.

    Ipak, nedavno su se javile teorije zavjere da taj rijetki primjerak dabra zapravo nikad ne spava već da kroz cijelu godinu zapravo putuje po svijetu i promatra svaku igru iznutra.. kao neki tajni super-špijunski dabar. Diljem svijeta izdavači su šokirani i u konstantnom su strahu da ih On promatra i da im neće dati taj slatki slatki kipić jer će vidjeti igru prije svih zakrpi (mrzim sebe što sam napisao zakrpe). Dok jedni strahuju drugi se vesele i zato su igrači diljem svijeta krenuli u borbu tko će prije slikati tu legendarnu životinjicu na djelu. Priče kruže da je netko iz Hrvatske lično nazvao Trumpa da mu obezbjedi smještaj u D.C.-u..a svi znamo da Predsjednica nema tu privilegiju pa makar bila z Grobnika i imala moćno prezime. Upravo zbog ovog razloga sumnja se da je Njemu sljedeća stanica The Division 2, ali još uvijek nije pronađen.

    Jedan je igrač na poznatom Hrvatskom gaming portalu objavio sliku, ali baš kao i sve slike Bigfoota i ova je slikana sa tosterom pa mu se ne može vjerovati.
    Prosudite sami https://imgur.com/h1Cj5gm

  • Oru Maito

    03.03.2019 - 09:46

    Jutarnja patrola btw dobro jutro svima 😀

    https://imgur.com/a/3cnUHej

  • Cygarone

    03.03.2019 - 09:55

    Odrasli ljudi započinju ratove, ali djeca su ta koja pišu povijest. Ray Merritt

    Dok je Lone Wolf Booker (Chuck Norris „The Expendables 2“) na straži, djeca bezbrižno mogu nastaviti raditi ono što im najbolje leži, biti djeca i uživati u djetinjstvu učeći o časti uz igru „For Honor“ .
    Link fotografije: https://imgur.com/a/Dkat7HZ

    Moja fotografija možda ne pokazuje veliki smisao za humor niti preveliki osjećaj za estetiku, ali u samoj svojoj srži sadrži esenciju postojanja video igara. Sama bit gaminga jest ta da sačuvamo ono nešto dječje, nevino u sebi, da se odmaknemo na trenutke od surove stvarnosti baš poput djece u ovom screenshotu. Iako djeca u ovoj igri žive u Washingtonu pogođenom ratom, usprkos okruženju njihovi odrasli pobrinuli su se da im osiguraju uvjete kako djeca ne bi u potpunosti izgubila djetinjstvo.

  • JosipStanfelj

    03.03.2019 - 10:57

    https://imgur.com/gallery/i02cxsh

    Pokušajte pronaći životinju na ovoj slici!

    • JosipStanfelj

      @JosipStanfelj, 03.03.2019 - 15:54

      Samo da napomenem da mi je komp skoro crknuo od opterecenosti…to je mjesto na samom pocetku igrice zato nisam mogao dalje igrati??

  • Mr.MafiJoza

    03.03.2019 - 11:29

    Došao posjetiti HCL ured a kad ono nered.
    Igore trebalo bi se to malo počistiti.

    https://imgur.com/a/oXlRazS

  • Nameless

    03.03.2019 - 11:52
    • Nameless

      @Nameless, 03.03.2019 - 11:53

      Ako bude bilo potrebno priložiću i dokaz da je sve urađeno unutar igre.

    • MASTER of COD

      @Nameless, 03.03.2019 - 11:58

      nesmijes editat

    • kuky90

      @MASTER of COD, 03.03.2019 - 12:01

      mislim da nije ovo editirano, nego je to cutscena ili onaj hologram

    • Nameless

      @MASTER of COD, 03.03.2019 - 12:01

      Ništa nije editovano, slikaću dokaz kad prođe maintenance u igri.

    • Nameless

      @Nameless, 03.03.2019 - 13:31

      Evo dokaz da je moguće ovako nešto: https://i.imgur.com/wL5FSSv.jpg

    • funky0308

      @Nameless, 03.03.2019 - 14:15

      Moze se to napraviti kroz photo mode. Uostalom, previse smo se raspisali tu, ne znam da li smijemo ili ne ali prvi ja stalno nesto piskaram pa kontam da bas i ne bi trebao. Probati cu se suzdrzati. Da ne idem na novi post, spomenuo je netko gore da se otvaraju novi profili i posta puno vise od samo jedne fotke…nije fora, da ali jbga. To je, na zalost tako ali kuzim i decke s HCLa, jednostavno nema nacina da se to sprijeci. Ja sam uploadao jednu, uvijek koristim isti racun i drugi mi ne treba. Ako nesto bude, sin ce mi dobiti najbolji moguci poklon za rodj, ako ne, opet dobro, samo se nadam da ce ovakvo savrsenstvo dobiti netko tko zaista cijeni Division i kome ce to nesto i predstavljati :). Biti ce drugih prilika ali varati necemo.

    • Igor Belan

      @funky0308, 03.03.2019 - 14:32

      Momci sve ćemo mi provjerit, dali smo si četiri dana da izaberemo i provjerimo sve prijave. Postajte sliku, tekst i eventualni dokaz u jedan komentar i to je to. Druge komentare dopuštamo do neke razine, ali nemojte se čuditi ako budu izbrisani jer ovo nije namijenjeno za rasprave, samo za prijave.

    • Nameless

      @Nameless, 04.03.2019 - 08:23

      Da dodam još i ovo:

      Naziv slike: Cesarić i Andrić – Diskurs van okvira stvarnosti

      Kratki opis: Izmoreni bezdušnim ništavilom koje ih sada okružuje, dva pisca započinju razgovor pred rascjepom stvarnosti, vječitim dokazom da su, u jednom trenutku, i sami bili dio nje.

    • Nameless

      @Nameless, 04.03.2019 - 22:33

      Apelujem na žiri da, prilikom procesa ocjenjivanja radova, koriste ovu moju malo “sočniju” verziju po-svemu-ostalom identičnog rada. Hvala!

      https://imgur.com/a/do2e9Ba

  • xMateeo'

    03.03.2019 - 12:29

    Izvolite, ovo je jedino što ja mogu autentično slikati da je povezano sa The Division 2 Open Betom.

    Nadam se da ću dobiti ovaj upgrade, a ne ja se tu mučim na sličnoj konfi kakvu je Igor prije imao X_X (na profilu je konfa)

    https://i.imgur.com/EIg03Qy.png

    • xMateeo'

      @xMateeo', 03.03.2019 - 12:31

      Doslovce se crasha prilikom pokretanja igre… P.U.M. (Počivao u miru)

  • Tark

    03.03.2019 - 13:07

    https://imgur.com/a/mADomm7

    Ja i moj frend (NPC) nasli se da bacimo kaj na roštilj!
    svida mi se photo mode koji daje dosta opcija za uhvatiti sliku, od kontrasta do izoštravanja slike. Cak se moze baciti i emote sto je isto fora za sve one koji se volje naslikavati.

  • siznjk

    03.03.2019 - 13:21
  • Masse

    03.03.2019 - 13:35

    pocinje koncert sviraju puske nazalost nece sve cuti kraj https://imgur.com/gallery/kYHfNdU

  • Domc07

    03.03.2019 - 13:35

    Samo jedna od prekrasnih noci u Divison 2

    https://imgur.com/a/7mrPvWD

  • Masse

    03.03.2019 - 13:40

    Koncert pocinje

  • MrCreative

    03.03.2019 - 13:50

    SLIKA
    Evo na slici se vidi moj agent koji ima problema sa sadističkim tendencijama. Jedna od najmilijih aktivnosti, odma nakon beatboxanja, mu je uzimati selfije s mrtvim tijelima protivnika, psa itd. San mu je jednoga dana izložiti svoju kolekciju tih slika u muzeju.
    DOKAZ

  • Jasar28

    03.03.2019 - 14:07

    https://imgur.com/LNJbJtk

    Nesto najljepše u Divisionu 2.
    Igrano na pretplatnickom sevisu NVIDIA GeForce Now , jer mi ne moze na mom racunaru 🙁

    • butjer1010

      @butjer1010, 03.03.2019 - 16:30

      Svaka treća slika iz osamdesetih je imala ovako nešto (rogove), pa da se podsjetimo malo na stare fore…..

  • Vlahs

    03.03.2019 - 14:35

    Ludilo od igre

    Karakter kojeg sam odabrao dovoljno je cool da liči na Igora pa me inspirirao da razmišljam kao i on, pošto mi treba PC nadam se da ću ga uzeti kao i u The Divisionu 2 sve što mi je potrebno “Take what you need”

  • kapulee

    03.03.2019 - 14:52

    Malo tjelovježbe prije misije,nikad se nezna što se može dogoditi,a za sve treba biti spreman!!!

    https://imgur.com/9QhAEHG

  • JasamBlaz

    03.03.2019 - 15:11

    https://imgur.com/LUkxVNQ
    lijepo od njih što pomažu djeci

  • Umbasa

    03.03.2019 - 15:28

    https://imgur.com/a/R6yDDGC

    Ubisoft nakon što sazna da mu je HCL dodijelio Zlatnog Dabra.

    Šalu na stranu, kako bih povećao svoje šanse za dobitak toliko željenog gaming PC-a spreman sam dati za zamjenu svoju epic, ultra, legendary, special edition amd based gaming mašinu iz 2010.god.Jedan detalj koji najbolje opisuje tu zvijerku a i moj PC gaming život su odlične performanse pri otvaranju više tab-ova unutar chrome-a. Ni full hd opcija na youtube-u joj nije strana te izvedbom podsjeća na prve dane Crysis jedinice. Ako vas zanimaju detaljne specifikacije pošaljem-nije nikakav problem!(nema bočnu stranicu jer svi znamo da se tako najbolje izvlače performanse). Zvijerka će vam stići zapakirana tako da Igor može napraviti unbox video 😉

    Nego za ozbiljno. Hvala cijeloj redakciji HCL-a na ovoj nagradnoj igri jer ako ništa drugo mislim da smo svi uživali u stvaranju kojekakvih screenshot-ova i smišljanju opisa. Tko god dobio čestitke unaprijed a za ekipu iz HCL-a se nadam da će biti u mogućnosti još koji put organizirati nešto ovoga tipa.

    • Umbasa

      @Umbasa, 04.03.2019 - 20:21

      https://imgur.com/a/qVX3RgS
      Malo sam si dao truda pa kasnim sa dokaznim materijalom.
      Ne pamtim više kad sam prvi put vidio ovaj logo ali znam da ću ga se uvijek rado sjećati i morao je završiti na platnu 🙂

  • Leon Gal

    03.03.2019 - 15:29
  • Aerys Targaryen

    03.03.2019 - 15:32

    https://i.imgur.com/MDHtFOF.jpg

    For gamers, streamers, and your Grandma, all in one place, HCL!

  • matija_13

    03.03.2019 - 16:16

    https://imgur.com/NBCmH9w
    Da ne bi bilo sve tako tmurno u ovoj post apokalipsi, evo jedan selfie prilikom izlaska sunca 🙂

  • itomas031

    03.03.2019 - 16:20

    Ponovno spašavamo Amerikance i svijet

  • AtomicHood

    03.03.2019 - 16:36

    Noćna tjelovježba je najbolja pogotovo kad imaš dobro osvjetljenje.

    https://imgur.com/4hdoPx6

  • ban03

    03.03.2019 - 17:01

    https://imgur.com/a/LtG4qZC
    Odmah me podsjetilo na Igora kako se “vješto” pokušava sakriti od policije u Thief Simulatoru nakon što je ukrao “hrpu” stvari iz 205-ice haha
    Kvaliteta slike nije najbolja ali se svejedno nasmijem svaki put

  • zagili

    03.03.2019 - 17:29

    Nisam se ni okrenuo, a već je prošlo 3 godine od izlaska prvi nastavak The Divisiona. Nabavka igre je bila gotovo istog trena kada je izašla, a zatim razočarenje… Nisam mogao pokrenuti igru no ubrzo se stanje popravilo te sam zaigrao igru te upoznao sve njene čari. Prijateljima i meni se igra veoma brzo pretvorila u veliku zanimaciju, koja je ostala takva sve do danas. Dok sam vidio da dolazi open beta downloadao sam stisnuo fige sam sebi i nadao se da će sve raditi jer nisam mogao podnijeti da mi se dogodi da nastavak moje gotovo omiljene igre, igre koju sam igrao sa djevojkom, prijateljima, strancima (sada i nekim najboljim prijateljima), ponovo ne mogu pokrenuti. Ulazim u Open Betu The Division 2, a ono pozitivno iznenađenje. Igra radi predivno, doduše u 720p i na low postavkama, ali i dalje radi predivno, a isto tako i izgleda. Potpuna promijena atmosfere se dogodila, ali je gameplay zabavniji nego ikad, mnoštvo poboljšanja je stiglo također postoje i razne điđe miđe, a na drugu stranu, kada govorimo o manama one omanje mogu i zaboraviti s obzirom da guštam već jako dugo uz ovu igru. Isto tako snijeg se otopio, a mene je negdje pri početku dočekao medo, da isti onaj medo koji utjeruje strah u kosti, a kojemu je naš dragi Suad odletio sa snježne staze. Predivno! 😀

    https://imgur.com/j4j9lkE

  • FilipG

    03.03.2019 - 17:30

    Huligan u gimnaziji.

    https://imgur.com/gallery/1QIj4Ff

  • Ivan Heruc

    03.03.2019 - 17:33

    https://imgur.com/gallery/BCTmWoS
    -Instalirao i zaigra The Division2, igrica je fenomenalna, potrudili su se lijepo oko grafike ali nisam zbog specifikacija bas mogo igrati pod jakom rezolucijom grafike, pa sam danas 3.ožujka,2019 na YT-kanalu HCL vidio video gdje Igor BElan komentira svoj game koji je igrao dan prije i objavivši u komentare da je Giveaway za masovno dobar PC koji moze podrazti The Division 2, sam napravio sve sto ste rekli u pravilima i nadam se da ce vas moj screenshoot zainteresirat

  • Kati7

    03.03.2019 - 17:45

    Bratic od Bruce Lee, inace moj dobar prijatelj!

    https://ibb.co/tXPvQ71

    Igrano kod frenda na ps4.

  • Rvatina22

    03.03.2019 - 17:53

    Sinovi anarhije:
    https://imgur.com/a/trQiOsK

  • Fika

    03.03.2019 - 17:57

    Donatelo uskočio u pomoć.
    https://imgur.com/pxL2c1i

  • Vorkosigan

    03.03.2019 - 18:04

    https://imgur.com/a/Ve92dO7
    Washington now or day after tomorrow? Možda nije smiješna, ali možda nekome posluži makar kao pozadina na novom PC-u. Sliku posvećujem svojoj curi i ako bude dobitna bit će dobar rođendanski poklon.

    P.s. Poklon meni je što ću napokon u miru igrat PS4 bez prekida za Turske i ostale serije.

  • Sina

    03.03.2019 - 18:08

    Jednu za Ameriku
    https://imgur.com/NmDPNrR

  • matyX6

    03.03.2019 - 18:25

    Ja i moja nova ljubav Darinka – Katarina Druga na prekrasnim ulicama Washingtona. (Screenshoot s kojim se želim natjecati u nagradnoj igri.)

    https://imgur.com/YXYm2tB

    Priča – Kako sam upoznao Darinku – Katarinu Drugu?

    Odličan je dan, imam pušku u ruci i uzbuđenje me hvata jer uskoro slijećem u Washington DC. Prljavi sam agent iz Hrvatske i zato su mi dopustili pušku na letu u avionu. Moja misija je pravljenje reda u Washingtonu, tom razorenom gradu punom kriminala. No pustimo sada brige o kriminalu, let je bio dugačak i ogladnio sam. Prljavo agentstvo me dobro naučilo koristiti komunikaciju i u trenu sam upoznao lika Dujmeta koji je već iskusni u Washingtonu te sam ga pitao gdje ima nešto za pojest.

    https://imgur.com/a/BMrllu7

    Nakon što mi Dujme priloži direkcije, odmah sam krenuo na odojak koji je njemu očito alternativa. Šetam po tim neslavnim razorenim ulicama i odjednom vidim svjetlo, to je bio bljesak njezinih savršenih oblina. Izgledala je kao da je isklesana, a ne ljudsko nesavršeno biće. Iako sam u duši slab, prvi put u životu skupljam hrabrosti i prilazim djevojci. Nakon uspješnog, legendarnog, najboljeg uleta pitam je za ime, a ona drhtavim slabašnim glasićem izusti Darinka – Katarina Druga. Časkamo i pitam za njezin broj.

    https://imgur.com/a/meb8I5e

    Nakon što sam je upoznao, mračne, prljave i razorene ulice odjednom su mi bile najljepše na svijetu. Washington je divan grad. Upoznao sam mnogo divnih ljudi i sve je tako prekrasno.

    Danas smo Darinka – Katarina Druga i ja životni partneri. (Priča završava mojim screenshotom s kojim se natječem.)

    P.S. Ostali screenshotovi su tu samo za upotpunjenje priče, moj natjecateljski screenshot je slikan uz pomoć photo modea.

    Iako je u Washingtonu lijepo i nema briga, mene ipak nešto muči.

    https://imgur.com/a/yrfmeY7

  • Green_Tro11

    03.03.2019 - 18:45

    http://imgur.com/MpcRF63
    Slika govori više od 1000 riječi..Svaki glavni grad ima bar jednoga..

  • tkoma42

    03.03.2019 - 18:48
  • Eugen Kostro

    03.03.2019 - 19:04
  • ivanakamarkus

    03.03.2019 - 19:40

    Hrvatkov dnevnik, 3. ožujka 2019.
    Kako vrijeme brzo leti, koda se jučer dogodila EU invazija i ovaj prokleti virus…
    A fali mi njen dodir, pogled ujutro kad se probudim, i svi oni kasni noćni sati kada me držala budnim do jutra iako sam moro ić radit
    .
    .
    .
    Ahh kompjutorčiću moj, bilo je dobro dok je trajalo.
    A sad, se borim za opstanak, Kplus proizvodima je prošo rok i vrijeme da pojedem nešto konkretno, kao na primjer slasni gulaš od srnetine, a onda opet u drugu ruku ni varivo od lisica nije za bacit, je malo žilavije ali…
    Bolje od kopanja po kontejnerima! Samo da ne promašim….

  • Cr4nky

    03.03.2019 - 19:44

    Evo jednog SC-a 😉

  • Mumija

    03.03.2019 - 20:57

    Naišao na neuništivi postapokaliptični spomenik HCL-a kojeg čuva kip Igora na vrhu.

    https://imgur.com/a/MRCTAlv

  • izbjeglica

    03.03.2019 - 21:17
  • Hoki

    03.03.2019 - 21:25

    We don’t need new leaders since Ubi is in our hearts <3
    https://imgur.com/D6TbsA1

  • UnnamedPlayer

    03.03.2019 - 21:33

    Nakon više od 15 minuta neigrivnog gameplaya i prženja laptopa na zasigurno više od 100 stupnjeva celzijusa, jedva se doteturam do famozne bijele kuće i pošto mi laptop postane više zauzet računanjem AI poteza od procesiranja grafike, dobijem dojam da gledam onaj blokić sa slikama što smo svi crtali u osnovnoj… Ali hej, barem znamo da nam glavni lik zna umrijeti sa stilom.
    https://imgur.com/a/pt7UwWF

  • killerqueen

    03.03.2019 - 21:43

    čak i kada se sve srušilo selfi je potreban
    selfie life

  • the_cat

    03.03.2019 - 22:36

    Ono kad igra poludi i zapne pa moram task managerom gasit. Beta je, pa se dogada.

  • zFoneZfonkec82

    03.03.2019 - 22:55

    Division 2 je dosta dobra igra koliko vidim iz beta verzije,popunila je sva moja ocekivanja. U pocetku sam mislio da ce bit ista sehema kao prvi division ali tu sam pogrijesio, ima istu tematiku kao prvi ali toliko toga su poboljsali i ispolirali, kao da su poslusali playere prvog i dodali sve to u ovom nastavku.
    Cjelo vrijeme dok prolazim kroz ulice DC-a i ubijam bjesene hijene osjecam se kao da sam u the last of us-u ili u dayZ-u. Sve u svemu igra je ubojita i jako cinematic, svugdje gdje pogledas je za background pozadinu.
    Zato sam imao teska vremna da odaberem screenshot koji bi vam poslo.
    screenshot: https://imgur.com/WB5dMBL
    na screenshotu nisam nista dorađivo sve sto vidite je iz igrinog photo moda

  • Le_gen_da

    03.03.2019 - 22:56

    https://imgur.com/ibkPlKt
    Mislin da vam niko nece staviti sliku s početka igre hahahaha,
    ali sam slika super sredio vidi ti te cvikere i masnu kosu 😀 , znam da neću uzet komp jer je glupa baza….(bar sam sebe nasmija, lol.)

    POZ
    Hclovci

  • likk

    03.03.2019 - 23:10

    Najbolji DJ godine

  • Metalni

    03.03.2019 - 23:16

    Obzirom da još nisam otkrio lokaciju slika urađenih sa Photo Mode-om, prilažem jedan screenshot: https://i.imgur.com/XTmnMan.jpg

    • Metalni

      @Metalni, 03.03.2019 - 23:36

      I da ne zaboravim tekst sveze slike: Pozdrav svim svim agentima… Washington D.C. nas čeka.

  • drwilson

    04.03.2019 - 00:01

    https://prnt.sc/msr82q

    Šta da vam kažem? Gledajte samo taj jad s ekrana. “Gejmam” na sedam godina starom Samsung laptopu. Dok se vaš urednik veseli snimanju(ignorirajmo trenutnu bolest, proći će ga) novih epizoda Thief Simulatora,RDR-a i ko zna čega, neki od nas ih željno očekuju. Do prije TS-a nisam vas redovno pratio, ali taj me serijal osvojio. Gamer sam od malih nogu, a jedna od prvih igara koju sam vrtio na računala bila je GTA: Vice City(izuzmimo Prince of Persia koji se igrao u vrtiću). Dugo vremena planiram zamjenu računala, evo kupio sam na Steamu pedesetak igara koje jedva čekaju da budu igrane. Obično ljudi nabave komp, a zatim igre, ali ja sam očito jedan od onih…obrnutih. Novi naslovi i tone utrošenih novaca na nešto što nikad nisam ni iskusio. Nazovimo to blagom retardacijom. Pokraj toliko obaveza nikako da se nađe vremena za nabavu novog računala(Ma koga lažem, financije su najveći problem). Da mogu pokrenuti igru, bio bih puno maštovitiji, ali nažalost u tome sam spriječen, barem ovaj puta. Ako već ne možemo igrati zajedno, neka je zajedničkog smijeha. Vjerujem da mi se svemir malčice nasmijao nakon skidanja 45GB “smeća”. Ostanite tak dobri, pozitivni i blesavi i hvala na svim dobrim vibrama koje širite balkanskom gaming zajednicom.

  • DanielBaroka14

    04.03.2019 - 00:21

    Ponekad te mrzi sakriti na neko mjesto gdje te niko neće vidjeti,pa se odlučiš sakriti s prijateljem u akvarium,a onda shvatiš da nisi proziran 😀

    https://imgur.com/a/ZDwHiKk

  • Jaale

    04.03.2019 - 00:34

    (Sada da naglasim, ovoliko sam pisao samo jer sam znao da ces morati procitati moj komentar hahaha) Pratim Hcl kanal na YouTube od 2017 godine, tada je vjerujte mi bilo jako lijepo gledati nekog pozitivnog balkanskog youtubera koji je smijesan i opusten, Igor i sada veoma dobro radi svoj posao. Sada Hcl kanal pratim vise nego ikada, (Thief simulator logicno), volim kada snimas neke nove igrice i kada komentarises. Puno igrica sam poceo igrati samo zbog ovog portala. Ali opet je bila milina gledati Igora kako igra iako sam to vec presao. Igore zelim da znas da imas velikog fana i jako bi te volio upoznati, ili igrati Apex Legends sa tobom da pobjedimo barem jednom haha. Cim je danas izasla nova epizoda Apex Legendsa odma sam usao, nakon zavrsetka htio sam da komentarisem nesto za one teammate koji su izasli, a onda vidim ovaj prekrasni giveaway, odma sam upalio komp i poceo skidati the division 2, napravio jedno 15 smijesnih skrinsatova (jedan je bio za onu foru welcome back lika koja nikad ne dosadi, iz thiefa, ali mislim da je ovaj bolji) Ono kada Igor dodje kuci poslije 12 a bio sa drugarima vani, naravno tada ga njegova lijepa djevojka/supruga ceka hahaha https://imgur.com/a/K02aY4w

  • AHTsar

    04.03.2019 - 01:42

    Ljepota okoliša
    Opis je u linku

  • hrle96

    04.03.2019 - 03:01

    https://imgur.com/gallery/nqc9Kvd

    Ljubav prema HCL portalu i dugogodišnju vjernost prema njima odlučio sam uvečati jednim grafitom u svojoj spavaćoj sobi!
    P.S.: ispričavam se na neredu u sobi Igor B. i Zoran Ž. sinoć su tu prespavali… 🙂

  • Sotrovno

    04.03.2019 - 07:54

    Ulazak u Dark Zone

    https://imgur.com/sIyUXNf

    Nakon što se kompletno istražilo “normalno” područje i dosegao max level dostupan u beti, vrijeme je bilo da se ode po taj slatki slatki ki…*erm*..loot u Dark Zone 😀

    Dokaz:
    https://imgur.com/cYoUFoC
    Imao sam nekoliko SS-ova, ali samo sam jednu sliku opalio kao dokaz, zbog toga i je mala varijacija u poziciji lika.

  • RoyaElHefe

    04.03.2019 - 08:02

    https://m.imgur.com/gallery/Cz4CAqd

    Hrvat ce prije razje*bat DC nego ga spasit.

  • Sixim

    04.03.2019 - 08:53

    Neznam di mi je komentar više, postavio sam ga prije min, dvije, al sam krivi link stavio, tj tuđi..:/
    Ovako je glasio:

    Naslov je glumac i pol jer kao što i sam opis slike govori: “Sad se kao vi nikad niste pravili mrtvi samo da vas cura poljubi, bez obzira na sve što se događa ;)”

    Neki ljudi jednostavno ne biraju prilike da urade sve samo da dobe poljubac (štreber)!!

    PRAVI LINK…ispričavam se unaprijed! https://imgur.com/a/eqZRjtE

  • Vikror_Car

    04.03.2019 - 09:20

    U glavi sam se sjetio jedne ideje, htjeo sikati neku sliku koja izgleda ko da je iz The Last of Us-a i mislim da sam uspio. Šta vi mislite?

    https://imgur.com/gallery/it41Ymh

    Po meni je u ovoj igri teze slikati s photo modom jer se igra ne pauzira kao npr AC Odyssey ,ali sam iskoristio sta je ponuđeno.

  • dukicas

    04.03.2019 - 10:10

    https://imgur.com/9FPRKtX
    Ovdje u muzeju radim selfi, ispred panoa na kom je predstavljen razvoj komunikacije počevši od crteža na zidovima špilja preko signalne vatre, goluba pismonoše, poštara na konju, radija, fiksnog telefona do televizora. Ali ja radeći selfi pokazujem da je komunikacija nastavila evoluirati samim tim što se slikam mobitelom.
    A u dokaznoj slici koju prilažem i potvrđujem da je to moj screenshot idem i korak dalje pokazujem HCL.hr YouTube kanal na internetu preko TV-a što je vrhunac današnje komunikacije za nas obične smrtnike, 😉
    https://imgur.com/BSBI5Mw

  • IgicDejan

    04.03.2019 - 10:17

    Kad pojačaš sluške do kraja pa se počne derati i krene na tebe u po pucnjave a nemaš pojma odakle će izaći, glava mi eksplodira od njih, toliko su naporni da to nije za povjerovati.

    Link slike: https://imgur.com/l8hySHr

  • drmx

    04.03.2019 - 10:38
  • Fiju

    04.03.2019 - 10:39

    Susjedstvom kolaju price o fantasticnom tretmanu u ustanovi, samo da je saznati naplacuju li ulaz ili izlaz…
    https://imgur.com/a/wfOWOaN

  • Kosta99

    04.03.2019 - 11:10

    Ono kad Igor (Hitman Rambo) igra Thief simulator :D.
    https://imgur.com/a/ylgY5rx

  • matmiri1995

    04.03.2019 - 11:30

    https://imgur.com/IsNobzf
    Badass žena u badass pozi (nije ono što mislite perverznjaci jedni).
    Za nju su Lara Croft, Samus Aran i Aloy male bebe.
    Netko je nedavno napisao (pogodi tko :P) da igre u 2. mjesecu neće biti politički korektne kao filmovi nominirani za Oscara.
    Ali ako pogledamo ovu sliku čini se da će se situacija u 3. mjesecu promijeniti.
    Zato se nadam da je ova cura dovoljno politički korektan lik, ako na za vašu nagradu možda bude za Oscar. 😀

  • prdomlat

    04.03.2019 - 11:52

    Vošington DI.SI. je na rubu propasti. Ekipe HCL-a nigdje na vidiku i bezakonje prijeti našem društvu. Svi agenti Divizije su prijeko potrebni kako bi se grad izvukao iz škripca, prije nego je prekasno. Agent-žena Asfaltina je trenutno na području velegrada u potrazi za pravdom, u borbi protiv ajkula, drakula, hijena, pa čak i zlatnih dabrova, puj majku im… Khm, nego, da, u potrazi za prilikama kako uzvratiti udarac beštijama koje otežavaju život dobrim ljudima velegrada, ali, ali tu nešto… čekajte samo malo.

    (distant conversation)

    alo Asfaltina kuci ti krenila?
    ja gladna.
    I šta sad, baš SAD moraš ić jest kad ja pišem uvod za nagradnu igru?
    gladna bolan,aj ne smaraj idem nać ćevapđin’cu.
    Ne znam jes skužila ono al’ vani ti je apokalipsa
    ma mora bit negdje neš za čalabrcnut
    Ne znam šta da kažem…

    Isprike HCL-u, Asfaltina ošla na ćevape, sve ostalo će nažalost morati pričekati.
    *Dere se na Asfaltinu koja je u daljini*
    PA TAKO I APOKALIPSA!
    – ŠTA SI REK’O?
    NIŠTA, IDI TI NA ĆEVAPE J…. TE ONI, SAM ĆU JA PC OSVOJIT’…
    – OKE ĆAO

    Da, nego, izvinjavam se još jednom zbog njenog ponašanja, nema tu one čuvene Franseuske kulture, ne znam ‘ko ju odgojio takvu, pa, onda evo i slika iz ćevapđin’ce:
    https://imgur.com/MTwuKjC

    • MASTER of COD

      @prdomlat, 04.03.2019 - 14:00

      Giveaway je samo hrvatska

    • prdomlat

      @MASTER of COD, 04.03.2019 - 14:13

      Pa i jesam iz Hrvatske

  • bobinson

    04.03.2019 - 11:53

    Propo Ubisoft u prvih 35 minuta gameplaya:
    https://imgur.com/mF2mepl

  • JuraD

    04.03.2019 - 12:02

    Nema Igora s bananom za usporedbu, ali tu neki majmun s bananom unboxa zvučnik? i da veći je od najveće kutije koju je Igor ikada morao odkutijati?
    https://imgur.com/WVve9t3

  • RennSter20

    04.03.2019 - 12:14
    • RennSter20

      @RennSter20, 04.03.2019 - 14:33

      Umro za slobodu!
      (Recenica opisna)

  • Blaz97

    04.03.2019 - 12:17

    Link za SS od moje žene : https://imgur.com/ZFnQKYY
    Link za SS za dokaz da sam to ja slikao, ne zamjerite na modrici od udarca moje žene : https://imgur.com/hA0zP4N

    Moja priča teče ovako : Sjedio sam za mojim sonyem jedno vrijeme dok me društvo nije pozvalo na piće, moja žena odlučno je rekla nema nigdje, reci da nisi žedan. No ja nisam želio odustati od svoga tima (društva) kao što je igor rekao (video apex legends) ovo je timska igra, trebate igrati timski, ne trebate odustati od svoga tima kao što je ovdje moj tim odustao od mene a na kraju sam završio na poprilično dobroj poziciji. Shvatio sam, prijatelji su me ostavili. Pokušavam prezivjeti u ovom okrutnom svijetu, gdje postoje cudovista pout spinosaura (lvl 99 moja žena), koji napada sve zivo i mrtvo i nesto sto je mrtvo ona pojede to slatko slatko meso to im je u krvi. Napala me odletio sam kao brontosaur, zbago se i dobio šljivu ispod lijevog oka ( video ne moze nam nitko nista ark survival). Nakon svega toga , Hitman mi pošalje poruku u aktovci, kako je otvoriti? Čovjek mi je poslao poruku upućenu ravno meni, tako su mi rekli. Možda je nekakav papirić, mozda je i ne znam ne znam sta moze bit, vidit cemo. ( video hitman mi poslao video poruku)
    U aktovci se nalazila video poruka te mi je objasnio kako da pobjegnem iz stana, tako sam uspio pobjeći i sastati se sa svojim timom u kafiću. U kafiću smo popili barele i barele alkohola, te sam se zaputio kući. Zaustavio me policajac i upitao gdje ces tako kasno pijan, na sto sam mu odgovorio na predavanje, kaze kakvo predavanje ja reko ženino predavanje. Kada sam se vratio kući žena je tražila planter boxes, no ja to nisam pokupio. Kasnije sam vidio da imam small planter boxes ali ni to joj nije bilo po volji. Ona je htjela da je impresioniram svojim UZGAJALAČKIM SPOSOBNOSTIMA, čak mislim da više nismo ni cura i dečko, da vam budem iskren mislim da smo prekinuli, ne mora ona ni znat, nije ni znala da smo zajedno na kraju krajeva, al uglavnom ovo me jako razočaralo, vracam se doma mami potišten ČAK POTIŠTEN i tužan i ČMIŽAN? (video više nismo cura i dečko – my time at portia). Odlučila me je potražit i otišla za WASHINGTON D.C, no ja se kod kuće spremam za odlazak u Washington kako bi joj mogao parirati. Moj život vam necu vise spoilati, vidimo se u divisonu kad budem spreman!

  • Smradd

    04.03.2019 - 12:40

    Kod frenda na PS4-u sam se upustio u avanturu u the Division 2 ne znajući gotovo ništa o igrici. Nakon malo pucanja po neugodnim i zlim tipovima sam prvo primjetio u bijeloj kući da nema moga odraza u ogledalu, pomislih si baš super, dugo nisam igrao igricu s vampirima baš će mi dobro doći. Još malo pucanja po neprijateljima i dolaska do iduće nastambe da bi mi se igrla zamrzla na nekoliko sekundi i maknila mi masu tekstura iz igre. Bio sam neizmjerno sretan jer je upravo došao osjećaj da sam upao u zemlju čudesa; mogao sam prolaziti kroz određene zidove, i gledati kroz njih, i svašta nešta, da bih na kraju vidio pticu koja na sred ulice stoji na ničemu. (nestali objekt radi crasha valjda) što mi je bio neizmjerno divan momenat u igri. Na kraju mi je ovu čaroliju prekinilo nenadano propadanje kroz zemlju što mi je ubacilo depresiju u cijeli subotnji dan.
    Slika ptice na nevidljivom objektu:
    https://imgur.com/clkQfF7

    • Smradd

      @Smradd, 04.03.2019 - 19:48

      P.S. Ako bude potrebno mogu priložiti video koji smo svom srećom ja i frend snimili sa svime navedenim.

  • jockemix

    04.03.2019 - 12:55

    https://imgur.com/a/VnpC6bV

    Ovaj cika i ja spasavamo Washington dc

  • ruhkez

    04.03.2019 - 12:56

    https://imgur.com/a/BcAiCNN
    Slika nije nešto odlična, barem je meni zanimljiva.
    Tko zna hoće li ovako nešto biti u pravom životu.

  • dez003

    04.03.2019 - 13:25

    https://imgur.com/WFuI0II
    Kolinda opet došla u posjet bjeloj kući

  • Kennydj

    04.03.2019 - 13:42

    Evo slikano isto Photo Modom sa Playstation 4.
    Ne Vozi ako piješ stani pa Popij!!!
    https://imgur.com/a/cYOdIzR

  • extremeshotz84

    04.03.2019 - 13:45

    Ja i decki u nedjelju u pola noci zavrsili zadnju misiju, evo jedne slike koja docarava “fantasticnu trojku”.
    https://imgur.com/a/QR7hAIk

  • Pave Belan

    04.03.2019 - 13:52

    http://imgur.com/gallery/Ua0FjNg evo jedna slucajna(nije)

  • Kenzi

    04.03.2019 - 13:56
  • Unikat

    04.03.2019 - 14:03

    Evo i moj Screenshot (mala šala) 😀

    https://imgur.com/gallery/zznpLta

  • Killer125

    04.03.2019 - 14:11

    napucavao se malo sa bagrom da bih oslobodio teritorij kad vidi ono kako su metci koji su frcali završili na zidu
    https://imgur.com/a/SPFohzz

  • PsiHoGujaR

    04.03.2019 - 14:30
  • Gujar

    04.03.2019 - 14:36

    Rise and shine….
    https://imgur.com/pZhuXQf

  • lmaleni87

    04.03.2019 - 14:47

    Jedno od vjecnih pitanja…. 😉
    Pozdrav ekipo iz HCLaaaa
    https://imgur.com/ew6XM4P

  • Celadris

    04.03.2019 - 14:56

    https://imgur.com/I5ftPv5 slikano je sa Photo modom iz igre bez HUD-a

  • Royal24K

    04.03.2019 - 15:19

    Unatoc lag spikovima i ucestalom crashanju moga pca uspio sam pokrenuti igru i naci dobar screenshoot za moga pro ark playera 😉 i zasto su svi u ovoj igri pijani xD https://m.imgur.com/kgcbqQO

  • LastKnownMeal

    04.03.2019 - 15:22

    Ono kada moras da spasavas svijet, ali ti djevojka posalje 18 poruka.
    https://imgur.com/EAG5p3q

  • MASTER of COD

    04.03.2019 - 15:41

    kad Igor igra hitman u hitman rambo stilu
    https://imgur.com/i0TPDMk

    • MASTER of COD

      @MASTER of COD, 04.03.2019 - 15:45

      zanemarite to nesto sam eksperimentira vec sam stavia sliku

  • ivanskoko

    04.03.2019 - 16:06

    HCL i hejteri
    https://imgur.com/hXYqK0t

    Inače igru sam instalirao samo zbog ovog giveawaya, ali nije ni loša!

  • Shyzofremnia

    04.03.2019 - 16:27

    Get her back to school 😛
    https://imgur.com/5dfYvZV

  • BakiGamer

    04.03.2019 - 16:27

    Ono što se dogodi čovjeku koji gleda previše videa sa HCL YouTube kanala
    http://imgur.com/D2ILCQh

  • Melem

    04.03.2019 - 16:37

    Zaboravih dokaz
    Dokaz

  • iRazor

    04.03.2019 - 16:48

    I u dalekom postapokaliptičnom Washingtonu još uvijek je ostalo vjernih fanova koji se rado sjećaju HCL-a!
    HCL

  • Deluos

    04.03.2019 - 16:53

    Nakon 5 sati downloada, 2 sata pokušavanja pokretanja igre uspio sam zaigrat The Division dvicu na jedno 15min i onda se igra srušila u nepovrat. Uspio sam u tih 15min doći do ovog helića i zapeo u stepenicama. https://imgur.com/yc9Shu5 Doslovno u stepenicama… vjerujem da inače treba manje od 2 min do ovog dijela ali kad je posljednja AAA igra koju si odigrao Skyrim, pravo je čudo da sam uspio i pokrenut ovu beštiju na laptopu koji imam. Hvala i sretno mi!
    #studentskiživotganijevolio

  • StipeX

    04.03.2019 - 16:58

    Evo i mog ss?

    https://imgur.com/gallery/3jtHJav

    NE DIRAJTE MI RAVNICU !!!

    Dokaz da je ss moj :
    https://imgur.com/gallery/CnpoPpU

  • markan222

    04.03.2019 - 17:03

    Screenshoot (korišten share button) : https://imgur.com/Erqh81k

    Trump sunce izlazi ja dolazim, pa se sastajete ti i
    Kim Jong Un, pa zaratite i onda ja muku mučim sa :
    “When you go to a war with South Korea
    It”s fifth time I killed that Guy”

  • DinamoZEGE

    04.03.2019 - 17:14

    Screenshoot koristen uslugom ps4 : https://imgur.com/3zon0Kl

    Ono kad započne rat, a ti djetetu daš loptu da se igra po parkovima Washington D.C-a

  • peroboss

    04.03.2019 - 17:26

    Link za screenshoot (share) : https://imgur.com/Ssh0boS

    Onaj osjećaj kad naiđeš na upozorenje klizav pod, a štakor te isprda i protrči iza tebe ladno. Da bi stvar bila jača upozorenje je završilo na “imaginarnom” klizavom podu

  • Dajsikeks

    04.03.2019 - 17:27

    Hmm mislim da ovo izgleda ista situacija kao i kod tebe bilaZorane dosta slično izlgeda zar ne https://imgur.com/a/V5xzdpn

  • Franjo. Bole

    04.03.2019 - 17:35

    https://imgur.com/6SJpuBH
    Ako volite trenirati ovo je najbolje zagrijavanje prije pravog treninga

  • krunosupan

    04.03.2019 - 17:44

    Nakon mnogo lutanja po otoku Isalandu, puno užasa doživljenih od napada dinosaura do užasnih buba, preplivao sam mora mnogo da bi došao u razoreni Washington DC….i tako lutajuči i čuvajući živu glavu naišo sam na jako vjernoga druga!Za njega bi sve dao a zovem ga Ludi Jelenku!!!!!
    Zmajo i Ludi Jelenku

  • mikikralj

    04.03.2019 - 17:49

    Korišten photo mode igre ali slikano je putem share buttona : https://imgur.com/ipalEZM

    Ono kad ti baka kata Kaže da ne stavljaš širit veš vani jer će nevrijeme, a ti kao ajde baba šuti nemaš pojma. Baba ode u sobu izmoli 22 očenaša krene vjetar puhat, tornado poruši cijeli grad. Veš ti završi na krošnji orasa a baba ti kaže “šta sam ti ja sinko rekla idi sad skini veš i daj da baka raširi pored peći”

  • Salabajzer44

    04.03.2019 - 17:59

    “Curica ta ponekad je dobra i neće vam ništa, a nekad poludi i onda vas želu bit ali da bi ste je smirili moramo joj dati lutkicu da se smiri”. Doslovno sam to shvatio što je Igor pojasnio i odveo je na predivan pogled nebeskog svoda, ali tu se našao i lutak i 2 jelena za svaki slučaj.
    Screenshoot za moju curicu : https://imgur.com/MVszLBE
    Korišten mode igre ali slikano sa ps4share opcijom

  • Negan

    04.03.2019 - 18:01

    There you go.
    Mali opis: Ništa spektakularno, zapravo dosta jednostavna slika. Pokušao sam uhvatiti igrinu glavnu mehaniku, tj. cover sistem i postapokaliptični ugođaj. Prazna, prljava ulica. Magla koju možeš rezati škarama. Pripadnik neprijateljske fakcije u daljini koji ne zna što će ga snaći. Kud ćeš ljepše idile. 🙂

  • Chimichangas

    04.03.2019 - 18:08

    Ono kad ti pauk digne auto… https://imgur.com/xQPQdGq

    Mislim da ovaj SS pokazuje grafičke ljepote igre te također ima dašak humora. Slikano na PS4 jer PC nemam, pa bi zato bilo jakooo lijepo ovo osvojiti 🙂 Sretno svima #HCLovci
    _______Dokaz da je moj ss – https://imgur.com/a/sxwEBtC

  • Serbian_Brother

    04.03.2019 - 18:12
  • Branci

    04.03.2019 - 18:13

    http://imgur.com/gallery/cG2LfDm ova slika je morala biti editovan post su se vidjeli clanovi porodice Koji nisu htjeli na sliku

  • Deluos

    04.03.2019 - 18:13

    Nakon 5 sati downloada, 2 sata pokušavanja pokretanja igre uspio sam zaigrat The Division dvicu na jedno 15min i onda se igra srušila u nepovrat. Uspio sam u tih 15min doći do ovog helića i zapeo u stepenicama. https://imgur.com/yc9Shu5 Doslovno u stepenicama… vjerujem da inače treba manje od 2 min do ovog dijela ali kad je posljednja AAA igra koju si odigrao Skyrim, pravo je čudo da sam uspio i pokrenut ovu beštiju na laptopu koji imam. Hvala i sretno mi!
    #studentskiživotganijevolio

  • Luka Hodak

    04.03.2019 - 18:13

    https://imgur.com/a/Fr4RjCo gledam u kaos koji sam napravio uz ovaj kanister goriva

  • oenghus

    04.03.2019 - 18:17

    #rebuildWashington
    #idemoDelat

    Za screenshot koristen igrin Photo mode..

    Dokaz!

  • ribicic2005

    04.03.2019 - 18:17

    https://m.imgur.com/gallery/4wlY99M

    Ovo sam otkrio u traileru jer mi pc jedva moze vrtit Minecraft na 30fps a kamoli the division tako da ako pogledate tablice auta vidjeti ce te THX 3TF ili ti ga THANKS ETF koji je anagram za the division elitnu postrojbu koja se sastojala od comunitya koju je ubisoft pozvao i massiv studios

  • Resko_idiot

    04.03.2019 - 18:27

    Mnogo priča je ispričano, mnogo slova, riječi i rečenica ispisano na papir. Sve one imaju neku svoju poruku i pouku, govore nam o jednom dijelu života, ili o nekim bitnim detaljima kroz koje su pojedinci prolazili. Život nam svašta donosi, proživjeti ćemo ono o čemu ne možemo ni sanjati. Ukratko, život je jedna priča, jedna stranica koju će ispisati određene osobe, također događaji i sve kroz što ćete proći… Tu priču nekada ne čini samo to, dogoditi će vam se da ćete upoznati prijatelja za cijeli život, ali taj prijatelj neće biti vaš kolega iz osnovne ili možda djevojka s kojom ste odlučili ostvariti nešto posebno, to je već druga priča…Taj prijatelj, nije ljudsko biće, možda vas ne razumije što mu govorite, ali vjerujte mi, razumjeti će vas bolje od bilo kojeg ljudskog bića. Ako ste tužni, ako su vas druge osobe iznevjerile, on vas nikada neće iznevjeriti, naprotiv, biti će uz vas kad vam bude najteže. Uzvratiti će vam ljubav, nesebičnu ljubav, najviše što može, jer vaše malo njemu znači puno. I sve što vi njemu date on će vam vratiti dvostruko, jer on jednostavno ne zna mrziti, povrijediti i nanijeti bol. Ako me niste razumijeli kroz ovo sve, taj najbolji prijatelj kroz život je vaš četveronožni ljubimac, pružite mu ljubav i sve to će vam zasigurno biti vraćeno.
    I kada vas više ne bude, on će to osjetiti, biti će slomljen, snuždenog pogleda. Ali njegova ljubav će trajati i dalje, istim onim intezitetom.
    Ljubav između čovjeka i psa je beskonačna..

    https://imgur.com/kJR5W7M

  • Niko Dzaja

    04.03.2019 - 18:27

    https://imgur.com/MgFZ8fD
    Ratni heroj nakon teške borbe

  • game0wer

    04.03.2019 - 18:28

    https://imgur.com/rixd6uN

    Oni dani kad se uz tmurnu i žalosnu muziku te litre alkohola čekao ARK pa shvatiš da ga više nema i od tuge uzmeš svog najboljeg prijatelja, plišanu kornjaču, i oboje se od tuge opijete ko da vam je zadnje.

  • P4tr1k

    04.03.2019 - 18:29

    Nakon 3 sata trčanja po DC-u , napokon sam našao odlično mjesto za screenshot…
    Eh, da sam prije znao za “Photo Mode” prije bi objavio taj screenshot.

    https://imgur.com/HwnjGjU

    A evo i dokaza da je sa mog acc-a:

    https://imgur.com/rcUq0WP

    Bilo bi ZAKON da osvojim ovaj pc jer još nikad nisam imao gaming pc…
    Možda čak i imam male šanse… 😉

    SRETNO SVIMA!

    PS: Ovo je mo drugi (glavni) komentar jer sam na imgur-u slučajno izbrisao oba screenshota iz prvog komentara.

  • Vasic_m

    04.03.2019 - 18:37

    The Division 2 open beta https://imgur.com/gallery/OurOSe8

  • itomas031

    04.03.2019 - 18:43

    Ponovno spašavanje Amerikanaca i cijeloga svijeta

    https://imgur.com/a/aTRDotN

    ”kao i do sada u svim igrama, nebi se neka od ovih radnja odvijala negdje na balkanu ili negjde drugo u svijetu, sve to Amerikanci moraju riješiti i srediti zato smo mi tu da im pogonemo” SPASIMO AMERIKANCE I SVIJET

    sve u svemu super igra

  • Mario Farkas

    04.03.2019 - 18:46

    https://imgur.com/a/sFp8LeD
    Da bacimo jedan selfi za ig !!

  • peropero

    04.03.2019 - 18:51

    Spaci DC od hijena i kaosa, but first, let me take a selfie

    https://imgur.com/4ogmJ5T

  • luckyluck

    04.03.2019 - 18:59

    Nakon napornog dana recenziranja, ovako nesto bi i HCL-u sjelo

    https://imgur.com/a/gonf13k

  • lazar.sudar

    04.03.2019 - 18:59
    • MASTER of COD

      @lazar.sudar, 04.03.2019 - 19:13

      division 2 treba ne 1

  • Stealth

    04.03.2019 - 19:01

    http://imgur.com/gallery/0fxJ6Zj

    Usred fighta sam uslikao.

  • OpxCC

    04.03.2019 - 19:03

    Još nemam kompjuter i jako bi ga želio! Imam samo Play Station 4, a htio bi imati kompjuter pliz ako budeš vidio ovaj komentar znaš što bi mi zančilo.

    https://imgur.com/a/X8BEwd7

  • Dejan400

    04.03.2019 - 19:06

    http://imgur.com/gallery/oowBGz1

    Evo link slike znam da necu osvojiti ovako dobro cudo.Ali uredu.Verujem da svi imate dobre racunare.Aliquota ja sam

  • matija1122

    04.03.2019 - 19:06
  • pajser158

    04.03.2019 - 19:07

    https://imgur.com/UlMkr9U
    Usamljeni heroj na pocetku svoje borbe za bolju graficku kvalitetu i bolje fpsove… Hvala HCL!!!

  • zolee

    04.03.2019 - 19:09

    I am one with the Force and the Force is with me
    https://imgur.com/NsOsDDi
    btw sretno svima 😀

  • GrgaOS

    04.03.2019 - 19:10

    https://imgur.com/a/TZVjyX3
    Već jako dugo planiram kupiti bolji PC s kojim mogu igrati novije naslove kao što su npr. u ovome slučaju The Division 2 no ništa od toga 🙁 ….

  • IlijaIKO

    04.03.2019 - 19:12

    https://m.imgur.com/gallery/do8SMcY
    Evo ga jedan screenshot koji sam danas uradio dok sam igrao The division pa nadam se da cu osvojiti nagradu ako ne srecno svima u igri

  • lukaF22

    04.03.2019 - 19:12

    pogledaj te moj screenshot
    https://imgur.com/mrvsoSO

    • QuickSlick

      @lukaF22, 05.03.2019 - 01:33

      pardon, zasto se tvoja slika nalazi na spanjolskoj stranici?

  • vigor021

    04.03.2019 - 19:19

    Da… stvarno mrzimo raditi ovo sami 😀

    //www55.zippyshare.com/v/CiJ0Nxro/file.html

  • MAXSORCE

    04.03.2019 - 19:30

    https://i.imgur.com/HQCGMFV.jpg

    U ovom gradu nema mira ni za sebičnjak

  • ferrari1345

    04.03.2019 - 19:32

    Nakon neuspješne posjete bijeloj kući, Kolinda Grabar Kitarović, poznatija kao Predsjednica Republike Hrvatske svoju utjehu je pronašla u igrici The Division 2 nakon što je čula da se ista odvija u Washingtonu. Iako joj je gaming nepoznato područje za nju, odlucila joj je dati priliku. Rukovanje i poznavanje oružja joj nisu bile problem s obzirom na prijašnja iskustva. Ono što ju je oduševilo prilikom igranja ove bete je osim što se uspjela dovoljno približiti bijeloj kuci, uspjela je i zavladati tim podrucjem. Iako se približavaju kandidature za predsjedničke izbore, Kolinda se je ipak prije toga odlučila kandidirati da bude dio HCL ekipe kako bi ponosno mogla jednom reci “Bok, Kolinda ovdje sa Hcl.hr – a. Ako vam se svidio ovaj video lajkajte te ga te nam se preplatite na kanal ako još niste… Pozdrav”

    https://imgur.com/a/uG0YSVt

    Slikano putem PS4 Share

  • MAXSORCE

    04.03.2019 - 19:35

    U ovom gradu mira ni za sebičnjak

    https://i.imgur.com/HQCGMFV.jpg

  • ZippyPero

    04.03.2019 - 19:40

    Djeca prepoznali pravog heroja!
    https://imgur.com/wsbxsuO

    P.S. Brat mi je rekao ako pobjedi moja slika pored njegove da ce mi ipak dati PC, iako je igrano na njegovom PS4.

  • dhrom

    04.03.2019 - 19:42

    Ono kad se napijes pa zaronis ko nikad u zivotu.

  • bluedogtm

    04.03.2019 - 19:55

    https://ibb.co/jvH405w

    jako dobra igrica samo sto moj celeron nije za ovako hardcore igrice :/ ali eto skinuo sam sve one silne GB sa nadom da osvojim ovu zvijer

  • JovanJoca

    04.03.2019 - 20:01

    https://imgur.com/a/hNmd4gf
    Čekamo helikopter i razgibavamo se u isto vreme! 😀

  • Parsival

    04.03.2019 - 20:17

    Mid-roll! https://imgur.com/gallery/11TbmC0
    Dovoljno dobro??

  • Fusion14

    04.03.2019 - 20:25

    I lije na uglu petrolejska lampa
    Svjetlost crvenkastožutu
    Na debelo blato kraj staroga plota
    I dvije, tri cigle na putu.

    Dobriša Cesarić, Balada iz predgrađa.

    https://imgur.com/a/pleJDNX

  • DJBullDog123

    04.03.2019 - 20:27

    Moja slika za Giveaway koja daje Division 2 računalo:https://imgur.com/gallery/hjp0wAk

  • Dxexjxaxn

    04.03.2019 - 20:31

    Covjek se malo zanija
    https://imgur.com/ozZjjLj

  • Sharky1009

    04.03.2019 - 20:32

    Sveto drvo (ne pucaj)

    https://imgur.com/Y6O8dWg

  • GamingFastTV

    04.03.2019 - 20:35

    https://imgur.com/a/w2XcaUC
    Malo Trckaram Sa Timom !
    I Vezbamo Misice !
    (nozne)
    AHAHAH

  • AlmirMurtic

    04.03.2019 - 20:38

    https://imgur.com/a/hAZ21gv

    Otisla mi boja od slike zbog televizora pa je malo crno-bijelo ali mislim da je ipak dobra.

  • Razbojnik11

    04.03.2019 - 20:41

    Nećeš razbojniče!

    https://imgur.com/a/rKBv7v8

  • Pero593

    04.03.2019 - 20:46

    https://m.imgur.com/OAwCqXe
    Evo link sretno svima

  • StefanB

    04.03.2019 - 20:55
  • MakiWagon

    04.03.2019 - 21:02

    https://imgur.com/a/3OMcKaT
    Hitman Rambo unistio grad

  • ddoktorr

    04.03.2019 - 21:03

    Igrajući division 2 betu primjetio sam ovu prelijepu zgradu koja me neodoljivo podsjeća na staru Grčku koju sam nedavno “posjetio” u AC: Odyssey-u. Inače sam žestok protivnik kopiranja sadržaja u igrama. (FC5 i FC New Dawn…), no kad je nešto ovako lijepo u pitanju, rasprave nema. 🙂

    https://imgur.com/a/R5KoRFe

  • donat-mali

    04.03.2019 - 21:04

    https://imgur.com/3Gk9A4D
    nama je puno 10 kn za parking a njima su ovakve cijene hahaha
    mali spoiler u Division-u 2 borimo se protiv visokih cijena parkinga idemo Washington nas čeka :/

  • RolerGames

    04.03.2019 - 21:06

    https://imgur.com/0gUrwQY
    Hmmmmm… Figurice su tu… ALI NEŠTO FALI!
    GDJE JE BANANA ZA USPOREDBU!?

    NAŠAO JE…
    https://imgur.com/SoDSBzW

    OVAJ PRVI SCREENSHOT JE ZA GIVEAWAY A DRUGI JE SAMO ZBOG ZABAVE (Drugi je editiran za razliku od prvog!)

  • Saki1510

    04.03.2019 - 21:15

    I tako usred spašavanja brojnih ljudskih života usred Washingtona, Agentica zastane i odluči mi pokloniti mali znak pažnje za Valentinovo, naravno sa malim, ali na koncu nebitnim zakašnjenjem.

    https://imgur.com/1tu3e33

    • MASTER of COD

      @Saki1510, 04.03.2019 - 21:51

      Opet dupla slika ili drugi acc ili ukradeno

    • MASTER of COD

      @Saki1510, 04.03.2019 - 21:52

      Opet ili drugi acc ili ukradena slika

  • mirkoman007

    04.03.2019 - 21:16

    Moj novi PC setup 😀
    https://i.imgur.com/RUchHEQ.jpg

    ——————————-

    P.S. Ne znam sam da li se smiju stavljati ovakve slike, pošto ima skrivenu poruku koja je političkog(valjda) karaktera.
    https://i.imgur.com/WyQZyLw.jpg

    Kada se ukuca u google “land of the free”, prvo štp izbaci je istoimena pjesma: “Land Of The Free” od američke grupe The Killers.
    https://youtu.be/OIT0ucf_gys
    Pjesma je izašla mjesec i pol prije izlaska Division 2 bete(tako da pretpostavljam da je naknadno ubačeno).
    Uglavnom pjesma pjeva o zidu koji Trump hoće sagraditi na granici s Meksikom, što se da zaključiti iz djela ovih stihova:

    “…Down at the border, they’re gonna put up a wall
    Concrete and Rebar Steel beams (I’m standing crying)
    High enough to keep all those filthy hands off
    Of our hopes and dreams (I’m standing crying)…”
    —————————————
    Dvoumim se oko ovoga već 2 dana, da li staviti ili ne. Tako da ako mislite da nije prikladna zanemarite ovu “Land Of The Free” sliku i gledajte 1.
    Ako pak mislite da ne krši pravila, onda želim da u prijavu ide “Land Of The Free” ,a ne ona sa PC setupom.

    Jest da Američko-Meksička granica nema veze sa nama, al zato firme koje stoje iza giveaway su strane. Tako da na ovaj način želim da se ogradim od svega.

  • Lopdun2

    04.03.2019 - 21:20

    Vlada “apokalipsa”, ali je najvažnije da cvijeće još raste!

    https://imgur.com/gallery/kDaJDKf

    Sretno svima!

  • SeaNN

    04.03.2019 - 21:23

    GRAD JE NAŠ, OPET VRIJEDE NAŠA PRAVILA!

    Sunny day in DC

    DOKAZ

    Dokaz

  • Oscii

    04.03.2019 - 21:31

    Jedna za konkurenciju koja nema manu,
    Ray-ban Kramer s porukom na kranu!

    https://imgur.com/a/1ruFRtj

  • Ros55

    04.03.2019 - 21:32

    https://imgur.com/a/jtBLPlm
    Kad toj prijatelj dobi bolje oružje od tebe ?

  • moordrak

    04.03.2019 - 21:33

    Da se malo podaperem prije jutarnjeg masakra…
    https://imgur.com/kuBPvXE

  • HitikusVD

    04.03.2019 - 21:36

    When she says she is home alone, but you don’t have any c*ndoms and you need to stop by the shop to buy it. Suddenly this happens…
    https://imgur.com/JjwB3Lg

  • Aleksandar27

    04.03.2019 - 21:37

    Evo jedan vic:Isla baba ulicom zaboravi da dise i crkne xD
    https://i.imgur.com/n2rJk6Zh.jpg

  • karlo125125

    04.03.2019 - 21:38
  • CroLaw

    04.03.2019 - 21:38

    Beauty in demise…

    https://imgur.com/a/14KzKF7

  • Filip Bjelic

    04.03.2019 - 21:39

    http://imgur.com/gallery/lqKhjdC
    Voleo bih da osvojim jer mi je racunar jedva pokrenuo betu

  • stefox79

    04.03.2019 - 21:42

    https://imgur.com/LQxVmMe

    Eto, sad ste poznati i u The Division 2 svijetu. Nema na čemu.

  • KutijaJeSamoKutija

    04.03.2019 - 21:46

    Kutija? Mnogima nepotreban i zanemariv predmet. Hladan kartonski objekt bez trunke ljubavi i osjećaja.Te lažne i nepotpune predrasude odlučio sam promjeniti…U prvi plan ulazi mala i zanemariva kutija koja zapravo igra bitnu ulogu u mojoj fotografiji. Naglašava svoju krhkost i ranjivost a u isto vrijeme ljepotu i jednostavnost.U drugom planu mi je bila namjera naglasiti turoban post apokaliptičan prikaz Washington DC-a koji zapravo čini sam kontrast na prvi plan. Kontrast svijetlih i tamnih tonova zauzima vrlo bitnu ulogu naglašavanja teškoće i patnje same kutije u takvom okrutnom svijetu. Zapravo je cijeli fokus stavljen na kutiju.Ali naravno svi smo mi ponekad kao mala kutija u velikom svijetu igara,žudimo istraživati i pronalaziti rješenja na dane probleme.Nije uvijek lako ali to je zapravo push da idemo dalje i ne stajemo. To je jedna od važnih uloga igranja video igara u određenom razdoblju života. Htio sam skrenuti pažnju na često zanemarene objekte u video igrama (u ovom slučaju Division 2)koje većina ljudi zapravo niti ne primjećuje. Ljudi bi trebali prestati osuđivati i isticati nenamjerne nepravilnosti nastale u igrama (bugovi) i svesti veću pažnju na ljepotu same igre i uloženog truda.

    https://imgur.com/a1MqaRH%5B/link%5D
    ______________________________________________________________________________

    Ako je jedno jaje koje je suparnik mojoj kutiji dobilo 53.184.493 likeova , nadam se da može kutija sa novim računalom stići i na moju adresu ,te da mogu upustiti u dublje istraživanje ostalih često zanemarivih ljepota u Division 2.
    (fotografija je zaslikana 4.3. 21:03 na Ps4 i uređivana je Photo modom u samoj igri) Doviđorno

  • Mili20

    04.03.2019 - 21:46

    Sniff* Sniff* Fuj! Nisam se okupa ima već 2 tjedna!
    Šta će reć ona susjeda sa 3 kata?!

  • frastarc

    04.03.2019 - 21:56

    https://imgur.com/a/rIHJZm5

    “It’s that time of year again! Nice to see you, Carol. Do you wish to visit a museum? It’s nearby.”

    -gledaj skrinšot pobliže i imat će smisla 🙂

    https://imgur.com/a/o3pmZt2

  • Azdaja

    04.03.2019 - 21:58

    “Dobra večer ljudi!” – da citiram našeg vrhovnog vođu portala
    Htio sam ugasiti vatru poput vatrogasca Mirka, ali na mjestu protupozarnoga aprata zatekla me nova nedaća.
    Vatrogasac Mirko

  • Ferna

    04.03.2019 - 22:01

    https://imgur.com/nkL8ueh
    Nažalost, ovo je jedini screenshot koji trenutno mogu uhvatiti, naravno zbog preslabog PC-a, ali zato kad dožu dobre vile Igor i Zoran i vide ovaj post(na kojem će zastati i oduševiti se naravno hehe ;)) nadam se da žu moži uhvatiti i pravi screenshot iz pune verzije igre. Sretno svima ljudii 😉 !!!

  • Funny

    04.03.2019 - 22:02

    http://imgur.com/gallery/YImF5No
    Kada krenes da kihnes, a ukoci ti se vrat.?

  • Crazy24

    04.03.2019 - 22:04

    Ti Mirko ajde na zapad i eliminiraj svaku prijetnju koja bude dolazila k nama. A ti Zvonko Ideš samnom!

    Miševi

  • CroPsychooo

    04.03.2019 - 22:11

    Ekipaa, sve to u redu > https://imgur.com/a/fC6SD1u
    Btw. lijevo je Igor, u sredini komp na kojem pise d2 hehe, aaa desno sam ja… kak osvajam komp.. znaci ja kak osvajam komp… kuzite? 😀

  • kidwolf

    04.03.2019 - 22:12

    Docarati ljepotu i kaos situacije u igri

    https://imgur.com/UVdSyjr

  • Sabastik

    04.03.2019 - 22:18

    https://imgur.com/a/BGm2IAD
    Washingtonskim ulicama, cesta mog života teće

  • Giveaway_pobjednik

    04.03.2019 - 22:20

    KONTEKST: Dakle na slici vidimo našeg dragog Igora kako nedjeljom bježi s mise jer mu je dosadno i želi brzo do svog ureda snimiti nam neki super video. Kamera ga je ulovila eto baš slučajno s pištoljem u ruci kao nekog lika u tamo nekoj igrici, al eto šta ćeš. Kažu iz HCL-a profesionalna deformacija.

    SLIKA: https://imgur.com/a/EcZ2XsB (Slika je uslikana u Photo mode-u)
    DOKAZ: https://imgur.com/a/JkixKm6 (Dokaz se ne poklapa sa slikom, ali je priložen čisto radi mog unutarnjeg mira da vidite kako sam došao do scene)

  • JureProGamer

    04.03.2019 - 22:26

    Ovdje sam da osvojim racunalo s kojim cu biti dobar gamer kao što je i Igor a ne da me stalno ubijaju :c
    http://imgur.com/SQo7CVe

  • Kurdt01

    04.03.2019 - 22:31

    Bok, moj je pristup prijave više bio da napravim quasi-backstory svog agenta koji sam tematski povezao s kompozicijom slike pa sam priložio kratki tekst iz njegove perspektive (najbolje se čita s lagano južnjačkim naglaskom)

    “A Look Back”
    The first time I saw the Monument was back in ’93, on a school fieldtrip. I was terrified of the thing; to a kid, it was something pretty towering and I couldn’t quite put my finger on what I was actually terrified of. Couldn’t tell ya even today, to be perfectly frank. My pop loved it, you know? The guy bled red, white and blue. Guess he made sure it runs in the family. So I’m damn glad when I see it today. I mean, we did take things for granted, but this? Never thought we deserved this. “One Nation, under God, indivisible”. That rang true with me. Still does. So I did pledge allegiance, everything I had. I promised myself not to cower down. I promised to make the last stand. I promised to rid the jungle of the hyenas, come hell or high water. And, man, did it come. It does look as though the best is behind us, but who looks back, anyways? Truer words have never been spoken by an Agent, huh?

    SS koji prilažem za natjecanje: https://imgur.com/gIucid6

    dokaz da je objava moja: https://imgur.com/a/CJIpivO

  • Convito

    04.03.2019 - 22:37

    Evo i moja umjetnicka fotka
    nakon par sati freeroama mislim da mi se kanalizacija najvise svidila, ne zato jer je igrica g*vno haha nego me podsjetilo na metro pa eto
    hvala hcl na prilici
    i sretno svima 😀

  • M4ke

    04.03.2019 - 22:37
  • Misterjozni

    04.03.2019 - 22:42

    https://m.imgur.com/gallery/yzndd2S
    Milsim da ova slika zasluzuje pobjedu i da je najbolja medju ovima u komentarima ??

  • gamer00799

    04.03.2019 - 22:44
  • ozy

    04.03.2019 - 22:47

    Još jedan od boljih subotnjih izlazaka u Divison klub.
    Samo najjači ostaju do kraja 😀
    https://imgur.com/3iDVvSs

    Dokaz : https://imgur.com/DlF4J1C

  • MikiManiak

    04.03.2019 - 22:47

    Nakon dugo vremena lutanja po Americi naišao sam na svoje stare prijatelje. Samo mi nije jasno zašto su uperili puške prema meni.

  • ReneMaker

    04.03.2019 - 22:54

    Povijest komunikacija
    1816. g. – izum telegrafa
    1875. g. – izum telefona
    1943. g. – izum i korištenje prvog računala
    1969. g. – osnovan Arpanet (internet)
    1989. g. – pokrenut internet
    2005. g. – osnovan HCL
    .
    .
    2019. g. – hala moj sin diviziju na novom PC-ju a ja mu otmem stari

    https://ibb.co/MRZWHkm

    🙂

  • erikp1710

    04.03.2019 - 22:58

    https://imgur.com/a/12Pol5E?
    Na ovom screenshotu se stvarno vidi što znači biti na pravom mjestu u pravo doba dana
    Nadam se da će vam se svidjeti 🙂

  • King_MC55

    04.03.2019 - 23:07

    Pixel art lvl: 100
    Game status: chrashed again
    Znam da nije baš neki screenshot, ali je posljednji prizor koji vidim prije nego što se igra chrash-a… Da barem imam bolji pc ?…
    Link: https://imgur.com/pZgTr7s
    P.S. Vjerujem da igrica izgleda odlično…

  • AlmirMurtic

    04.03.2019 - 23:08

    Izgubila se boja zbog televizora ali mislim da je ovako ispalo jos bolje.

  • ck7

    04.03.2019 - 23:20

    [img]https://i.imgur.com/mTblBbD.png[/img]
    Ono kad se praviš blesav pa ispisuješ metcima HCL jer, eto nigdje ne piše, a zvuk privuče legendu…it came from the shadows (namtaB)

  • ck7

    04.03.2019 - 23:22

    Ono kad se praviš blesav pa ispisuješ metcima HCL jer, eto nigdje ne piše, a zvuk privuče legendu…it came from the shadows (namtaB)
    https://imgur.com/mTblBbD
    Koji zajeb, kliknuo na krivu poveznicu 🙁

  • ck7

    04.03.2019 - 23:24

    https://imgur.com/mTblBbD
    Ono kad se praviš blesav pa ispisuješ metcima HCL jer, eto nigdje ne piše, a zvuk privuče legendu…it came from the shadows (namtaB)
    Koji zajeb, krivi link sam kliknuo 🙁

  • l3pi

    04.03.2019 - 23:32

    Pohvale ekipi iz HCL-a na nagradnoj igri. Pratim portal već neko vrijeme, uglavnom preko facebooka. Ova igra me isprva nije puno zanimala, ali mogu reći da me cijeli vikend držala pred ekranom. Malo je teže ciljati i pucati na PS-u (unatoč autoaim-u), no bio sam uporan. Role-play dio vrlo dobar. Svakako za preporučiti ljubiteljima igri ovakvog i sličnih žanrova.
    Puno sreće ostalim natjecateljima i pozdrav HCL-u!

  • igor2706

    04.03.2019 - 23:35

    http://imgur.com/gallery/0jQA9JS

    Zadnji cas hvatano. Nista posebno.
    Pozz za moga imenjaka igora kojega redovno pratim vec 7 god. (Gamer sam vec 24 god).Naprijed decki. Pozz iz splita

  • raptor

    04.03.2019 - 23:37

    https://imgur.com/gallery/dNRD3lt
    Malo se ekipa šeta po gradu 🙂 xD

  • count_dookula

    04.03.2019 - 23:43

    Balkane, Balkane, Balkane moj..

    https://imgur.com/STwqfuZ

    Sve što je korišteno na slici je iz igrinog photo moda.

  • Spirit runner

    04.03.2019 - 23:43

    Sretno svima!

  • KutijaJeSamoKutija

    04.03.2019 - 23:46

    Kutija?

  • Ozrenac

    04.03.2019 - 23:48

    Do ove scene ok igra super,… Ali kada sam ovog kaoboja vidio odmah sam se sjetio IGORA! Bas je u tom fazonu RAMBO dva postolja.. Brate realno kao da Igor stoji a ne pijun!

  • sad_testicle

    04.03.2019 - 23:51

    Tužne priče thread, ja ću počet’ prvi…

    >be me
    >be 24 years old
    >vidim ovaj post, rekoh sebi “tvoja prilika da zablistaš anon”
    >oduševljenje.avi
    >pucanje_prstiju.mp3
    >stavim betu na skidanje, download speed 4.5 MBps, nije loše, brzo će to
    >oduševljenje_raste.jpg
    >maksimalna koncentracija da se napravi što šaljiviji komentar uz sliku veličine 640×480 otomekako mi je šiti laptop, da bi bolje bilo da je bolji itd. (suze samo što ne poteku), ali vrijedno rizika makar pregorio
    >click “play game”
    >Installing… 2015 VCRedist (1/4)
    >1h
    >2h
    >3h
    >…
    >nakon 7h sati čekanja sam odustao, I gave my best and I have failed you
    >feelsbadman.jpg

    link slike/skrinšota: https://imgur.com/52sxLiN

  • Ozrenac

    04.03.2019 - 23:52

    https://i.imgur.com/rGDhy3P.jpg

    Ova scena ce mi ostati u sjecanju iz razloga sto kada sam je vidio sjetio sam se Igora..
    Ovaj pijun stoji u tako dobrom Rambo stilu, bas onako kako Igor voli!

  • bojkii

    05.03.2019 - 00:00

    https://imgur.com/Q7RklGm
    Pokušaj rekonstrukcije deer memea.

  • GamerZ1

    05.03.2019 - 00:01

    Hodao sam po gradu i naletim tako na kutiju cigareta mada su mi se činili malo čudne nekako zelene boje ipak sam odlučio uzeti jednu cigaretu i zapaliti i onda se desilo ovo. https://imgur.com/4gxCHIH Ipak mislim da nešto s cigaretama nije bilo uredu

  • Stipmasters

    05.03.2019 - 00:03

    Ja bi voleo da osvojim komp al znam da to nije moguće.Za givavej https://imgur.com/gallery/uqeNZ2V
    Srećno svima.

  • TheEvilMan92

    05.03.2019 - 00:09

    Nakon cjelodnevnog mučenja sa igranjem na “off” postavkama, dvojica frendova i ja smo naletjeli na poprilično dobro mjesto, klub u bazi. Odmah smo se odlučili malo zabaviti sa emote-ovima i ova je slika produkt jedne asocijacije.

    Kad Mišo Kovač izađe na pozornicu…

    (WARNING: SLIKA JE PREUZETA SA INSTAGRAM STORIJA JER SVI FRENDOVI KOJI ZAPRAVO MOGU POKRENITI INGAME SCREEN RECORDER TRENUTNO SPAVAJU, ISPRIČAVAM SE NA NEUGODNOM ISKUSTVU, GLHF)

  • Ivikus

    05.03.2019 - 00:18

    Joško

    I hoped to find you my friend. I hoped to see that tail of yours to wigle one more time before I have to say goodbye. But now we know, you will never hear my goodbye. You went for that familliar smell, the smell of roasted potatoes that mother always prepared for us. Boy, you just wanted some decent food after all this time, after all those years. I’m sorry Joško, I’m sorry to have let you down. I should have bought that candy you wanted so hard even tho you would womit again. I’m sorry that I forgot to regift your love in this hard times Joško. I’m sorry Joško to have forgoten about you. I just wanted us to be happy again, to help people and make things right again. I’m so sorry Joško. Please Joško, wigle one more time.

  • vvrlika

    05.03.2019 - 00:18

    Kako izgleda ovalni ured nakon sto Trump u njemu izgubi svoj tupe.

    https://imgur.com/3GNDz4i

    i dokaz screena in-game na PCu slikan mobitelom

    https://imgur.com/3OwVZr1

  • ivorko99

    05.03.2019 - 01:10

    Sa novim PC-jem se zelim osjecati mocno bas kao na ovoj slici u the division 2 https://imgur.com/Qw8KPgH

  • Reditum

    05.03.2019 - 01:11

    If you find yourself alone, walking on the road with the sun on your face, do not be troubled; for you are in post-apocalyptic Washington DC, and you’re a Division agent!

    https://imgur.com/h4cu6NY

    Lagana referenca na jedan od dražih filmova- Gladiator.

    Virtus et honos! Sretno svima!

  • Zvone2508

    05.03.2019 - 01:36

    Kaže agent Gringo da je super ovaj Division 2, ali njega kao i mene zanima jedna stvar:

    https://imgur.com/a/mVvlv5j

  • Ante303

    05.03.2019 - 01:38

    Kakva su vremena došla, ni košu za smeće više ne možes vjerovat.

    https://imgur.com/1t0qOOw

  • Acoo1998

    05.03.2019 - 01:45

    Fake ban Josip Jelačić

    https://imgur.com/LC3cQou

  • Hudo

    05.03.2019 - 01:47

    Ovako vidim svoje šanse za pobjedu.
    https://imgur.com/QA1n6vd

  • Zila.dejan

    05.03.2019 - 01:54

    Ljep pozdrav redakciji HCL evo i moj screenshot htjeo sam neki ozbiljniji screenshot koi je ljep malo pokazuje ali puno govori o sebi evo malo rijeci o mom screenshatu ova slika prikazuje elitnu postrojbu kako ulazi u grad i pocinje cistiti i nenamjerava tu stati slika prikazuje ubijenog clana kriminalne bande i da nije na tom ostalo i toliko od mene potrudio sam se koliko sam mogao poz svima iz HCL-a .
    https://imgur.com/XMlBj2h
    dokaz: https://imgur.com/TCXt5D1

  • Lagalagala

    05.03.2019 - 01:56

    https://imgur.com/36KcDPU

    Nešto fino miriše! Zaručnik i ja :))

  • LeftY

    05.03.2019 - 02:53

    The Washington is mine” (nije dejvid gleta 😀 )
    https://imgur.com/a/8vH2r6c
    ili u slucaju da ne radi prvi link
    ovdje

  • mataaa22

    05.03.2019 - 03:33

    Nadam se da cu osvojiti za mladjeg brata koji voli igrati igrice ovo radim samo za njega jer kad dodje kod mene samo igra komp a roditelji mi bas nemogu priustit neku dobru masinu da igra pa eto nadam se necem LP 😀

  • Sharky1009

    05.03.2019 - 06:43
  • ivanic

    05.03.2019 - 06:48

    Je ovo Silent Hill? Raccoon City? Nadam se da nema Nemesisa, Mr X ili Pyramid Head-a. P.S. dan danas čekamo da se onaj čovjek pored auta vrati u život.
    http://imgur.com/zgkboRG

  • Skycan

    05.03.2019 - 06:59

    Ni hijene nisu toliko zle koliko se čine, i oni poštuju onu staru “Make love, not war” mudru izreku. P.S. uz malu pomoć ručne bobme doduše.

    https://imgur.com/a/Wdno4Cj

  • Blaster32

    05.03.2019 - 07:09

    Intervju
    – Dobar dan gospodine, mi smo iz televizije, možemo li Vam postaviti par pitanja?
    – Ne možete
    – U redu. Recite nam, vi već dugo radite ovaj posao?
    – Ne
    – A jeste li ovdje u angažmanu gradonačelnika ili Vas je angažirao gospodin Habenz?
    – Ne
    – Šta ne?
    – Šta bojler?
    – Bojler?
    – Šta bojler?
    – Ne razumijemo
    – Ko ovdje postavlja pitanja vi ili ja?
    – Pa mi
    – Dobro, pitajte
    – Pa pitali smo vas
    – Jeste
    – Pa jesmo, možete li nam odgovoriti?
    – Jesam već
    – Niste
    – Gospođo, ja samo radim svoj posao…
    – A Vaš posao je?
    – Menadžer zaštite i sigurnosti javno upravljanog prostora za sanitetske usluge
    – Nama izgledate kao obični zaštitar
    – A vi meni izgledate kao netko kome bi dobro došla zaštita ako me ne ostavite na miru
    – Gospodine, jel ovo prijetnja?
    – Ostanite još malo pa saznajte.
    – Definitivno ćemo ovo shvatiti kao prijetnju
    – Shvatite ovo kako god
    – Znate li da po članku 32. stavak…
    – Ne znam ja ništa, ja sam ovdje s mitraljezom
    – Gospodine, što će Vam oružje?
    – Dobro dođe
    – Za šta?
    – Šta za šta?
    – Za što Vam dobro dođe oružje?
    *RELOAD*
    – Za rješavanje pitanja po pitanju pitanja vezanih za pitanja o štićenom objektu
    – Zar je to način na koji se rješavaju problemi u gradu?
    – Stopostotna efikasnost gospođo
    – Jel Vam žena zna što radite?
    – Pa zna
    – I šta kaže na to?
    – Kaže da je pričekam tu vani dok ne obavi nuždu, pa ćemo dalje, moramo po malog u vrtić

  • The ride never ends

    05.03.2019 - 07:29

    I u svijetu anarhije teško se pripremiti za ovakav vandalizam.

  • reljik

    05.03.2019 - 08:09

    “If there’s something strange in your neighborhood
    Who you gonna call?”
    Iako vjerojatno trenutni puškomitraljez nije baš namijenjen za lov na duhove 🙂

    https://imgur.com/a/Zbc9fXl

  • JureProGamer

    05.03.2019 - 08:16

    Zelim ovu zvjer da budem dobar kao što je i Igor a ne da stalno umirem :c
    https://m.imgur.com/SQo7CVe

  • n3k7ar

    05.03.2019 - 08:30

    Zabetonirani ratnik!
    https://imgur.com/a/ak4K8Hv

  • baljox

    05.03.2019 - 08:33

    Hitman Rambo u prvoj neuspješnoj misiji ?
    http://imgur.com/9FjB1jB

  • Knez_Propasti

    05.03.2019 - 08:46
  • f.k.

    05.03.2019 - 08:48

    Ekskluzivna fotografija uredništva hcl kad se održava server.
    https://imgur.com/gallery/Mvt8a41

  • MrkiGaming

    05.03.2019 - 08:53

    https://m.imgur.com/gallery/o8auOKc
    Bilo kuda, Slavonske lole uz Division svuda?

  • KPsrna

    05.03.2019 - 08:53
  • ZedProCro

    05.03.2019 - 08:55

    Kakava su ovo bezbrižna djeca svjet se raspada a oni se kartaju
    http://imgur.com/ZGPsRQF

  • MrkiGaming

    05.03.2019 - 08:56

    http://imgur.com/o8auOKc
    Bilo kuda, Slavonske lole uz Division svuda?

  • marla_singer_377

    05.03.2019 - 08:56

    Noć je prekrasna, na nebu zvijezde sijaju, a brački kamen je dobro ispoliran crnom glazurom baruta, dok zastava svijetli u punom sjaju bez oštečenja. Američki patriotizam “by selfie”.

    https://imgur.com/BG2ZRes

  • injected

    05.03.2019 - 08:58

    Znaci imam masu screenshotova iz jedinice koju sam igrao 4000 sati i jos je igram i mogu reci da cu isto toliko vremena posvetiti dvici,nisam izabrao nista drugacije ili posebnije,ali me se dojmio ovaj kadar kad je pocela padat kisa na extractionu.Sretno svima

    http://imgur.com/gallery/eFhgRJd

  • Dremox23

    05.03.2019 - 08:58

    Znači, ovak.
    Nakon šta sam dva dana ostavio komp da bude upaljen da skida division 2 sav u hype-u, jer znam da u mom selu širo šor 2 mb plafon dowload, napokon se skine i division 2, zovem babu, mater na poso, čaču, ženu, odlazim po djecu u vrtić, svi ispred kompa, kolači, sarma, odojak, šampanjac spreman, sve spremno za svečano otvaranje, instaliramo, i BUM https://imgur.com/a/SH7qVOz. (Sve je bilo idealno dok se nisam sjetio da ga nemrem pokrenut na svojoj staroj kanti s integriranom grafičkom) svi u panici,stari odma popio šampanjac i otišo mezit odojka, baba me opali rupcem po glavi i veli mi da sam glup sta joj uzimam vrijeme, klinci plaču oče kolače, žena otišla, a ja evo i dalje sjedim sam za kompom i mislim si sta da ja opalim da ljudi vide, pa da uđem u neki izbor ( ak ne za pc onda za mistera ) i sjetim se ja da ak nemrem opalit sliku in game, mogu u real life https://imgur.com/a/oEOUrlF Eto, gospodo uživajte svi i ugodan ostatak dana 🙂

  • ZedProCro

    05.03.2019 - 09:02

    Tko god dobije kompjuter ja cu biti tuzan jer znam da ga ja necu dobit :c nemam sanse

  • ZedProCro

    05.03.2019 - 09:03

    Djeca se bezbrižno kartaju dok svjet propada ?
    http://imgur.com/ZGPsRQF

  • Mihael Cepka

    05.03.2019 - 09:12

    Pozdrav!Evo i moj screen shot iz nove Open Bete.Nadam se da ćete shvatiti zašto sam baš ovaj trenutak slikao 😀
    http://imgur.com/gallery/WNBYHzQ

    • Zoran Žalac

      @Mihael Cepka, 05.03.2019 - 09:16

      Slika je iz prvog Divisiona tako da ništa od toga.

  • Precoo

    05.03.2019 - 09:30

    https://imgur.com/a/QWWCn0i?desktop=1

    Ono kad se zapitaju di smo to mi u pm?

  • M3do

    05.03.2019 - 09:31

    S obzirom da zbog posla nisam stigao zaigrat igru preko vikenda nego doslovno u ovih zadnjih sat vremena prije kraja natječaja, pokušao sam uloviti THE FOTKU u što kraćem roku. I… nisam trebao dugo tražiti jer mi je bila doslovno ispred nosa kad sam krenuo u igru.
    https://imgur.com/vWj3fgA

    Nekako mi ovo pokazuje svu srž ove igre, činjenica da je policijsko vozilo uništeno, a pored njega leži mrtav čovjek koji se samo bori za svoju slobodu.

  • adnan111

    05.03.2019 - 09:32
  • euerthon

    05.03.2019 - 09:39

    https://imgur.com/GboEEAs

    Skrivanje iza baje, jer baja će te uvijek spasiti i malo clippinga kroz teksture 😀

  • DragonGamingV

    05.03.2019 - 09:40

    https://imgur.com/a/oWe5AvH. Ovo je slika.Jedan veoma lep prizor na koji sam naleteo, i koji me je podsetio da me nista nece zaustaviti da pogledam novi klip na hcl youtube kanalu ili da procitamnovi clanak na sajtu. Cak ni ona lebdeca cigla u donjem levom uglu, a kamoli 2 mala znaka upozorenja.

  • euerthon

    05.03.2019 - 09:47

    https://imgur.com/GboEEAs

    Skrivanje iza baje, jer baja će te uvijek spasiti + malo clippinga kroz teksture 😀

    • euerthon

      @euerthon, 05.03.2019 - 09:50

      ispričavam se na 2 komentara, nisam skužio jel mi postalo prvi i nije pisalo na profilu da imam komentar, pa vas molim da ne zamjerite na 2 ista komentara, zaista moj mali nesporazum oko komentiranja na portalu, pratim vas dugo, ali nikad se nisam registrirao i komentirao, my bad.

  • Cadus

    05.03.2019 - 09:48

    Evo i mog posta u zadnji čas. 🙂

    Ja se zovem Jambrek Prosinečki, a ovo oko mene je moje imane!

    Rodom iz Hrvatske – videl sam reklamu v novinama, zov Amerike, tj. zov svima nam poznatog Donalda Ducka, ovaj Trumpa. Reklama veli: „WE WANT YOU: to make us don’t stand alone, to protect us, to save what remains, TO UNITE US!“

    Da vam sad vse ne govorim, traže kako vele, sekunda..…: „We need professional hyenas haunter to fight for our peace!“, tak nekak.

    Da budem iskren, male sam bedast za američanski. No moj sin Vlade, kak je velike škole završil, mi veli da oni morti traže kakvog lovca na hijene. Sam sam sebi rekel da boleg od mene ne mogu najti! Jagar sam od malih nogu. Vepar, jelen, hijena – meni svejedne, same da hoda na četiri noge.

    Tak da sam se mam spakiral i pravac v Ameriku. Dočekal me je vojni helikopter (to mi isprva bile male čudne). Potom su me okitili razno raznim stvarima kakti da se ide u rat svemira, a ne u lov na živine. Kad ono hitili oni mene tak vsred kakve ratne zone ispred bele kuće.

    Meci hiću gore, dole. Granaten, granaten. Moji se deriju nekaj „Atak hijenas, šut dem“. Gledam hijene gde su, kud su, šta su. Ne vidim hijene, same jelene. Kaj bu ve, kaj bum ve?!

    I ja kak sam im štel pomoć, i kak sam nekaj neznam kaj sam štel ustvari – opalil ja tak rafala pod pritiskom i ničeg se više nemrem setiti. Od tada pa navek sam zadužen isključivo za jelene i njihov gulaš. Al evo stvarno ja hijene vidio nisam.

    A evo i slike mog prvog i jedinog dana van tih zidina/ograda (iza kojih više nemrem niti ijti – mam me vrnu natrag), tj slika mog iskrcavanja. Ko iz kakvog akcijskog filma. Djeca mogu učiti kaj kjarkoskuro je!
    Slikali me morti 946x – kao sam da munju uhvate. Neznam koja im je to fora.

    https://imgur.com/EIVzYth

  • Mteo0802

    05.03.2019 - 09:51

    Nakon 3 dana skidanje igrice i par sati provedenih uz igranje, sjetim se zadnjih 10 min staviti neku sliku :D. Ovo je vjerojatno jedina zgrada koja nije uništena.
    https://imgur.com/a/qwvT9nE

  • adnan111

    05.03.2019 - 09:53

    balkan jaci od amerike.Spasavamo im vashington
    https://imgur.com/bnhyiGM

  • rejki_84

    05.03.2019 - 09:53

    Sa ovim ste me dobili da se napokon regam, iako vas čitam već godinama.

    https://imgur.com/a/w7UTyEU#dwr6dtd
    “Halloooo, ma ajde više šta se vučeš, zeleno je možeš preko zebre! Ma neće te onaj zgazit, on je na klocnama…”

    Pozdrav svima, a posebno Hrv4tin4 😀

  • adnan111

    05.03.2019 - 09:56
  • adnan111

    05.03.2019 - 09:57
  • Markopro

    05.03.2019 - 09:58

    https://imgur.com/45Bf8Z2

    Open beta malo u stilu HCL. White house in sunrise.

  • adnan111

    05.03.2019 - 10:00

    https://imgur.com/bnhyiGM
    balkan najjaci.

  • ljilja

    05.03.2019 - 10:01


    Ja salutiram HCL ekipi i ostavljam njihov trag na Division 2 mapi.

  • adnan111

    05.03.2019 - 10:02
  • Deass

    05.03.2019 - 10:10
  • Stipmasters

    05.03.2019 - 10:19

    Ja bi voleo da osvojim komp al znam da ga ja neću osvojiti.
    Za givavej https://imgur.com/gallery/uqeNZ2V
    Srećno svima.

  • Zoran Žalac

    05.03.2019 - 10:26

    Društvo, beta je sada službeno gotova, a s njom i naš natječaj. U obzir će biti uzeti komentari koji su zabilježeni danas do 10 sati. Ovih nekoliko poslije deset sati – sori, niste stigli na vrijeme – i to nema veze s time kada su komentari odobreni od strane administratora jer se pod vrijeme posta bilježi trenutak kada komentar ostavite. Uglavnom, hvala svima vama koji ste sudjelovali, nama sad preostaje vijećanje i biranje sretnog dobitnika. Kao što smo već naveli, uzet ćemo si vremena da pregledamo sve screenshote i dobitnika ćemo proglasiti u subotu 9.3. Do tada komentare zaključavamo. Još jednom, hvala svima koji su sudjelovali!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?