HCL.HR

Oznaka: Super Mario

Nintendo je potvrdio da se radi na Super Mario filmu

Zoran Žalac 01.02.2018.

Glasine koje smo nedavno čuli pokazale su se istinitima. Studio koji je radio Despicable Me i Minions trenutno priprema animirani film Super Mario.

Najavljen je Mario Tennis Aces za Switch

Zoran Žalac 11.01.2018.

Dvije najavljene simulacije tenisa ne dolaze na Switch konzolu, ali zato su tu Mario i njegova ekipa.

HCL VideoIgramo Super Mario Odyssey (EP15): Igra nije gotova!

Igor Belan 11.01.2018.

Većina igrača se ne vraća u igru nakon što pređu glavnu priču, ali u Super Mario igrama imate se zašto vratiti i Odyssey nije iznimka. Pogledajte na što sam naletio kad sam se vratio u igru nakon gledanja creditsa.

HCL VideoIgramo Super Mario Odyssey (EP14): Velika borba za kraj igre

Igor Belan 08.01.2018.

Pogledajte kako se mučim preći epski boss fight koji nam je Nintendo pripremio za kraj najnovije Super Mario igre i zapitajte se zajedno sa mnom – je li ovo STVARNO kraj?

HCL VideoIgramo Super Mario Odyssey (EP13): Ganja me ogromni metak

Igor Belan 03.01.2018.

Iako su zloglasni Bowser i oteta mi princeza Peach sve bliže i bliže, Nintendo nas nastavlja trollati s novim levelima prije velikog finalnog obračuna.

Super Mario 64 iz prvog lica izaziva vrtoglavicu i mučninu

Petra Rukav 02.01.2018.

Talentirani mooder zvan Kaze Emanuar objavio je novi zanimljivi mod za klasični Nintendo 64 igru. Radi se o Super Mariu 64 iz prvog lica, a legendarna igra iz nove perspektive izokrenut će vam želudac.

HCL VideoIgramo Super Mario Odyssey (EP12): Ovakve boss borbe možete vidjeti samo kod nas

Igor Belan 29.12.2017.

Nakon deset dana pauze vraćamo se Super Mario Odyssey serijalu, ali mooožda sam trebao malo vježbati prije povratka jer sam zaboravio da sam igru ostavio usred boss borbe. Nekoliko boss borbi zapravo.

Ruska reklama za Super Mario Odyssey pobudit će u vama osjećaj nostalgije

Petra Rukav 28.12.2017.

Super Mario posjetio je Rusiju u posebnoj reklami koja se osvrće na njegov cjelokupni život i kroz jednu dobru staru melodiju vraća nas u djetinjstvo.

HCL VideoIgramo Super Mario Odyssey (EP10): Otkrio sam nekakav tajni svijet

Igor Belan 14.12.2017.

Nastavljamo gdje smo stali u Luncheon Kingdomu i pokušavamo skupiti potrebne Moonove za napredak, ali odjednom sam pronašao skriveni put do potpuno neočekivanog, novog kraljevstva. Genijalan easter egg!

HCL VideoIgramo Super Mario Odyssey (EP8): Mario će se smrznut!

Igor Belan 03.12.2017.

Odlazimo sa sunčanog Seaside Kingdoma prema sniježnom Snow Kingdomu, ali uz jednu grešku – zaboravio sam presvući Maria iz kupaćeg u nešto prikladnije za led, snijeg i olujne nalete vjetra. Evo kako je to prošlo…

Super Mario Run je najpopularnija igra za Android uređaje u 2017.

Petra Rukav 02.12.2017.

Ove godine Super Mario manija pokosila je čitavu planetu. Osim što je Super Mario Odyssey prozvan jednom od najboljih igara 2017., Super Mario Run sličnu vrstu popularnosti postigao je na Android uređajima.

HCL VideoIgramo Super Mario Odyssey (EP7): Mario otišao na more

Igor Belan 27.11.2017.

Nastavljamo tamo gdje smo stali, a stali smo u pješčanom i sunčanom Seaside Kingdomu gdje Mario mora osloboditi četiri zaštopane fontane, pronaći neke vrlo kreativno skrivene mjesece i poraziti masivnu lignju. I uhvatiti boju ako stigne.

HCL VideoIgramo Super Mario Odyssey (EP6): Ovo izgleda kao GTA: Mario

Igor Belan 22.11.2017.

U novoj epizodi prelaženja Odysseyja pogledajte što sam sve morao raditi u Super Mario verziji New Yorka da bih skupio dovoljno goriva za let do novog kraljevstva u kojem će Mario pokazati svijetu svoje bradavice.

Nintendo navodno pregovara o Super Mario filmu

Petra Rukav 15.11.2017.

Američki filmski studio odgovoran za Minions i Despicable Me franšizu mogao bi raditi na dugometražnom filmu sa Super Mariom u glavnoj ulozi.

Super Mario proputovao Amerikom i nasmijao preko 200 tisuća ljudi

Zoran Žalac 11.11.2017.

Nintendo je svoju novu Super Mario igru odlučio promovirati na pomalo netipičan način – višednevnim izletom kroz SAD. Obišli su 74 grada, nasmijali preko 200 tisuća fanova i našli jednu ogromnu gljivu.