HCL.HR

Oznaka: Super Mario

Nintendo nas na Gamescomu planira zabaviti Super Mario Odysseyjom i Metroidom

Petra Rukav 10.08.2017.

Na ovogodišnji gaming sajam u Njemačkoj Nintendo dolazi u dobroj formi. Osim brojnih naslova koje će nuditi da isprobamo, održat će i live stream za dva nadolazeća naslova.

Provjerite na koje načine Super Mario pravi gulaš od zečetine

Zoran Žalac 08.08.2017.

Pogledajte kakvim će sve oružjima Super Mario moći baratati u Mario + Rabbids igri te kakvim će potezima pripremati zečetinu.

U Super Mario Odyssey neće biti ‘Game Over’ ekrana

Zoran Žalac 06.07.2017.

Nova Super Mario igra odbacuje dugogodišnji model kažnjavanja igrača za neuspjeh te prelazi na novi sustav u kojemu neće postojati ekran s porukom “game over”.

Kritika kaže da je Nintendo imao najbolje igre E3 2017 sajma

Zoran Žalac 29.06.2017.

Prema nagradama za najbolje predstave na proteklom E3 sajmu, Nintendo je rasturio, a Sony “spušio”.

Pogledajte kako kultni Super Mario izgleda kao igra proširene stvarnosti

Zoran Žalac 24.06.2017.

Super Mario igre do sada smo igrali na različite načine, no proširena stvarnost koju omogućava Microsoftov HoloLens predstavlja još jedan unikatan način doživljavanja kultnog platformera.

Super Mario Odyssey imat će multiplayer

Zoran Žalac 16.06.2017.

Novi Super Mario naslov nastavit će s kooperativnim pristupom kakav je korišten u Galaxy igrama te će omogućiti igranje u dvoje.

Mario + Rabbids Kingdom Battle je na kraju prilično zanimljiv… ozbiljno

Juraj Bevandić 13.06.2017.

Ubisoft je na E3 sajmu predstavio suradnju s Nintendom ni menje ni više nego na taktičkoj Super Mario avanturi koja čak izgleda prilično zanimljivo.

HCL VideoUljepšajte si dan uz malo našeg Mario Kart 8 Deluxe gameplaya

Igor Belan 04.05.2017.

Mario Kart igre nanose smiješak na lice već desetljećima, a nadamo se da će vam i ovaj naš video komentar najnovijeg Mario Kart 8 Deluxa za Nintendo Switch malo uljepšati dan. Pogledajte kako rasturamo kroz cijeli jedan Triforce Cup.

Super Mario Run preuzet je oko 150 milijuna puta

Zoran Žalac 28.04.2017.

Dolazak igre Super Mario Run na operativni sustav Android udvostručio je broj preuzimanja koje je igra imala nakon prvih mjesec dana ekskluzivno na iOS-u.

Super Mario je ponovno u Skyrimu, nije zaobišao ni Special Edition

Zoran Žalac 26.04.2017.

Super Skyrim Bros modifikacija od nedavno je dostupna za remaster verziju Bethesdine igre i još uvijek nudi više izazova nego neke igre Nintendovog serijala.

Super Mario Level Up! ne izlazi za Nintendo Switch niti konzole ili mobitele uopće

Juraj Bevandić 17.04.2017.

Nintendo je licencirao novu društvenu igru Super Mario Level Up! i ne pričamo o video igri, nego tradicionalnoj, kartonskoj društvenoj igri, ali sa zanimljivim 3D idejama.

Ne možemo prestati gledati rušenje Yoshija od 16 tisuća domino pločica

Zoran Žalac 10.04.2017.

Pet dana trebalo je YouTuberu The Domino King da posloži točno 16 tisuća i 636 domino pločica u čast jednog od najpoznatijih likova iz Super Mario franšize. Dvije minute bile su potrebne da se sve pločice sruše.

Super Mario Run skočit će na Android idućeg tjedna

Zoran Žalac 18.03.2017.

Privremena ekskluzivnost Super Mario Runa za iOS uređaje trajala je ukupno tri mjeseca. Počevši od idućeg tjedna, prvi mobilni Mario bit će dostupan i na Android uređajima.

Surova realnost New Yorka udarila Super Marija u glavu

Zoran Žalac 18.01.2017.

Super Mario će u nadolazećem Odysseyju posjetiti stvarni svijet, uključujući New York, no evo kako bi to izgledalo kada bi tu avanturu radio Rockstar, a ne Nintendo.

Super Mario odlazi u stvarni svijet u novoj igri Super Mario Odyssey

Igor Belan 13.01.2017.

Super Mario Odyssey vodi najpoznatijeg vodoinstalatera na svijetu u New York, ali i mnoge druga stvarne i ne baš tako stvarne lokacije diljem svijeta. Donosimo prvi trailer i više informacija!