HCL.HR

Oznaka: Super Mario

HCL VideoIgramo Super Mario Odyssey (EP8): Mario će se smrznut!

Igor Belan prije 1 tjedan

Odlazimo sa sunčanog Seaside Kingdoma prema sniježnom Snow Kingdomu, ali uz jednu grešku – zaboravio sam presvući Maria iz kupaćeg u nešto prikladnije za led, snijeg i olujne nalete vjetra. Evo kako je to prošlo…

Super Mario Run je najpopularnija igra za Android uređaje u 2017.

Petra Rukav prije 1 tjedan

Ove godine Super Mario manija pokosila je čitavu planetu. Osim što je Super Mario Odyssey prozvan jednom od najboljih igara 2017., Super Mario Run sličnu vrstu popularnosti postigao je na Android uređajima.

HCL VideoIgramo Super Mario Odyssey (EP7): Mario otišao na more

Igor Belan 27.11.2017.

Nastavljamo tamo gdje smo stali, a stali smo u pješčanom i sunčanom Seaside Kingdomu gdje Mario mora osloboditi četiri zaštopane fontane, pronaći neke vrlo kreativno skrivene mjesece i poraziti masivnu lignju. I uhvatiti boju ako stigne.

HCL VideoIgramo Super Mario Odyssey (EP6): Ovo izgleda kao GTA: Mario

Igor Belan 22.11.2017.

U novoj epizodi prelaženja Odysseyja pogledajte što sam sve morao raditi u Super Mario verziji New Yorka da bih skupio dovoljno goriva za let do novog kraljevstva u kojem će Mario pokazati svijetu svoje bradavice.

Nintendo navodno pregovara o Super Mario filmu

Petra Rukav 15.11.2017.

Američki filmski studio odgovoran za Minions i Despicable Me franšizu mogao bi raditi na dugometražnom filmu sa Super Mariom u glavnoj ulozi.

Super Mario proputovao Amerikom i nasmijao preko 200 tisuća ljudi

Zoran Žalac 11.11.2017.

Nintendo je svoju novu Super Mario igru odlučio promovirati na pomalo netipičan način – višednevnim izletom kroz SAD. Obišli su 74 grada, nasmijali preko 200 tisuća fanova i našli jednu ogromnu gljivu.

HCL VideoIgramo Super Mario Odyssey (EP4): E ovaj je već opasan!

Igor Belan 10.11.2017.

Već četvrtu epizodu za redom susrećem se s dinosaurima u Super Mario Odyssey, ali dosad sam ih mogao pripitomiti jednostavnim bacanjem kape. Ovaj je drugačiji!

HCL VideoIgramo Super Mario Odyssey (EP2): Ulovio sam dinosaura!

Igor Belan 02.11.2017.

Nastavljamo skupljati Mjesece u svijetu Super Mario Odysseyja, a nakon što ste mi vi ukazali gdje se nalazi dinosaur u prošlome videu, sada ga pokušavam pronaći i naravno – zajahati!

Super Mario je u dobroj formi, ali Nintendo baš i nije zadovoljan

Zoran Žalac 31.10.2017.

Prodajni rezultati Super Mario Odysseyja su jako dobri, a Super Mario Run nastavlja privlačiti nove korisnike.

RecenzijaSuper Mario Odyssey

Zoran Žalac 26.10.2017.

Super Mario Odyssey je ultimativna demonstracija Nintendove filozofije da igra mora biti zabavna, jer ako nije – zašto biste se trudili s igranjem?

Super Mario bacit će svoju kapu za tri dana, jeste li spremni?

Zoran Žalac 24.10.2017.

Ostala su još tri dana do izlaska velike Switch ekskluzive Super Mario Odyssey. Provjerite na vrijeme hoće li Mario i vas potpuno izmanipulirati svojom kapom.

Luigi zapalio gaće u traileru za ultra izazovni DLC Mario + Rabbids Kingdom Battlea

Petra Rukav 18.10.2017.

Isprobajte osam novih ultra teških izazova i pet ekskluzivnih co-op mapa u Mario + Rabbids Kingdom Battle za otprilike 45 kuna, ako ne posjedujete Season Pass.

Super Mario zaplesao u novoj reklami za nadolazeći Odyssey

Petra Rukav 11.10.2017.

Mali veseljak preslatkog hoda i simpatičnih brčića nema vremena za tugu iako pored njega ne stoji princeza Peach ili istu nastoji zatomiti dražesnom plesnom točkom na ulicama New Yorka.

Super Mario Odyssey izgleda kao najveselija igra ovog stoljeća

Zoran Žalac 06.10.2017.

Super Mario ima gomilu načina na koje se kreće okolišem u Odysseyju i svaki obećava do te razine da bi u pitanju vrlo lako mogla biti najbolja Mario igra do sada.

Super Mario Run priprema nam primamljivo sniženje i novo veliko ažuriranje

Petra Rukav 23.09.2017.

Super Mario Run dobit će jedno zanimljivo ažuriranje koje će dovesti novog igrivog lika, potpuno novi svijet za istraživanje te poseban i izazovan mod.