HCL.HR

TPS

ŽANR

Pucačka igra iz perspektive trećeg lica. Često zvana i OTS perspektivom u kojemu se ciljanje dalekometnim oružjima odvija preko ramena glavnog lika.

TPS Recenzije

RecenzijaAgents of Mayhem

Petra Rukav prije 3 dana

Agents of Mayhem je samo još jedna u nizu priča o borbi između dobra i zla, no znači li to nužno da nam je Voliotion servirao tipičan superherojski naslov?

RecenzijaUncharted: The Lost Legacy

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Nova igra Uncharted serijala ne donosi ništa neviđeno, ali je i dalje pustolovina koju vlasnici PlayStation 4 konzole ne bi trebali ignorirati.

RecenzijaSplatoon 2

Juraj Bevandić 20.07.2017.

Oko nekih stvari ne treba previše pametovati, pa je tako Splatoon 2 ljepša i mrvicu bogatija verzija prve igre, sada dostupna na popularnijoj konzoli. Ukoliko niste sigurni da je to dovoljno za uspjeh, brzo će vas uvjeriti svojim šarmantnim i kreativnim dizajnom.

TPS Vijesti

Microsoft preuzeo ulogu izdavača za PUBG

Zoran Žalac prije 3 dana

Šef Xboxa osobno se založio za to da popularni PUBG što dulje bude ekskluzivan za Xbox konzolu, a u sklopu toga ponudio je pomoći i pri promociji igre.

Mass Effect Andromeda rastala se s podrškom za singleplayer

Petra Rukav prije 4 dana

BioWare obustavio sva ažuriranja i dodatne sadržaje za singleplayer kampanju Mass Effect Andromede samo pet mjeseci nakon što je igra izašla.

Tjedna i mjesečna PUBG ažuriranja obustavljena zbog očuvanja kvalitete

Petra Rukav prije 1 tjedan

Bluehole Studio prekršio obećanje da će PUBG ažuriranja izlaziti svakih tjedan odnosno mjesec dana radi održavanja visokog standarda kvalitete.

Uncharted: The Lost Legacy gladan je vašeg HDD-a, traži da ga tretirate kao Uncharted 4

Petra Rukav prije 1 tjedan

Uncharted: The Lost Legacy od nas traži da mu ustupimo gotovo jednako slobodnog mjesta na svom hard disku kao Unchartedu 4.

Mehanika penjanja mogla bi uvelike promijeniti PUBG

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Jedna od značajnijih novih mehanika koje stižu u popularni PUBG bit će penjanje, odnosno preskakivanje prepreka.

TPS Specijali

Igrali smo Watch Dogs 2, mogao bi vam hakirati mozgove

Zoran Žalac 11.07.2016.

Watch Dogs 2 trebao bi biti sve što jedinica nije bila – čista, neiskvarena, neograničena zabava s hakiranjem u velikom gradu. Ako uspije u svemu što smjera, hakirat će nam mozgove da ga igramo satima i satima.

Igrali smo Ghost Recon: Wildlands i bilo je zabavno

Aleksandar Roknić 28.06.2016.

Hoće li Ghost Recon: Wildlands biti još jedna uspješnica iz Ubisofta ili totalni fail? Zaigrali smo ga na E3 sajmu u LA-u i prvi dojmovi su vrlo pozitivni.

Igrali smo Watch Dogs 2

Aleksandar Roknić 14.06.2016.

Naša ekipa u Los Angelesu dobila je priliku zaigrati Watch Dogs 2 na posebnom eventu prije E3 sajma. Evo kako nam se svidjelo.

TPS Igre

Phantom Dust

Zoran Žalac 16.05.2017.

Phantom Dust je zanimljiva kombinacija pucačine iz trećeg lica te igre skupljanja karata. Izvorno se pojavio na Xboxu 2004. godine, a 2017. je redizajniran kao F2P igra.

Saints Row 2

Igor Belan 23.04.2017.

Saints Row 2 postavlja igrača u veliki otvoreni grad dopuštajući mu da krade aute, ubija lokalno stanovništvo, provocira policiju i riješava neke neobično humoristične misije. Zvuči poznato? Ovu igru svojevremeno se uspoređivalo s GTA 4, no Saints Row serijal s trećim i četvrtim nastavkom jasno se odmaknuo od GTA formule.

Playerunknown’s Battlegrounds

Igor Belan 30.03.2017.

Playerunknown’s Battlegrounds je Battle Royale tip igre u kojoj stotinu igrača na početku svakog meča iskače iz aviona na golemi otok gdje svako za sebe treba pretraživati tamošnje kućne, tvornice i ustanove kako bi što prije pronašli opremu i oružje i ubili svu konkurenciju. Jer od 100 igrača – samo je jedan ultimativni pobjednik.