HCL.HR

Sega

Izdavač

Multinacionalna izdavačka tvrtka i nekadašnji proizvođač igraćih konzola. SEGA je daleko najpoznatija po svom Sonic the Hedgehog serijalu. Kao izdavač, SEGA distribuira igre Total War i Football Manager serijala, a trenutno posjeduje i licencu za igre Aliens franšize.

Sega Recenzije

RecenzijaSonic Frontiers

Ivan Brekalo 16.12.2022.

Nakon dva igrana filma, Sonic se vraća tamo gdje se osjeća najudobnije – u formatu video igre. Otvoreni svijet isprepleten s klasičnim levelima, posudba od Breath of the Wild, mračnija priča… Puno je toga tu, no je li smisleno posloženo?

RecenzijaTotal War: Warhammer 3

Hrvoje Smoljić 04.03.2022.

Vodili smo epske bitke s različitim frakcijama u trećem poglavlju Total War: Warhammera. Evo kakvi su nam konačni dojmovi o igri.

RecenzijaFootball Manager 2022

Zoran Žalac 12.11.2021.

Ima li u novom izdanju Football Managera autentičnog stanja nogometa ili je svijet virtualnog nogometa i dalje lišen većine problema koji se vežu uz nogomet?

Sega Vijesti

Od sutra kreće testiranje Company of Heroes 3, svi se mogu prijaviti za igranje

Zoran Žalac 10.01.2023.

Tvorci nadolazeće strateške igre Company of Heroes 3 pozivaju PC igrače da se besplatno pridruže testiranju multiplayer porcije te igre.

Company of Heroes 3 stiže i na konzole

Zoran Žalac 13.12.2022.

Sega je službeno potvrdila kako će Company of Heroes 3 biti prvi dio serijala koji će se moći zaigrati pomoću kontrolera, odnosno – na konzolama.

Čovječanstvo nije naučilo baratati konzolama pa je Humankind odgođen

Lovro Maroševac 15.10.2022.

Verzija Humankinda za konzole trebala je stići na iste sljedeći mjesec, no službeni dolazak na PS4/5 i Xbox One/Series X/S iznenada je odgođen.

Alien: Isolation – sami u mraku

Zoran Žalac 07.10.2022.

Na današnji dana prije točno osam godina lansiran je Alien: Isolation – mnogima jedna od najstrašnijih igara preživljavanja, kao i jedan od najboljih primjera kako iskoristiti licencu filma.

Odgođen je i Company of Heroes 3, propao mu ratni plan

Stjepan Fikter 04.10.2022.

Odgode ne prestaju jer je Company of Heroes 3 također dobio novi datum izlaska koji je sada početkom iduće godine, a razlog iza pomicanja leži u dostavljanju što boljeg generalskog iskustva.

Sega Specijali

Nema rezultata

Sega Igre

Sonic Frontiers

Lovro Maroševac 31.08.2022.

Sonic igra otvorenog svijeta u kojoj sudbina istoimenog junaka odvodi na otočja Starfall. Plavi jež trčat će po šumama, pustinjama i drugim regijama, bježeći od nove vrste protivnika.

Company of Heroes 3

Lovro Maroševac 31.08.2022.

Novi dio legendarnog serijala ponovno se vratio. CoH 3 obećava više akcije, taktike i strategije u dobivaju borbi na ratnim bojištima.

Football Manager 2022

Lovro Maroševac 16.09.2021.

Novi načini pobjeđivanja stižu u Football Manager 2022, gdje će brojni menadžeri moći uspostaviti svoje stilove igranja, a publika se prilagoditi na iste.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?