HCL.HR

Sega

Izdavač

Multinacionalna izdavačka tvrtka i nekadašnji proizvođač igraćih konzola. SEGA je daleko najpoznatija po svom Sonic the Hedgehog serijalu. Kao izdavač, SEGA distribuira igre Total War i Football Manager serijala, a trenutno posjeduje i licencu za igre Aliens franšize.

Sega Recenzije

RecenzijaFootball Manager 2022

Zoran Žalac 12.11.2021.

Ima li u novom izdanju Football Managera autentičnog stanja nogometa ili je svijet virtualnog nogometa i dalje lišen većine problema koji se vežu uz nogomet?

RecenzijaLost Judgment

Žarko Ćurić 03.11.2021.

Tvorci popularnog Yakuza serijala izbacili su nastavak svog spin-off serijala Judgment u kojemu se igramo detektiva po virtualnim ulicama Tokija i Yokohame. Ovaj put čak mlatimo klince po školi!

RecenzijaHumankind

Lovro Maroševac 14.09.2021.

Zanimljiv koncept Humankinda donosi nešto drugačiji način igranja strateških 4X igara, kojima već 30 godina upravlja Civilization serijal.

Sega Vijesti

Total War: Warhammer 3 stiže nam u mjesecu ljubavi

Stjepan Fikter 05.11.2021.

Nakon odgode za iduću godinu, sada je otkriven točan datum kada ćemo krenuti s invazijama i obrambenim strategijama u trećem dijelu Total War: Warhammera.

Odgode se nastavljaju – Total War: Warhammer 3 izlazi 2022. godine

Stjepan Fikter 14.09.2021.

Nove strateške avanture Total War: Warhammera 3 ipak nećemo doživjeti ove godine nego tek početkom 2022., kada bi trebali dobiti još kvalitetniju igru.

Najavljen Football Manager 2022, od prvog dana bit će dostupan na Xbox Game Passu

Lovro Maroševac 09.09.2021.

Novi naslov iz Football Manager svijeta stiže za dva mjeseca, a odmah po izlasku će biti dostupan na Xboxovoj pretplati.

Developer igre Humankind uklonio anti-piratsku zaštitu prije izlaska, štetila je performansama

Zoran Žalac 21.07.2021.

Netipična stvar dogodila se nadolazećoj igri Humankind za PC. Njezini tvorci odlučili su ukloniti anti-piratsku zaštitu Denuvo prije samog izlaska.

U igri Two Point Campus gradit ćemo savršeni fakultet

Zoran Žalac 11.06.2021.

Microsoft Store ponovno je upropastio iznenađenje još jednog izdavača. Pojavili su se materijali i informacije o nadolazećoj igri Two Point Campus.

Sega Specijali

Nema rezultata

Sega Igre

Football Manager 2022

Lovro Maroševac 16.09.2021.

Novi načini pobjeđivanja stižu u Football Manager 2022, gdje će brojni menadžeri moći uspostaviti svoje stilove igranja, a publika se prilagoditi na iste.

Two Point Campus

Iva Osrečak 07.07.2021.

Izgradite sveučilište iz svojih snova u igri zvanoj Two Point Campus, simulacija sa zaokretom od tvoraca igre Two Point Hospital. Izgradite, zaposlite osoblje i vodite akademsku instituciju prepunu divljih predavanja.

Lost Judgment

Iva Osrečak 07.07.2021.

Lost Judgment je akcijsko-avanturistička igra, nastavak igre Judgment iz 2018. godine (spin-off Yakuza serije). U fokusu igre je privatni detektiv Takayuki Yagami koji istražuje kriminalca optuženog za seksualno uznemiravanje i ubojstvo.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?