HCL.HR

Sega

Izdavač

Multinacionalna izdavačka tvrtka i nekadašnji proizvođač igraćih konzola. SEGA je daleko najpoznatija po svom Sonic the Hedgehog serijalu. Kao izdavač, SEGA distribuira igre Total War i Football Manager serijala, a trenutno posjeduje i licencu za igre Aliens franšize.

Sega Recenzije

RecenzijaYakuza: Like a Dragon

Stjepan Fikter 21.11.2020.

Yakuza: Like a Dragon napravio je zaokret od 180 stupnjeva za Yakuza serijal pa umjesto šaketanja šamara u borbi na poteze. Je li ta promjena dobro došla?

RecenzijaFootball Manager 2020

Zoran Žalac 26.11.2019.

Težak je i neizvjestan posao nogometnog menadžera, ali u novom izdanju najpoznatije menadžerske simulacije budućnost je lakše graditi no ikad prije.

RecenzijaMario and Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

Filip Zorić 05.11.2019.

Mario i Sonic nas odvlače s fotelja na olimpijski stadion. Isplati li se baviti fizičkom aktivnošću uz ovaj dvojac?

Sega Vijesti

Developer igre Humankind uklonio anti-piratsku zaštitu prije izlaska, štetila je performansama

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Netipična stvar dogodila se nadolazećoj igri Humankind za PC. Njezini tvorci odlučili su ukloniti anti-piratsku zaštitu Denuvo prije samog izlaska.

Alpha Protocol – špijun od Amerike

Zoran Žalac 28.05.2021.

Na današnji dan prije točno 11 godina, razvojni tim Obsidian Entertainment lansirao je Alpha Protocol, svoju prvu igru koja se nije bavila temom fantastike.

Besplatno ugrabite WW2 strategiju Company of Heroes 2 i ekspanziju Ardennes Assault

Stjepan Fikter 28.05.2021.

Ljubitelji strategija koji se nisu još nisu okušali na istočnim bojištima igre Company of Heroes 2 sada imaju prilike demonstrirati svoje taktičko umijeće kroz besplatni primjerak na Steamu.

Besplatno se dijeli strašni Alien: Isolation, ali i Last Survivor DLC

Zoran Žalac 24.04.2021.

Na Epic Games Store ponovno se dijeli odlična horor avantura Alien: Isolation, a besplatno se ovoga puta može nabaviti i proširenje zvano Last Survivor.

Čovječanstvo je odgođeno, Humankind dolazi na ljeto

Zoran Žalac 25.03.2021.

Evo nam još jedne odgode. Humankind, 4X strategija koja želi pružiti konkurenciju Civilization serijalu, dobila je odgodu izlaska u zadnji tren. No, još uvijek je u planu za 2021. godinu.

Sega Specijali

Nema rezultata

Sega Igre

Two Point Campus

Iva Osrečak 07.07.2021.

Izgradite sveučilište iz svojih snova u igri zvanoj Two Point Campus, simulacija sa zaokretom od tvoraca igre Two Point Hospital. Izgradite, zaposlite osoblje i vodite akademsku instituciju prepunu divljih predavanja.

Lost Judgment

Iva Osrečak 07.07.2021.

Lost Judgment je akcijsko-avanturistička igra, nastavak igre Judgment iz 2018. godine (spin-off Yakuza serije). U fokusu igre je privatni detektiv Takayuki Yagami koji istražuje kriminalca optuženog za seksualno uznemiravanje i ubojstvo.

Total War: Warhammer III

Lovro Maroševac 10.02.2021.

Treće poglavlje Total War: Warhammer trilogije upoznaje nas s dimenzijama čiste magije. Dva carstva moraju se obraniti od četiri moćne sile koje vladaju domenom kaosa.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?