HCL.HR

akcijska avantura

ŽANR

Akcijske avanture obuhvaćaju čitavu lepezu različitih iskustava, no generalno ih vežemo uz dinamične segmente u kojima fokus nije isključivo na napucavanju, već savladavanju neprijatelja na bilo koji dostupan način.

akcijska avantura Recenzije

RecenzijaBlacktail

Matija Kodba 14.01.2023.

Pred nama je naslov posebno krojen za ljubitelje istraživanja u videoigrama. Bajkoviti Blacktail dokaz je da se nekonvencionalnost isplati – čak i kad rezultat nije posve savršen.

RecenzijaGod of War Ragnarok

Zoran Žalac 03.11.2022.

Približava se mećava Fimbulwintera dok se Kratos i mali bore protiv nemilog proročanstva! Je li God of War Ragnarok ispunio očekivanja ili mu je sudbina namijenila drugačiji ishod?

RecenzijaGotham Knights

Dominik Vadas 31.10.2022.

Gotham Knights imao je hvalevrijednu ideju o Batman igri u kojoj bi glavnu ulogu imali njegovi učenici. Nažalost, Gotham Knights razočarao nas je na gotovo svim razinama, toliko da igra lako može postati konkurent za razočarenje godine.

akcijska avantura Vijesti

Procurila je snimka multiplayera za Horizon Forbidden West; izgleda kao Fortnite

Zoran Žalac prije 1 dan

Horizon Forbidden West u jednom je trenutku tijekom razvoja imao multiplayer mod koji na kraju nije realiziran. No, sad smo dobili priliku vidjeti kako je on izgledao u alpha verziji.

Naughty Dog je završio sa serijalom Uncharted

Zoran Žalac prije 2 dana

Voditelj Naughty Doga potvrdio je kako se studio ne namjerava vraćati serijalu Uncharted koji je za njih gotova priča.

Glavni glumac u Marvel’s Spider-Man 2 još nije gotov s poslom, ali igra ne bi trebala kasniti

Zoran Žalac prije 6 dana

Glumac koji posuđuje glas Peteru Parkeru u igri Marvel’s Spider-Man navodi kako je igra ogromna te da snimanje za nju još nije završeno.

Gotovo je s podrškom za Marvel’s Avengers, sve će se u igri dijeliti besplatno

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Crystal Dynamics je najavio kraj podrške za svoj Marvel’s Avengers. Igra ostaje na životu do daljnjega, ali više neće dobivati nikakve dodatne sadržaje.

Rockstar igraču koji je proveo 6000 sati u Red Dead Onlineu poslao poklon paket

Lovro Maroševac 19.01.2023.

Nakon što je dobio priliku da sačuva sav ostvareni napredak, igrač Red Dead Onlinea sada je dobio i prikladne poklone za provedeno vrijeme u igri.

akcijska avantura Specijali

Igrali smo God of War Ragnarök, evo prvih dojmova

Zoran Žalac 21.10.2022.

U procesu smo recenziranja God of War Ragnaröka – ne možemo vam još otkriti većinu stvari o igri, ali možemo zato prokomentirati sam početak iste.

Predstavljen je Assassin’s Creed Mirage – je li stvarno povratak korijenima?

Zoran Žalac 10.09.2022.

Assassin’s Creed se nakon 15 godina postojanja vraća ondje gdje je sve i počelo – na Bliski istok. Evo što nam donosi slavljenička igra Assassin’s Creed Mirage.

Zaigrali smo The Last of Us Part 1 “remake”, evo naših dojmova

Filip Zorić 31.08.2022.

The Last of Us Part I je nesumnjivo najljepša verzija kultne igre, ali bez konkretnih promjena i noviteta u gameplayu muči se u opravdavanju svoje visoke cijene.

akcijska avantura Igre

Blacktail

Zoran Žalac 14.01.2023.

Pred nama je naslov posebno krojen za ljubitelje istraživanja u videoigrama. Bajkoviti Blacktail dokaz je da se nekonvencionalnost isplati – čak i kad rezultat nije posve savršen.

Assassin’s Creed Mirage

Zoran Žalac 10.09.2022.

Assassin’s Creed Mirage smješten je na Bliski istok u 9. stoljeću te prati mladog lopova Basima na putu do ranka Master Assassina.

Cult of the Lamb

Stjepan Fikter 05.09.2022.

Cult of the Lamb stavlja nas u ulogu janjeta koje je spašeno od smrti osniva i mora osnovati kult kako bi se iskupilo za dobivenu drugu životnu priliku.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?