HCL.HR

akcijska avantura

ŽANR

Akcijske avanture obuhvaćaju čitavu lepezu različitih iskustava, no generalno ih vežemo uz dinamične segmente u kojima fokus nije isključivo na napucavanju, već savladavanju neprijatelja na bilo koji dostupan način.

akcijska avantura Recenzije

RecenzijaYakuza Kiwami 2

Žarko Ćurić prije 1 tjedan

Yakuza serijal odavno nudi GTA iskustvo na japanski način, uz brdo glasnih uzvika, smješnih situacija i ludih borbi. Kiwami 2 naravno ne ispada iz ovih tračnica.

RecenzijaAssassin’s Creed Odyssey

Zoran Žalac 01.10.2018.

Jedanaesto izdanje Assassin’s Creeda dodatno udaljava serijal od izvornog predloška. Utjeha za fanove je u tome što to čini na najljepšoj lokaciji do sada.

RecenzijaShadow of the Tomb Raider

Petra Rukav 25.09.2018.

Pridružili smo se Lari Croft u naizgled posljednjoj avanturi njene arheološko-ubilačke karijere te smo se pritom priupitali sprema li se to najdraža nam pljačkašica grobova za penziju.

akcijska avantura Vijesti

Red Dead Redemption 2 je gladan prostora, trebat će mu 150 gigabajta vašeg diska

Zoran Žalac prije 8 sati

Rockstar je stao na kraj nagađanjima i potvrdio koliko će prostora Red Dead Redemtpion 2 tražiti u različitim verzijama.

Days Gone ponovno je odgođen, možda i bolje

Zoran Žalac prije 9 sati

Sony je još jednom pomaknuo datum izlaska svoje prve velike ekskluzive u 2019. godini. Days Gone ponovno je odgođen.

The Quiet Man ipak neće biti tih kao što su neki očekivali

Pero Mlinar prije 1 dan

Iako ćete ju najprije igrati u tišini, igra Square Enixa o gluhonijemom čovjeku pri ponovnom će prelasku imati mogućnost uključivanja zvuka.

Red Dead Redemption 2 možda dolazi na dva diska

Zoran Žalac prije 2 dana

Prema neslužbenim informacijama s japanskog pakiranja, čini se da ćemo Red Dead Redemption 2 ubacivati u konzolu više od jednog puta.

Spider-Man još nije gotov s poslom, uskoro stižu novi sadržaji

Zoran Žalac prije 2 dana

Marvel’s Spider-Man danas je trebao dobiti ažuriranje verzije 1.07, no ono je u zadnji tren odgođeno, vjerojatno za idući tjedan.

akcijska avantura Specijali

Red Dead Redemption 2 možda je zadnja šansa visokobudžetnog single-playera

Zoran Žalac prije 4 dana

Rockstarov jesenski hit pred sobom ima gomilu očekivanja, a na svojim leđima nosi i sudbinu budućih single-player igara visokobudžetne produkcije.

Može li Spider-Man postati najbolja superherojska igra do sada?

Zoran Žalac 20.07.2018.

Nadolazeća Spider-Man igra za PlayStation 4 ima sva obilježja apsolutnog hita, a mi se pitamo može li se čovjek-pauk zanjihati na još višu razinu i postati najbolja superherojska igra do sada.

Igrali smo Assassin’s Creed Balkan, pardon – Odyssey

Zoran Žalac 09.07.2018.

Novi Assassin’s Creed nastavlja tragovima Originsa te se još dubljim povratkom u povijest pretvara u punokrvni RPG naslov. Je li to za Ubisoftov serijal dobra stvar?

akcijska avantura Igre

Yakuza Kiwami 2

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Yakuza serijal odavno nudi GTA iskustvo na japanski način, uz brdo glasnih uzvika, smješnih situacija i ludih borbi. Kiwami 2 naravno ne ispada iz ovih tračnica.

Left Alive

Stjepan Fikter prije 1 tjedan

Iz očiju troje protagonista, Left Alive odvodi nas u ratom razorenu Novo Slava državu gdje ćemo se boriti na nogama i po potrebi uskakati u velike robote iz budućnosti.

Rebel Galaxy Outlaw

Stjepan Fikter 31.08.2018.

Rebel Galaxy Outlaw prebacuje fokus na bitke iz kokpita umjesto navalnih sukoba uz standardne svemirske aktivnosti i mini igre po stanicama.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?