HCL.HR

akcijska avantura

ŽANR

Akcijske avanture obuhvaćaju čitavu lepezu različitih iskustava, no generalno ih vežemo uz dinamične segmente u kojima fokus nije isključivo na napucavanju, već savladavanju neprijatelja na bilo koji dostupan način.

akcijska avantura Recenzije

RecenzijaGod of War

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Novi God of War je pred vratima, a mi u recenziji istoga provjeravamo je li Kratos spreman za ulogu svog života kao otac i mentor mladom Atreusu.

RecenzijaA Way Out

Zoran Žalac 29.03.2018.

Združenim smo snagama pobjegli iz zatvora u igri A Way Out, no jesu li naši junaci Leo i Vincent poslije toga živjeli sretno do kraja života?

RecenzijaShadow of the Colossus

Žarko Ćurić 05.03.2018.

Jedan od kultnih gaming klasika, Shadow of the Colossus, dobio je tretman pomlađivanja te dokazao da su neke igre uvijek zabavne, bez obzira na godine.

akcijska avantura Vijesti

Spider-Man se u novom traileru sredio za premijeru Avengers: Infinity Wara

Zoran Žalac prije 4 sata

Ako svoj primjerak Spider-Man igre za PS4 naručite prije izlaska u devetom mjesecu, na poklon ćete dobiti Iron Spider odijelo iz novih Avengersa. No, isti kostim moći će se otključati i u samoj igri.

Tvorci God of Wara dobivaju čestitke na uspjehu te igre

Zoran Žalac prije 3 dana

Nekoliko istaknutih studija odalo je počast Kratosovoj nordijskoj avanturi, kao i timu Sony Santa Monice koji je zaslužan za novi God of War.

Najavljen je GTA 5 Premium Online Edition

Zoran Žalac prije 5 dana

Rockstar je najavio novi izdanje najprodavanije igre GTA serijala, i to ono koje će novim igračima dati opciju da na GTA 5 potroše još više novca.

Spider-Man nam je otkrio koji negativci nas čekaju u njegovoj PS4 ekskluzivi

Petra Rukav prije 1 tjedan

Peter Parker obukao je svoje Spider-Man odijelo kako bi nam pokazao nove kulerske pokrete kojima nas namjerava očarati u nadolazećoj PS4 ekskluzivi, ali i neke zlikovce na kojima ih namjerava demonstrirati.

U BioWareu tvrde da je Mass Effect Andromeda bila prekretnica i da se takva igra više ne smije ponoviti

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Generalni menadžer u BioWareu poručio je fanovima da se ne trebaju brinuti o budućnosti tog tima jer je ekipa naučila iz fijaska zadnjeg Mass Effecta.

akcijska avantura Specijali

VIDEO NAJAVA: God of War se promijenio, ali i dalje je jednako brutalan

Zoran Žalac 09.04.2018.

Do izlaska nove God of War igre ostalo je nešto manje od dva tjedna, a mi vas informiramo o osnovnim stvarima koje trebate znati prije igranja najveće ovogodišnje ekskluzive za PlayStation 4.

Igrali smo God of War za PS4 i bio je božanstveno brutalan

Zoran Žalac 19.03.2018.

Kratos na svojim plećima nosi popriličan staž, ali kod tog veterana u novom God of Waru nema mjesta za reumu i ostale staračke probleme.

Top 5 stvari koje igre otvorenog svijeta trebaju naučiti od Zelde i Horizona

Zoran Žalac 02.02.2018.

Dvije najistaknutije igre 2017. godine donijele su neke promjene u format otvorenog svijeta koje želimo vidjeti u što više budućih igara tog tipa.

akcijska avantura Igre

Shadow of the Tomb Raider

Zoran Žalac 14.03.2018.

Nakon što je preživjela na zabačenom otoku i na sibirskoj hladnoći, Lara Croft vraća se još jednom u avanturi zvanoj Shadow of the Tomb Raider.

Crisis on the Planet of the Apes

Petra Rukav 27.02.2018.

Pet godina nakon što je ‘majmunska gripa’ pokosila čovječanstvo i iza sebe ostavila evoluirane vrste primata, igrač u ulozi inteligentnog majmuna nastoji pobjeći iz zatvora vrlo visokog stupnja osiguranja dok ostatak ljudi traži lijek.

Star Wars (Respawn)

Petra Rukav 26.02.2018.

U kolaboraciji s Lucasfilmom i Electronic Artsom, tvorci Titanfalla pripremaju posve novu akcijsku avanturu iz trećeg lica smještenu u Star Wars univerzumu; te obećavaju da će videoigra biti vjerna ostavštini Lucasove franšize.