HCL.HR

Ubisoft Montreal

Developer

Ubisoft Montreal Recenzije

RecenzijaFor Honor

Gregor Stojev prije 6 dana

Ubisoft nam svojim najnovijim multiplatform naslovom donosi friški spin mačevanju koje, makar nema što za reći, ima itekako što za pokazati.

RecenzijaWatch Dogs 2

Zoran Žalac 28.11.2016.

Recenzijom Watch Dogsa 2 pokušavamo biti podjednako britki kao i njegovi hakeri, premda je to teška zadaća ako niste totalno izmišljeni likovi moderne satire.

RecenzijaFar Cry Primal

Zoran Žalac 10.03.2016.

Što Far Cry serijalu znači povratak u primitivna vremena? Ako pitate Ubisoft, odgovor je čuvanje tradicije i zadržavanje dobro poznatog terena.

Ubisoft Montreal Vijesti

Moguća slika Assassin’s Creed Empirea upućuje na egipatsku avanturu

Zoran Žalac prije 2 sata

Na NeoGafu se pojavila navodna slika novog Assassin’s Creeda koja je usklađena s prijašnjim glasinama kako bi igra trebala biti smještena u drevni Egipat.

U For Honoru možete dobiti ban čak i ako uopće nemate igru

Juraj Bevandić prije 3 dana

For Honor koristi sustav kažnjavanja cheatera i nepristojnih igrača koji nema milosti niti prema prvim prekršiteljima niti prema ljudima koji uopće ne posjeduju igru.

Kreativni igrači rade lude ambleme u For Honoru

Juraj Bevandić 17.02.2017.

Ima li išta autentičnije od samuraja s Poke loptom na prsima ili vikinga sa štitom Kapetana Amerike? Vjerojatno ima, ali kreativni igrači For Honora imaju još hrpu ideja.

Upućuje li novi kraj Watch Dogs 2 da će se nastavak odvijati u Londonu?

Juraj Bevandić 15.02.2017.

Novi patch za Watch Dogs 2 malo je izmijenio kraj igre, a fanovi su otkrili tragove koji upućuju na to da će dobiti nastavak koji će se odvijati u Londonu.

Rainbow Six Siege ne ide nikuda nakon prve godine, u 2017. će biti još bolji

Zoran Žalac 06.02.2017.

Ubisoft Montreal ocrtao je plan podrške za Rainbow Six Siege u njegovoj drugoj godini postojanja. S obzirom da je igra ispala pun pogodak, novih sadržaja neće faliti.

Ubisoft Montreal Specijali

Igrali smo Watch Dogs 2, mogao bi vam hakirati mozgove

Zoran Žalac 11.07.2016.

Watch Dogs 2 trebao bi biti sve što jedinica nije bila – čista, neiskvarena, neograničena zabava s hakiranjem u velikom gradu. Ako uspije u svemu što smjera, hakirat će nam mozgove da ga igramo satima i satima.

Letjeli smo kao ptica po E3 sajmu uz Ubisoftov Eagle Flight

Aleksandar Roknić 24.06.2016.

Na E3 sajmu isprobali smo i Ubisoftovu VR “letačinu” zvanu Eagle Flight – zaigrali smo Capture the Flag mod, lovili zeca, bježali kroz krošnje virtualnog Pariza i bilo je zakon.

Igrali smo Watch Dogs 2

Aleksandar Roknić 14.06.2016.

Naša ekipa u Los Angelesu dobila je priliku zaigrati Watch Dogs 2 na posebnom eventu prije E3 sajma. Evo kako nam se svidjelo.

Ubisoft Montreal Igre

Assassin’s Creed 10 (radni naziv)

Zoran Žalac 07.10.2016.

Ubisoft si je za osvježavanje Assassin’s Creed serijala uzeo minimalno dvogodišnju pauzu te za novi nastavak sprema nešto sasvim novo.

Eagle Flight

Igor Belan 24.06.2016.

Eagle Flight je VR igra u kojoj s VR headsetom na glavi upravljate pticom leteći iznad virtualne rekreacije Pariza i svih njegovih ikoničnih građevina. I pazite ovo – ima i multiplayer!

Watch Dogs 2

Zoran Žalac 04.05.2016.

Trend hakiranja širi se na San Francisco u Watch Dogs 2. Nestašni Marcus osim opakih parkour poteza ima sposobnosti stvaranja kaosa tako što upravlja prometom, robotićima i zubnim protezama.