HCL.HR

Ubisoft Montreal

Developer

Ubisoft Montreal Recenzije

RecenzijaFor Honor

Gregor Stojev 22.02.2017.

Ubisoft nam svojim najnovijim multiplatform naslovom donosi friški spin mačevanju koje, makar nema što za reći, ima itekako što za pokazati.

RecenzijaWatch Dogs 2

Zoran Žalac 28.11.2016.

Recenzijom Watch Dogsa 2 pokušavamo biti podjednako britki kao i njegovi hakeri, premda je to teška zadaća ako niste totalno izmišljeni likovi moderne satire.

RecenzijaFar Cry Primal

Zoran Žalac 10.03.2016.

Što Far Cry serijalu znači povratak u primitivna vremena? Ako pitate Ubisoft, odgovor je čuvanje tradicije i zadržavanje dobro poznatog terena.

Ubisoft Montreal Vijesti

Far Cry 5 mogao bi uvrijediti pripadnike katoličke vjeroispovijesti

Zoran Žalac prije 14 sati

Naslovnica Far Cryja 5 prikazuje glavnog negativca i motive koji će tematski odrediti igru, a mogla bi se protumačiti i kao kontroverzna provokacija.

Far Cry 5 dobio prve trailere – i nije western igra

Zoran Žalac prije 3 dana

Nekoliko teaser trailera za najavu Far Cryja 5 potvrdilo je da će se igra odvijati na sjevernom dijelu Amerike, ali čini se kako je radnja smještena u moderno vrijeme.

Pojavila se hrpa glasina o Assassin’s Creed: Originsu, ne znamo što bismo mislili o njima

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Glasine anonimnih izvora tvrde kako u Assassin’s Creed: Originsu više neće biti penjanja na tornjeve da bi se otključala vidljivost na mapi.

Navodni Assassin’s Creed: Origins prikazao plovidbu u Egiptu

Zoran Žalac 10.05.2017.

Kockice se polako slažu kako nam se približava službeno otkrivanje nove Assassin’s Creed igre. Sudeći po novoj slici iz igre dosadašnje glasine bile su istinite.

Novi Assassin’s Creed navodno bi mogao imati dva igriva lika

Zoran Žalac 08.05.2017.

Novi set glasina o zasad nenajavljenom Assassin’s Creedu u Egiptu otkriva da bi igra mogla zadržati koncept koji je predstavljen u AC Syndicateu.

Ubisoft Montreal Specijali

Top 5 stvari koje želimo vidjeti u Assassin’s Creed: Empire

Zoran Žalac 02.04.2017.

U godini dana pauze od Assassin’s Creed serijala dovoljno smo se zaželjeli Ubisoftove perjanice da ju sada očekujemo s nestrpljenjem, ali i zabrinutošću što će nam taj povratak donijeti.

Igrali smo Watch Dogs 2, mogao bi vam hakirati mozgove

Zoran Žalac 11.07.2016.

Watch Dogs 2 trebao bi biti sve što jedinica nije bila – čista, neiskvarena, neograničena zabava s hakiranjem u velikom gradu. Ako uspije u svemu što smjera, hakirat će nam mozgove da ga igramo satima i satima.

Letjeli smo kao ptica po E3 sajmu uz Ubisoftov Eagle Flight

Aleksandar Roknić 24.06.2016.

Na E3 sajmu isprobali smo i Ubisoftovu VR “letačinu” zvanu Eagle Flight – zaigrali smo Capture the Flag mod, lovili zeca, bježali kroz krošnje virtualnog Pariza i bilo je zakon.

Ubisoft Montreal Igre

Far Cry 5

Zoran Žalac prije 2 dana

Peti dio Far Cry serijala odvija se u američkoj državi Montana u kojem religijska uvjerenja jednog kulta poprime nasilnu karakteristiku.

Assassin’s Creed 10 (radni naziv)

Zoran Žalac 07.10.2016.

Ubisoft si je za osvježavanje Assassin’s Creed serijala uzeo minimalno dvogodišnju pauzu te za novi nastavak sprema nešto sasvim novo.

Eagle Flight

Igor Belan 24.06.2016.

Eagle Flight je VR igra u kojoj s VR headsetom na glavi upravljate pticom leteći iznad virtualne rekreacije Pariza i svih njegovih ikoničnih građevina. I pazite ovo – ima i multiplayer!