HCL.HR

Ubisoft Montreal

Developer

Ubisoft Montreal Recenzije

RecenzijaFor Honor

Gregor Stojev 22.02.2017.

Ubisoft nam svojim najnovijim multiplatform naslovom donosi friški spin mačevanju koje, makar nema što za reći, ima itekako što za pokazati.

RecenzijaWatch Dogs 2

Zoran Žalac 28.11.2016.

Recenzijom Watch Dogsa 2 pokušavamo biti podjednako britki kao i njegovi hakeri, premda je to teška zadaća ako niste totalno izmišljeni likovi moderne satire.

RecenzijaFar Cry Primal

Zoran Žalac 10.03.2016.

Što Far Cry serijalu znači povratak u primitivna vremena? Ako pitate Ubisoft, odgovor je čuvanje tradicije i zadržavanje dobro poznatog terena.

Ubisoft Montreal Vijesti

Assassin’s Creed Origins neće imati službene sandale, ali patike hoće

Zoran Žalac prije 1 dan

Ubisoft je najavio kako će proizvesti rijetku liniju AC Yeezy patika, toliko rijetku da ih se neće moći ni kupiti.

Fanovi Assassin’s Creeda otkrili kakve nam tajne developeri kriju iza hijeroglifa

Petra Rukav prije 2 dana

Direktor Assassin’s Creed Originsa zaista se uživio u povijest starog Egipta, a to nam dokazuje i smisleni poredak hijeroglifa kojim reklamira svoju igru.

Assassin’s Creed Origins nakon izlaska će dobiti zanimljiv besplatni sadržaj

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Ubisoft je otkrio kakvim nas sadržajem planira ostaviti uz Assassin’s Creed Origins nakon što istražimo svaki kutak Egipta.

Assassin’s Creed Origins ima loot kutije, voda je mokra

Zoran Žalac 07.10.2017.

S obzirom da je Assassin’s Creed sada RPG serijal, u njega su se savršeno uklopile i kutije s lootom, a uz njih vjerojatno i mikrotransakcije.

Provjerite je li vaš PC spreman za Assassin’s Creed Origins

Zoran Žalac 06.10.2017.

PC verzija Assassin’s Creed Originsa izaći će paralelno sa svim ostalima, a Ubisoft je otkrio što će vam sve trebati da biste ju mogli pokrenuti.

Ubisoft Montreal Specijali

TOP 5 igara kojima se najviše veselimo ove jeseni

Zoran Žalac 21.09.2017.

Doznajte koje se igre nestrpljivo iščekuju u redakciji HCL portala i po čemu je tih pet naslova specifično da izdvajamo u ovome formatu.

Top 5 stvari koje želimo vidjeti u Assassin’s Creed: Empire

Zoran Žalac 02.04.2017.

U godini dana pauze od Assassin’s Creed serijala dovoljno smo se zaželjeli Ubisoftove perjanice da ju sada očekujemo s nestrpljenjem, ali i zabrinutošću što će nam taj povratak donijeti.

Igrali smo Watch Dogs 2, mogao bi vam hakirati mozgove

Zoran Žalac 11.07.2016.

Watch Dogs 2 trebao bi biti sve što jedinica nije bila – čista, neiskvarena, neograničena zabava s hakiranjem u velikom gradu. Ako uspije u svemu što smjera, hakirat će nam mozgove da ga igramo satima i satima.

Ubisoft Montreal Igre

Far Cry 5

Zoran Žalac 23.05.2017.

Peti dio Far Cry serijala odvija se u američkoj državi Montana u kojem religijska uvjerenja jednog kulta poprime nasilnu karakteristiku. Igra će se moći u potpunosti igrati kooperativno u dvoje.

Assassin’s Creed: Origins

Zoran Žalac 07.10.2016.

Ubisoft si je za osvježavanje Assassin’s Creed serijala uzeo minimalno dvogodišnju pauzu te za novi nastavak sprema nešto sasvim novo.

Eagle Flight

Igor Belan 24.06.2016.

Eagle Flight je VR igra u kojoj s VR headsetom na glavi upravljate pticom leteći iznad virtualne rekreacije Pariza i svih njegovih ikoničnih građevina. I pazite ovo – ima i multiplayer!