HCL.HR

Ubisoft Montreal

Developer

Ubisoft Montreal Recenzije

RecenzijaFor Honor

Gregor Stojev 22.02.2017.

Ubisoft nam svojim najnovijim multiplatform naslovom donosi friški spin mačevanju koje, makar nema što za reći, ima itekako što za pokazati.

RecenzijaWatch Dogs 2

Zoran Žalac 28.11.2016.

Recenzijom Watch Dogsa 2 pokušavamo biti podjednako britki kao i njegovi hakeri, premda je to teška zadaća ako niste totalno izmišljeni likovi moderne satire.

RecenzijaFar Cry Primal

Zoran Žalac 10.03.2016.

Što Far Cry serijalu znači povratak u primitivna vremena? Ako pitate Ubisoft, odgovor je čuvanje tradicije i zadržavanje dobro poznatog terena.

Ubisoft Montreal Vijesti

Provedite besplatan vikend tamaneći neprijatelje u igri For Honor

Petra Rukav 08.08.2017.

Brutalne bitke vikinga, samuraja i viteza na bojnom polju For Honora bit će potpuno besplatne ovog vikenda svim igračima, bez obzira koju platformu preferiraju.

U Assassin’s Creed Originsu moći ćemo pripitomiti krokodile

Zoran Žalac 03.08.2017.

Sustav pripitomljavanja životinja, viđen u igrama kao što su Far Cry Primal i Horizon Zero Dawn, bit će prisutan i u Assassin’s Creed Originsu.

Assassin’s Creed Origins imat će sukobe bandi kao u GTA San Andreasu

Zoran Žalac 02.08.2017.

Assassin’s Creed Origins donosi tri frakcije koje se međusobno neće podnositi zbog čega ćemo povremeno viđati njihove sukobe.

Strijele će u Assassin’s Creed Origins poštivati zakone fizike, sve dok nisu na daljinsko upravljanje

Petra Rukav 20.07.2017.

Iako ćemo uz straljaštvo u AC Originsu imati i neke nesvakidašnje mogućnosti, samo korištenje luka i strijele zahtjevat će malo prilagodbe pri ciljanju.

Glavni lik u Assassin’s Creed Originsu bit će fizičko utjelovljenje Egipta

Zoran Žalac 13.07.2017.

Direktor Assassin’s Creed Originsa kaže kako će se glavni lik Bayek kroz igru mijenjati zajedno s egipatskom civilizacijom.

Ubisoft Montreal Specijali

Top 5 stvari koje želimo vidjeti u Assassin’s Creed: Empire

Zoran Žalac 02.04.2017.

U godini dana pauze od Assassin’s Creed serijala dovoljno smo se zaželjeli Ubisoftove perjanice da ju sada očekujemo s nestrpljenjem, ali i zabrinutošću što će nam taj povratak donijeti.

Igrali smo Watch Dogs 2, mogao bi vam hakirati mozgove

Zoran Žalac 11.07.2016.

Watch Dogs 2 trebao bi biti sve što jedinica nije bila – čista, neiskvarena, neograničena zabava s hakiranjem u velikom gradu. Ako uspije u svemu što smjera, hakirat će nam mozgove da ga igramo satima i satima.

Letjeli smo kao ptica po E3 sajmu uz Ubisoftov Eagle Flight

Aleksandar Roknić 24.06.2016.

Na E3 sajmu isprobali smo i Ubisoftovu VR “letačinu” zvanu Eagle Flight – zaigrali smo Capture the Flag mod, lovili zeca, bježali kroz krošnje virtualnog Pariza i bilo je zakon.

Ubisoft Montreal Igre

Far Cry 5

Zoran Žalac 23.05.2017.

Peti dio Far Cry serijala odvija se u američkoj državi Montana u kojem religijska uvjerenja jednog kulta poprime nasilnu karakteristiku. Igra će se moći u potpunosti igrati kooperativno u dvoje.

Assassin’s Creed: Origins

Zoran Žalac 07.10.2016.

Ubisoft si je za osvježavanje Assassin’s Creed serijala uzeo minimalno dvogodišnju pauzu te za novi nastavak sprema nešto sasvim novo.

Eagle Flight

Igor Belan 24.06.2016.

Eagle Flight je VR igra u kojoj s VR headsetom na glavi upravljate pticom leteći iznad virtualne rekreacije Pariza i svih njegovih ikoničnih građevina. I pazite ovo – ima i multiplayer!