HCL.HR

Recenzija

Dark Souls 3

Pripremite se umrijeti

Juraj Bevandić

Fanovi Dark Soulsa, ova vam recenzija nije potrebna. Slobodno prekinite čitati i nabavite igru. Zašto? Ukratko, zato što je to sve što ste ikada htjeli od Dark Souls igre. Kako ja sad znam što ste vi htjeli? Okej nevjerni Tome, smijete pročitati tekst do kraja, neću se ljutiti. Čak bih preporučio da pogledate i video recenziju, eto.

Dark Souls se temelji na strogim i preciznim mehanikama koje je teško unaprijediti bez da se pritom izgubi jedna od glavnih značajki. Teško je također smisliti neku novu mehaniku koja bi proširila igru bez da odudara od onoga za što serijal stoji. Tipa, ako bi ubacili primitivno vatreno oružje, bilo bi prebrzo i prejednostavno rješenje na daljinu, ako bi ga pak usporili bilo bi dosadno i beskorisno.

Bloodborne je malo razbio ustajalu dinamiku izbacivanjem štitova, vraćanjem zdravlja udarcima i sličnim idejama koje su zahtijevale agresivniji pristup. Povratak tempu Dark Soulsa nakon nečeg takvog nekima zvuči kao korak unatrag, ali trojka pokazuje da ne mora biti. Umjesto radikalnih noviteta, Dark Souls 3 miješa sve najbolje dijelove prijašnjih igara i koristi ih na najbolje moguće načine.

Dark Souls 3 miješa sve najbolje dijelove prijašnjih igara i koristi ih na najbolje moguće načine.

Ja sam prvi bio skeptičan oko nekih ideja prije izlaska. Hub world kakav su imali Demon’s Souls i Bloodborne me nije oduševljavao, radije bih se kao u jedinici levelirao kod svake vatre i ne morao teleportirati na odvojenu lokaciju svako toliko. A sada, nakon dva prelaska, Dark Souls 3 ne mogu zamisliti bez hub worlda.

Dobro je dizajniran, igra bitnu ulogu u priči i kao lokacija i kao mjesto okupljanja za razne likove, a i dodajte razinu strategije – hoćete li se vratiti i unovčiti svoje duše ili ćete pokušati izgurati samo još do iduće vatre i riskirati izgubiti sve u nepoznatoj divljini? Zvuči banalno znam, ali to je jedna od stvari o kojoj morate voditi računa. Duše koje furate na sebi time dobivaju pravu vrijednost, ne uzimate ih zdravo za gotovo.


Još jedan očiti ustupak se nadovezuje na priču. Svi likovi koje upoznate, a i opisi itema imaju jasnije namjere i svrhu. Fanovi, ne brinite, sve je i dalje omotano velom tajni i velike su šanse da vam po prvom prelasku puno toga neće biti kristalno jasno. Jasniji likovi ne znače da je priča pojednostavljena, samo je lakše znati što radite, zašto i kako ostvariti svoj cilj, a to je po meni dobra stvar.

To je naizgled tema svih promjena u Dark Souls 3, sve su one napravljene kako bi išle na ruku igraču. Stvari su jasnije, ali ne i jednostavnije, borba je brža i kompliciranija, ali ne i nepoštena. Takvi dijelovi igre nisu postavljeni kao prepreka igraču, već kao alat koji može savladati i upotrijebiti u svoju korist ili čisto malo zabave.

Stvari su jasnije, ali ne i jednostavnije, borba je brža i kompliciranija, ali ne i nepoštena

Pravo „meso“ igre i ono čime ćete se baviti većinu vremena, ubijanje i umiranje, će također iznenaditi mnoge. Izbjegavanje udaraca je oduvijek i bila optimalna taktika pa nije ništa novo, ali nikada nije bila sramota uzeti predah iza sigurnosti štita. Nije sramota podići štit niti u Dark Souls 3, ali je malo sramotno kada to učinite, a obični protivnici vas svejedno nasjeckaju k’o božićnu puricu.

Tehnički napredak od prijašnjih igara omogućio je animiranje više protivnika od jednom na ekranu i to ubrzo postaje norma. Čak i kada je riječ o težim protivnicima, nije čudno da će vas uz njih napasti još četiri-pet manjih ili različite vrste odjednom, primjerice jedan koji puca iz daljine, jedan koji svih pojačava i vraća zdravlje, dvojica s različitim tipom oružja i slično. Najveći saveznik u trojci su više nego velikodušni i-framesi i manja potrošnja stamine, ali ranjivost se nije promijenila i karakteristična težina je prisutna. Jedan krivi korak može vas koštati života i živaca.

Ovako na papiru, to zvuči puno teže nego prijašnje igre, ovisno o tome kakav ste pristup prije imali. Nije uvijek poželjno napredovati polako i studirati okoliš prije nego uletite u akciju, ponekad treba namjerno na brzinu eliminirati taktičke mete istovremeno prateći ostale protivnike i pazeći se zamki koje su jednako frustrirajuće i učestale kao i uvijek.

Dark Souls 3 jednostavno predstavlja najzabavniju borbu u cijelom serijalu. Protivnika je više nego ikad i drastično se razlikuju. Gotovo svakom od njih ćete morati pristupiti na drugačiji način, a stvari postaju pogotovo guste kada se različite beštije nađu u istoj prostoriji. S druge strane, oružja i oprema kojima raspolažete su raznovrsnija nego ikada i svaki ima svoje očite prednosti koje će mudri i kreativni igrači iskoristiti. Nema više prstenja koje jednostavno morate nositi bez obzira na build. Igra je što se opreme tiče ugodno uravnotežena i nudi hrpu izbora i pristupa, čak su i materijali dostupniji pa je relativno lako imati nekoliko +10 oružja po jednom prelasku.

Primjer još jednog ustupka (op. au. mmm uštipci), je težina vaše opreme. Oklopi su sličniji Bloodborneu nego prijašnjim Dark Souls igrama utoliko što njihove statistike nisu drastično različite, pa je lakše tjerati modu umjesto fokusiranja na funkcionalnost. Također, postoje samo brzo i sporo kotrljanje, a granica je pomaknuta sa 50% na 70% opreme. To znači da je sasvim moguće nositi odjednom mač, znatno popravljen i jako koristan luk i strijelu i još jedno oružje u desnoj ruci te štit, baklju i talisman u lijevoj. Sve se to da kombinirati u borbi dok u isto vrijeme izgledate kao najkul lik ikad – ne znam kako se protivnici već sami ne predaju, šta je ovo.

Protivnici koji se sigurno neće sami predati su bossovi. Slijedi malo priznanje, isprva sam bio razočaran boss bitkama. Prve dvije-tri su prilično kul, ali ništa neviđeno, zatim je uslijedila jedna glupo lagana pa jedna strašno jeftina… ne dobro, moram priznati, pogotovo kada su te bitke tako bitna komponenta serijala. Ali od iduće bitke nakon tih prvih pet, svaki mi je boss bio bolji od prethodnog. Kao veliki fan svih igara meni najdražeg serijala, u trojci sam pronašao svog novog najboljeg bossa, a još nekoliko njih iz trojke sigurno ulazi ravno u top deset liste. Ima dosta gimmick bossova, što ja u pravilu ne volim, ali funkcioniraju kako treba i zabavni su, ne ponavlja se situacija sa Bed of Chaos iz jedinice.


Puno ih je, izazovni su, neki od njih možda najteži do sada, dobro dizajnirani, s hrpu različitih poteza, omogućavaju puno različitih taktika i pristupa, daju dobra oružja i opremu… što više možete poželjeti? Glazbeno su maestralno popraćeni, još moram malo preslušati cijeli soundtrack prije nego odlučim mogu li ga slušati zasebno izvan igre, ali kada skladbe krenu u boss arenama, svaka im je nota na mjestu. Nakon nekoliko sam bitki ostao stajati bez daha s kontrolerom u rukama bez da sam uopće primijetio kada sam ustao s kauča, pun pogodak.

Nakon nekoliko sam bitki ostao stajati bez daha s kontrolerom u rukama bez da sam uopće primijetio kada sam ustao s kauča, pun pogodak.

Nakon svega uvijek ostaju PVP i co-op, važan element koji drži zajednicu na okupu. Covenanti su napokon upalili kako treba. Svaki je prepoznatljiv, ima svoje prednosti i mane, korisni su i zabavni, čak i meni iako inače ne volim online komponentu Dark Soulsa. Trenutno se još pronalazi meta pa buildovi još uvijek jako variraju, pogotovo s novim oružjima, nadogradnjama i weapon artsom. Ima već nekih očitih kandidata za najbolja oružja, ali već u prva dva tjedna od izlaska su izbačene četiri zakrpe koje su balansirale već ionako prilično uravnoteženu igru.

Kooperativno igranje je nadahnuto Bloodborneom i prilično je dobro. Možete na svoj svijet staviti šifru i onda ju dati svom prijatelju kako biste se lakše pronašli. Dakle upišete u opcijama šifru „lubenica“ i samo ljudi koji imaju šifru „lubenica“ će pronaći vaš znak, a nitko osim vas nema šifru „lubenica“, budimo realni. Osim toga, nema problema ako vam baš ne ide i vaš je prijatelj pedeset levela ispred vas, zato ga i zovete. Njegov će se level i brojke prilagoditi vašem i moći ćete pošteno skupa klati nemani i time si olakšati ili začiniti igru.

Jedini problem koji smatram da je vrijedno istaknuti je već toliko tipično From Softwareovski, da je to pomalo bezobrazno. PC port nije idealan, kontrole su sve prezentirane kroz tipke za kontroler i malo ih je tlaka namjestiti na tipkovnicu i miša. No puno je veći problem to što se igra na PC-ju jednostavno zna srušiti bez razloga. Sada je to već malo popravljeno, ali nije se nikada smjelo niti dogoditi. Barem se vrti u 60 FPS-a, što pak nije stvar na konzolama. PS4 i Xbox One ju vrte u 30 sličica po sekundi iako postoje dva mjesta u igri kad to padne ispod 15 fps-a. Da, to su samo dvije male lokacije u ogromnoj i lijepoj igri, ali to je samo po sebi sramotno.

Meni je kao veteranu prvi stopostotni prelazak trajao 32 sata, a vidim da su novajlije, redom oduševljeni igrom, u prvi prelazak potrošili u prosjeku preko 60. Puno je to zabave za jednu igru, pogotovo kada uzmete u obzir da je nakon moja 32 sata odmah uslijedio drugi prelazak od još 35 sati, čeka me New Game+ na oba, a već imam par buildova u glavi s kojima jedva čekam započeti iznova. Zato, fanovi serijala, igra se mogla instalirati u pozadini dok ste vi čitali ovu recenziju. A novim igračima ovaj završetak serijala može na pomalo naopak način biti savršen uvod u ljepote Dark Soulsa.

 

Označeno sa:

Dark Souls 3 je otac koji će vas sto puta gurnuti s bicikla prije nego postanete dovoljno brzi da mu pobjegnete. Dobro, niti jedan otac nije takav, ali realno tko ne voli đirati biciklu bez obzira na to koliko puta oderali koljena?

95 Naša ocjena
  • jasnoća
  • dizajn
  • izazovnost
  • raznolikost i količina sadržaja
  • sramotne tehničke poteškoće

Juraj Bevandić

Strastveni gamer od malih nogu, u HCL-u je ispunio dječački san pisanja gaming časopisa. Najviše voli rastavljati igre, analizirati mehanike i širiti dobru riječ o mediju videoigara. Povukao se iz aktivnog gaminga kako bi gonio znanstvenu karijeru, ali ćete ga još uvijek uhvatiti pred raznim ekranima.

Komentari (50)

  • nikola2222253

    24.04.2016 - 22:10

    Ocekivao sam bar 1 video komentar.

    • Mirek

      @nikola2222253, 25.04.2016 - 03:01

      Nitko se ne usudi. 😀

  • Vejn

    24.04.2016 - 22:19

    Nisam igrao prethodne ali cu ovaj probati, cisto sto mi se dopao Lords of the Fallen, a koliko vidim svi kazu da je igra bolja… Samo se bojim da me ove katastrofalno lose borbe, nazgrapne animacije i odvratno losa grafika ne odbiju prije vremena. Prosto je sramota da u 2016 oj godini na trziste izbaciti naslov koji izgleda gore nego igra iz 2006 godine, ali bukvalno. Danas je jednostavno nedopustivo reci da tehnicka strana igre nije vazna, to je ispusena prica…

    • Truegentlemanx

      @Vejn, 24.04.2016 - 22:26

      Loše animacije i grafika? Igra izgleda predivno, jedna od ljepsih igara, a animacije ma da nisu vrhunske nisu tako ni lose. Borba u igri je fenomenalna, teska a ujedino i shvatljiva i lagana za skuzit. Stvarno ne vidim tu tvoju fiksaciju s losom grafikom ovdje. Tehnicka strana je vise manje losa, ali nista preko cega se ne moze preci.

    • Vejn

      @Truegentlemanx, 24.04.2016 - 22:37

      Pa je li moguce da su u pitanju bezvezne lokacije na ovom videu, ili nekim koje sam ja pustao. Ovo sto sam sada odgledao izgleda smjesno…Skinucu ga ipak pa probati ali stvarno, znam da YT kompresuje, ali sve mi djeluje smedje i blijedo hm..

    • Vamp24

      @Truegentlemanx, 24.04.2016 - 22:47

      Grafika u igri je veoma dobra a animacije su jos bolje. Udarci imaju tezinu i nema te igre koja bolje simulira borbu sa hladnim oruzjem.

    • IvanDado

      @Vejn, 24.04.2016 - 22:38

      Lose animacije i borba nikako. Grafika sasvim okaj, ali potpuno nebitno u ovim igrama. Toliko se uvuces u njih da te zivo zaboli za sve, a kamoli grafiku. Probaj u svakom slucaju :)

    • Vejn

      @IvanDado, 25.04.2016 - 00:50

      Svidio mi se LoF… Stvarno ne volim ovaj zanr ali me Fallen nekako privukao. Posto je ova igra kult u svom zanru probacu je, skidam je uveliko :)

    • Mirek

      @Vejn, 25.04.2016 - 03:05

      LoF je previše linearan i pun boja, toplih, hladnih, nebitno. Možda ti se grafika čini loša jer je sve “sivo”, ali to je DS uvijek i bio.
      Prva Souls igra mi je bio LoF, druga Souls igra mi je DS3. LoF mu nije ni do koljena. True Story

    • IvanDado

      @Vejn, 25.04.2016 - 12:30

      Uzivaj 😀

    • Vejn

      @IvanDado, 25.04.2016 - 13:47

      Ma narano, hvala 😀

    • Ekstrim77

      @Vejn, 24.04.2016 - 22:58

      Ne komentiram već dugo na stranici, al sam morao samo da kažem: ljudi ignorirajte ovog ovdje kao i mnogi drugi, ne vrijedi s njim ulaziti u nikakve polemike i rasprave, čovjek živi u nekom svom svijetu i piše totalne gluposti o svemu i to godinama, žalosno al’ istinito :/

    • Vamp24

      @Ekstrim77, 25.04.2016 - 00:51

      Svaka ti je zlatna.

    • Vejn

      @Ekstrim77, 25.04.2016 - 01:02

      Izvni, ispravicu sve sto sam napisao ! Dark Souls je graficki najljepsa igra godine, nivo poligona i teselacije, volumetric efekata i dizajna likova i same okoline nadmasuje svjetlosnim godinama Ryse Son of Rome, Battlefield 4 i Arkham Knight. Animacija pokreta, facijalna i skeletna su 10x ljepse od facijalne L.A Noirea ili Assassin’S Creeda. Ovo je graficki dragulj, najljepsa igra koja je izasla do dana danasnjeg. Vidis, ovo izjaviti za DS3 i biti ozbiljan opravdalo bi osobu ”koja zivi u svom svijetu”, osobu koja pise totalne gluposti. Ne znam zaista od kada je glupost ili zalosno napisati ili izjaviti ono sto je zaista tako bez obzira koliko volio ovu igru ili neku drugu. Ako ja pisem gluposti kad kazem da ovo izgleda smjesno onda valjda imas oci, vidis i sam. Nigdje nisam rekao da je igra losa kao igra, koliko znam naveo sam da je skidam :) Jedno je kad covjek pise gluposti ili izaziva nepotrebne svadje dok je sasvim nesto drugo kad kazes nesto realno a onda ti upadne anonimus i glumi pametnog koji pise istinito a tudje mu zvuci zalosno.

    • pesek32

      @Vejn, 24.04.2016 - 23:09

      Ja se slažem da grafika nije nešto.

    • Vamp24

      @pesek32, 25.04.2016 - 14:38

      To kick Vejn press F1. Ljudi moze li se ovaj ludak nekako ukloniti sa sajta?

    • Vejn

      @Vamp24, 25.04.2016 - 17:30

      Ja tebe ne vrjedjam, mislim da nema potrebe za takvim pisanjem :)

    • Adam Jensen

      @Vejn, 24.04.2016 - 23:21

      Mnogo je važniji za ljepotu igre dobar dizajn nego (tehnički) dobra grafika. Ali DS3 ne samo da ima najbolji dizajn nego ima i tehnički odličnu grafiku tako da je igra poslastica za oči. OK, možda prethodnici (DS1 i DS2) imaju par godinu outdated grafiku ali i oni lijepo izgledaju baš zbog nevjerovatnog dizajna. Baš trenutno igram DS2 i prezadovoljan sam kako igra izgleda.

  • bigl800

    24.04.2016 - 22:21

    Zanima me za kojeg ste bossa smatrali da je jeftin,imam na pameti jedan pa me zanima podudaraju li nam se misljenja. :)

    • Juraj Bevandić

      @bigl800, 24.04.2016 - 23:33

      Deacons of the Deep

    • Juraj Bevandić

      @bigl800, 24.04.2016 - 23:35

      …i Wolnir naravno, ali on je bar nekakva pojava.

  • hacksor1234

    24.04.2016 - 22:21

    Mislim da ce ova igra biti GOTY psoto sumnjam da ce imati neku veliku konkurenciju,mozda mafia 3

    • Truegentlemanx

      @hacksor1234, 25.04.2016 - 20:23

      Zaboravio si na uncharted, ali da ove godine nema uncharteda sigurno igra godine. Za RPG zanr kupi nagradu sigurno

  • metalshegy

    24.04.2016 - 22:22

    jeste li imali problema sa summonanjem putem covenanta? meni ne radi, imam 50h u igri imao sam sve covenante equipane i ni jednom nisam summonan bio, ni sa soul levelom 30 ni sad sa 100+… citao sam po netu da ostali ljudi isto imaju problema

    • Juraj Bevandić

      @metalshegy, 24.04.2016 - 23:34

      Neki se ljudi bune, da. Ja na Xbox One nisam imao nikakvih problema, tako da ne znam do čega bi to moglo biti.

    • metalshegy

      @Juraj Bevandić, 24.04.2016 - 23:44

      navodno server stavlja igrace u beskonacni red cekanja na pcu-u. ugl, hvala na odgovoru, popravit ce valjda

    • Juraj Bevandić

      @metalshegy, 25.04.2016 - 01:04

      Čudno, ne bi smio to raditi. Jesi probao stajati na mjestu?

    • metalshegy

      @Juraj Bevandić, 25.04.2016 - 01:24

      jesam, po par minuta sa razlicitim covenantima

    • Juraj Bevandić

      @metalshegy, 25.04.2016 - 11:20

      A svašta, pitaj na redditu, možda je netko našao rješenje. :(

  • IvanDado

    24.04.2016 - 22:27

    Za mene trenutacno igra godine. Kao teski fanboy svih From Softwerovih igara mogu reci kako ovaj nije nikako odbacio. Dvojka, iako odlicna igra, imala je neke nedostatke koji su mi dosta smetali, ovaj je te nedostatke popravio. Nisam ga jos presao, imam nekih 28 sati na igri, ali mogu reci da mi je Dark Souls 3 jednako dobar kao i prvi dio. Nesto je jedinica bolje napravila nesto trojka. Ali i dalje mi je Bloodborn najdraza njihova igra. Demons Souls nazalost nikad nisam probo tako da ne znam za njega.

  • baDarmageddoN

    24.04.2016 - 22:57

    95 od mene. Ovo je prva igra iz Souls serijala koju sam igrao i jednostavno sam oduševljen. Igra kao i svaka ima mana ali je daleko najbolje što sam igrao a da je izašlo ove godine. Atmosfera, borba, bossovi, grafika, htio bih samo da je malo više gotski stil ali onda bi igra bila skoro savršena za ovaj žanr. Borba je daleko najbolja od svih sličnih igara što sam igrao čisto iz razloga jer treba misliti, nije dovoljno nabijati po gamepadu kao budala nego pravovremeno potrebnu dugmad. Igra radi savršeno na PCu, nema nekih bugova i makar ju nisam prošao jer me raživcirala na jednom djelu i to će se jednom desiti. Priču ne znam da li uopće ima jer se nisam uopće obazirao na nikakve dijaloge, mislim čak da je ovo prva takva igra da nemam potrebe za time. Definitivno dolaze mnogi blockbusteri ali od toga što sam igrao u ovom žanru ovo je najbolje što postoji. S druge strane, opet mi fale spellovi kao što je to Skyrim imao ali opet, to je fighterska igra pa joj opraštam. Definitivno mi nije GOTY ali da mi je osobno iznenađenje godine-je.

    • fez

      @baDarmageddoN, 25.04.2016 - 00:56

      Ako želiš gotiku imaš bloodborne. DS3 je za mene desetka a bloodborne toliko nenadjebiv da ga ne mogu ocjenit :)

    • baDarmageddoN

      @fez, 25.04.2016 - 11:43

      Probat ću i Bloodborne onda…

    • fez

      @baDarmageddoN, 25.04.2016 - 13:21

      Totalna preporuka. Najbolja igra na ps4 prošle godine.

  • fez

    25.04.2016 - 01:04

    Odlična recenzija. Potpisujem sve. Napeta mehanika, odlična atmosfera i umetanje lika i u okolnosti koje testiraju svakog veterana akcijskih erpegeova. Jedva čekam da ju zavrtim opet. Apsolutna preporuka i za nove igrače.

  • Iris94

    25.04.2016 - 02:15

    Moj Goty. Nije mi žao nijednog eura što sam dao. Uživam <3

  • RapthorPechina

    25.04.2016 - 07:50

    Od mene 90. Igra me malo razočarala na grafičkoj strani . Statične slike okoliša u daljini, slabe teksture , plaštevi i sva vlakna izgledaju ko iz 2005. godine , tesselacija je patetična . Osvjetljenja ko da nema. Uzeo sam par screenshoteva i nasnimljenih slowmotion videa otkrio da igra zabilježi hit na meni makar sam ja u tom trenu bio bio nekih 30 cm dalje od mača protivnika ,što je i glavni razlog zašto sam imao neke bezvezne smrti kojih je puno. Tehnički ne baš sjajna igra. Ali prvenstveno igra mi je pružila dosad neviđene challenge . Sve te negativne stvari sam zaboravio kada sam vidio koliko pažnje i koncentracije treba posvetit da bi nešto postigao u igri . Za mene daleko od gotya ali jedna od boljih igara koja zapravo i ne dosadi nego ti se uvjek kopka po pozadini uma i da si na onom mjestu 10 puta umro i da sam sebi moraš dokazati da nisi luzer i da ju moraš natrag zaigrati!

  • DINEK

    25.04.2016 - 08:02

    Super recenzija! Mene igra oduševila i opravdala sva očekivanja. Nisam još završio prvi prelazak, guštam polako da traje što duže. Još samo ostaje nada da će FromSoftware najaviti nešto novo usloro :) . 99 od mene!

  • Jokerhere

    25.04.2016 - 08:37

    Ja jos nisam Witcher zavrsio

  • All-The-King-Bundy

    25.04.2016 - 13:45

    Za mene najbolji DS do sada, prva dva nikada nisam završio (odustao jer nisam imao živaca više), ovaj mi pravo leži, nekako mi se čini “lakši” barem za sada a već sam oko 20h u igri.

  • darijoman

    25.04.2016 - 14:38

    Uz fenomenalnu jedinicu definitivno najbolja igra. Guštam lagano, bez žurbe,na trenutak zastanem i divim se prekrasno dizajniranom svijetu. Odlična mehanika borbe i vrhunski sountrack koji prati igru. Grafika je također na pristojnom nivou. Ako zanemarim sitne probleme kod online komponente od mene ocjena 100

  • markogal

    25.04.2016 - 16:43

    igra je odlicna ali po meni ne zasluzuje tako visoku ocjenu

    89 od mene

  • Tadejduza

    25.04.2016 - 22:52

    nisam je igrao prije zbog tezine,ali ste me sad ohrabrili :) probat ću je preći

  • Mogy

    29.04.2016 - 03:55

    Odlična recenzija! Po meni je ovo igra godine sigurno. Nisam neki fan DS serijala (igrao sam nešto malo DS1), ali me ova igra zakovala za stolicu (bez obzira šta se dosta zna umirati). Borba je odlična, priča super, grafike jebena, odlični bossevi, dizajn mapa/monstera i animacije istih u igri, naracija, zvuk/glazba ma sve! Dao sam ocjenu 99 zbog toga što savršenstvo ne postoji :)

    Btw, vidim da su neki trolovi dali ocjenu 2 i 48. Molio bih da se to korigira. Hvala :)

  • Glavas_ZG

    03.05.2016 - 20:47

    Tek sad pročitao recenziju, solidno, no bilo bi dobro kad bi se neke stvari koje su izrečene podkrijepile sa elementima iz igre, slično kao što Angry Joe radi.

  • shadow10050

    12.05.2016 - 17:41

    Odlična maštovita igra,samo što ja ne volim ovako teške igre, samo se naživciram.

    • pegla123

      @shadow10050, 18.05.2016 - 20:58

      također hahaha

  • LukaDamn

    18.05.2016 - 22:25

    ZERO DEATHS!!! (4942949249)

  • MARIOtheBOSS

    20.05.2016 - 09:19

    Očekivao sam video kometar ,ali nikako da stigne???

  • Jokerhere

    23.09.2016 - 11:43

    Ima li smisla ovo odigrati sa trainerom cisto da se prodje prica ili su zaista ta borba i umiranje toliko bitni?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!